- 12 Ekim 2011
- 193
- 3
- 66
- Konu Sahibi zeynepsudem
-
Karamel hangi doktor yaptı senin kulak ameliyatını acaba? Adı ve adresini verebilir misin?ben çok memnunum 10 ay oldu. iyi ki yaptırmışım diyorum
Karamel hangi doktor yaptı senin kulak ameliyatını acaba? Adı ve adresini verebilir misin?
Arkadaşlar daha önce kulak estetiği olup çok memnun kalan arkadaşlar, doktorlarının adını ve adresini paylaşırsa çok minnetdar kalacağız. En kısa sürede ben de yapıp kurtulmak istiyorum.
Acil cevap bekliyorum.
benimde kızm 6 yaşında ve doktor okula başlamadan yapalım dedi ama eşimde bu ayın 23 nde ameliyat olucak bekliyorum ilk eşim yaptırsn ona göre kızıma karar vericem korkuyorum bakamamaktan dikiş atarsa bir işe yaramıyormuş çünki
bende bir buçuk yıl önce trabzonda yaptırmıştım. kulak arkaya yapışmasına yapıştı ama ikisi aynı olmadı birisi daha açık. birininde kıvrımı fazla törpülenmiş acayip duruyo.. gerçi bu haliyle bile saçımı toplayabiliyor olmak süper.. ama kesinlikle doktor seçimine dikkat edin. ben bi cahillik edip önüme gelen ilk döktora ameliyat oldum.doktor doktordur diye düşündüm ama bazen doktor=kasap olabiliyormuş:) sağlıkla kalın....
bu arada zor bir ameliyat değil korkmayın kesinlikle.
kepçe kulak estetiği olan varmı hangi dr a ne kadara oldunuz memnunmusunuz tşk
efe_beyza yardımcı olabilir misin?
11 şubat 2012 de ameliyat oldum genel anesteziyle. ertesi gün akşama doğru sağ kulağımda hafif sızıntı kanaması oldu. Pazartesi günü doktor sargıları değiştirdi. çarşamba günü gel sargılarını çıkaralım dedi. Yani bugün.. gittim kanama azalmış ama durmamış henüz, tekrar sargıları değiştirdi ve cuma günü tekrar gel dedi. Sizde de hiç sızıntı kanaması oldu mu ? veya sızıntı kanaması neden olur bileniniz var mı? Bi de kulaklarım kocaman olmuş, şişikliklerinin inmesi ne kadar sürer? araştırmalarıma göre 2-4 haftada iniyor şişiklikler, sizin şişiklikleriniz ne kadar zamanda indi? kafayı yicem inş. iyi olurlar yaa. bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilir misin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?