Kafasını tek tarafa yatmaktan farkedemedim onu düzeltim derken kulağını bozdumBegegin kafasini kulagini neden yamulttun yaevdeki teknikler ile duzelir mi bilmiyorum ama otoplasti uygulamasini arastirabilirsiniz.
3,5 aylığızYan yatıp uyuyunca kıvrılan kulağını düzeltin. Kaç aylık bilmiyorum ama şapka da takabilirsiniz. Tamamen geçer mi bilmiyorum ama kepçeliği azalır.
Sorun şu yatırmamam gereken tarafın kulağı bozulmuş yoksa yan yatıracaktım bendeYan yatıp uyuyunca kıvrılan kulağını düzeltin. Kaç aylık bilmiyorum ama şapka da takabilirsiniz. Tamamen geçer mi bilmiyorum ama kepçeliği azalır.
Şapka takın o zamanSorun şu yatırmamam gereken tarafın kulağı bozulmuş yoksa yan yatıracaktım bende
İnşallah onu da çekip çıkarmaz tokayı sürekli çekiyorŞapka takın o zaman
Nerden aldınız ? Hangi marka memnunsanız onu alayımKepçe kulak bandanaları var cırtlı ayarlanabilir kullanışlı bende kullandım eskiye göre çok daha iyi
Kaç aylık bebeğinizKafasını tek tarafa yatmaktan farkedemedim onu düzeltim derken kulağını bozdumben evdeki tekniklerden istiyorum
Trendyolda tesadüfü denk gelmişti aldım beğendim. Markası halzeyNerden aldınız ? Hangi marka memnunsanız onu alayım
4 bitmek üzere 5ten gün alacağızKaç aylık bebeğiniz
Bakayım hemen teşekkürlerKaç aylık bebeğiniz
2.aydan sonra kulaklar artık kendi şeklini alıyor ve bebekler sağa sola döndüklerinde artık kafa şeklide daha güzel oluyor düz kafa yastığı ya da ortası çukur bebek yastığı iyi geliyor benim oğlumunda kepçe oldu kulakları 2.aydan sonra düzelmiyor maalesef4 bitmek üzere 5ten gün alacağız
Ama tek kulak ve o kulak hala çok yumuşak 2. Aydan sonra oldu bizimki2.aydan sonra kulaklar artık kendi şeklini alıyor ve bebekler sağa sola döndüklerinde artık kafa şeklide daha güzel oluyor düz kafa yastığı ya da ortası çukur bebek yastığı iyi geliyor benim oğlumunda kepçe oldu kulakları 2.aydan sonra düzelmiyor maalesef
O zaman onun için kulağa takılan aparatlar var onlardan kuşak doktoruna sorup taktırın yoksa düzelmezAma tek kulak ve o kulak hala çok yumuşak 2. Aydan sonra oldu bizimki
Bi götüreceğim bakalımO zaman onun için kulağa takılan aparatlar var onlardan kuşak doktoruna sorup taktırın yoksa düzelmez