- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
hortum dediğim kan birikmesi için boru konuldu
bunu ilk duyuyorum wala canim alincak o da sarqilarla birlikte deil mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hortum dediğim kan birikmesi için boru konuldu
8 ağustos da oldum :)ne güzel :) kaç gün oldu ameliyat olalı ?
bende ameliyat olduqumu bilenlerin hepsi aqridan sanio.. Sozlum bile.. İnsan diyemio:) ya yapisik olsun.. Benimkide otekinden baska we suan daha yapisik.. Ama ben bu haliyle bile topluyorum sacimi ustune azcik bi sac hicbisey anlasilmio oyle:) bu sekilde kmseye aciklaman qerekmez.. Soran olursa da aqridan oldum dikisler kaynasn die sac bandi taktrdi doktor o da yapistirdi biraz dersin .. Sen ucretsz oldun dmi?? Arkadsn dewlette olsaymis ben tek kurus odemedm[/QU
bende izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde tamamen ücretsiz oldum gayette memnunum ama arkadaşım özelde olduğu halde memnun değil bi daha ameliyat olur belki beni ameliyat yapan doktor asistan doktordu ama ben çok memnunum :) artık sınıftakilere bişey söylicez bizim sınıfta 4-5 tane var kepçe kulak problemi yaşayan
Merhaba canım izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat oldugunu okudum.Bende çocukluğumdan beri bu konudan müzdaribim.Saçlarımı toplayamıyorum bu ameliyatın devlet hastanelerinde yapıldığını bilmiyordum.Bilsem şimdiye kadar çoktan olurdum.Benim merak ettiğim bir kaç şey var onları cevaplarsan çok sevinirim.Bu ameliyatta herhangi bi yaş sınırı varmı ben 22 yaşındayım devlette oldugu için sadece belli yaşlara yapıyoruz gibi birşey varmı? Ne kadar sürede ameliyat sırası geliyo çok bekliyormuyuz..Son olarakta bu hastanede yeşilyurttaydı demi :)
Merhaba canım izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat oldugunu okudum.Bende çocukluğumdan beri bu konudan müzdaribim.Saçlarımı toplayamıyorum bu ameliyatın devlet hastanelerinde yapıldığını bilmiyordum.Bilsem şimdiye kadar çoktan olurdum.Benim merak ettiğim bir kaç şey var onları cevaplarsan çok sevinirim.Bu ameliyatta herhangi bi yaş sınırı varmı ben 22 yaşındayım devlette oldugu için sadece belli yaşlara yapıyoruz gibi birşey varmı? Ne kadar sürede ameliyat sırası geliyo çok bekliyormuyuz..Son olarakta bu hastanede yeşilyurttaydı demi :)
20 yaşındayım 1hafta içinde sıra aldım ben pazartesi olucam inşalah ve ek ücret ödenmiyor :)
20 yaşındayım 1hafta içinde sıra aldım ben pazartesi olucam inşalah ve ek ücret ödenmiyor :)
Hayatım sen neredensin ? , affet eski yorumlarında göremedim. Bu arada lokal olmanı öneririm. Henüz bende olmadım korkuyorum açıkçası
Bolu'da devlet hastahanesinde olucam. Ama izmir de okuyorum az çok biliyorum izmirdeki hastahane durumunu. bi kaç yere sorarsın yani en fazla 1 sonraya verirler snaırım randevuyuHayatım sen neredensin ? , affet eski yorumlarında göremedim. Bu arada lokal olmanı öneririm. Henüz bende olmadım korkuyorum açıkçası
ben erkek arkadaşıma söyledim zaten o biliyodu benim durumu evimin kepçesi diye hala dalga geçiyo :) ama gülüp geçiyorum
Hayatım sen neredensin ? , affet eski yorumlarında göremedim. Bu arada lokal olmanı öneririm. Henüz bende olmadım korkuyorum açıkçası
o da iyimis ya bn diyemedm sozlume.. Qerceqi soyleseydm asla izin wermezdi.. Kepce olduqumu da blmiodu cunku normal olan kulaqimi qoruyodu kepce olani deil.. bnde durum anormal olduqu icin haliyle soylemem zordu kndim bile aynada bakamazken saklarken ona soyleyemdm haliyle.. Nese boyle bilsin bundan snra da :)
aramızda dalga konusu artık bu çocuklar nasıl olcak kepçe mi filan diyo :) dalga geçme dedikçe inadına yapıyo ama durumuma alışmıştım sayesinde :)
arkadaşlar bende dün ameliyat oldum,ameliyatımı Ankara-Hacettepe Hastanesinde oldum hiçbir ücret ödemedim sadece ağrı kesici antibiyotik için para veriyorsunuz,genel anestezi ile oldum eve gelince ağrılar oldu fakat ağrı kesiciyle geçtiler.
bu gün pansumana gittim sargılar çıkartıldı yeniden yapıldı bu seferki sargılar biraz daha büyük ama :)
pazartesi tekrar çağırdılar şu an çok mutluyum insallah sargılarım tamamen çıkınca çok daha mutlu olacağım :)
herkeze geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ankara'da olmayı düşünen varsa yardımcı olabilirim.
ben ameliyat olalı 10 ay oldu.devlette oldum.burun ve kulak ameliyatı birlikteydi.genel anestezi ile oldum.tek pişmanliğım keşke doktoruma kulaklarımı kafama iyice yapıştırmasını söyleseymişim .eskiye göre iyi tabi ama sıkı toplarsam saçlarımı ,yine kepçe gibi geliyor.başlarda kafama daha yakınlardı.şimdi biraz açıldı sanki...
geçmiş olsun,mutlulugun daim olur inşallah :)qecmis olsn canim.. İnsallah istediqin qbi olur.. Bnde qenel anesteziyle olmustm sarqilar cikinca rahat edersn bundan sonrasi kolay.. Bnim 26.qunum buqun we cok mutluyum suan qoruntumden.. :)
geçmiş olsun,mutlulugun daim olur inşallah :)
canım ne kadar sürede çıkarttılar senin sargıları,sabırsızlanıyorum bir an önce çıkması için :)