Kepçe kulak

kuzeyimsi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2024
49
8
27
Merhaba canım anneler, yine farklı bir konu için geldim bebeğimin kafası yamulunca uyumaktan kaynaklı ben de düz kafa yastığı kullandım ama o da bi kulağını kepçe yaptı gibi saç bandı takıyorum eliyle çekip indiriyor bant yapıştırayım dedim çıkarırken bebeğime eziyet oldu resmen ne önerirsiniz? Acil önerilerinize ihtiyacım var

Begegin kafasini kulagini neden yamulttun ya evdeki teknikler ile duzelir mi bilmiyorum ama otoplasti uygulamasini arastirabilirsiniz.

Kafasını tek tarafa yatmaktan farkedemedim onu düzeltim derken kulağını bozdum ben evdeki tekniklerden istiyorum

Begegin kafasini kulagini neden yamulttun ya evdeki teknikler ile duzelir mi bilmiyorum ama otoplasti uygulamasini arastirabilirsiniz.
Kafasını tek tarafa yatmaktan farkedemedim onu düzeltim derken kulağını bozdum ben evdeki tekniklerden istiyorum

Yan yatıp uyuyunca kıvrılan kulağını düzeltin. Kaç aylık bilmiyorum ama şapka da takabilirsiniz. Tamamen geçer mi bilmiyorum ama kepçeliği azalır.

Yan yatıp uyuyunca kıvrılan kulağını düzeltin. Kaç aylık bilmiyorum ama şapka da takabilirsiniz. Tamamen geçer mi bilmiyorum ama kepçeliği azalır.
Sorun şu yatırmamam gereken tarafın kulağı bozulmuş yoksa yan yatıracaktım bende

Kepçe kulak bandanaları var cırtlı ayarlanabilir kullanışlı bende kullandım eskiye göre çok daha iyi

4 bitmek üzere 5ten gün alacağız
2.aydan sonra kulaklar artık kendi şeklini alıyor ve bebekler sağa sola döndüklerinde artık kafa şeklide daha güzel oluyor düz kafa yastığı ya da ortası çukur bebek yastığı iyi geliyor benim oğlumunda kepçe oldu kulakları 2.aydan sonra düzelmiyor maalesef

Ama tek kulak ve o kulak hala çok yumuşak 2. Aydan sonra oldu bizimki

Allah iyiliğini versin ya demekki bant olayını bir tek ben düşünmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…