- 23 Ağustos 2012
- 181
- 1
yillardir kulak lafini baskasindan duyunca bile bozuluyoduk haliyle artk biz lafini acar olduk :)
aynen öyle yanımda kulak konusu açıldığında yüzüm kızarırdı şimdi de ben bahseder oldum kulaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yillardir kulak lafini baskasindan duyunca bile bozuluyoduk haliyle artk biz lafini acar olduk :)
Arkadaşlar çok mutluyum dişler gitti morluk gitti şişlik gitti ödem gitti ve kulaklarım çok simetrik duruyor çok güzel oldular inanılmaz hatta üzerine yatıyorum artık acı ağrı yok :)
canim capa dewlette de burda okuduqum kadariyla olup memnun olanlar wardi.. Kimi hastaneler az da olsa ucret talep edio ama bunun tamamini ssk karsilio yani ucret odemiosun dewlet hastanelerinde. Bu yuzden ilk once dewlete bi sorman daha iyi olur qbi qelio malum oqrenci hali 2000tl baya yuklu bi miktar..
Canım teşekkür ederim. Nişantaşında özel bi klinikte oldum,doktorum kampanya yapmış 2 binliraya yapıyor şu an da.Ben eski hastası olduğumdan daha altında yaptı tabii.Birde gerçekten iyi biri ücret konusunda çok yardımcı olabileceğini düşünüyorum.Eger düşünürsen ayrıntılı olarak bilgi verebilirim sana.Öğrenci olduğun için hiç kolay değil gerçekten, anlıyorum seni.Burdan takip ettiğim kadarı ile ünv. ve araştırma hastanelerinde ücretsiz ameliyat olan arkadaşlar var, keşke yardımcı olabilseler daha iyi olur aslında.Umarım en kısa sürede halledersin, dediğim gibi düşünürsen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
bilen varsa cevap verebilir mi lütfen
devlet hastanelerinde iple düzeltme yapılıyo mu? yoksa iple yapan belli doktorlar mı var??
Sağolun canlarım, üşenmemiş o kadar şey yazmışsınız. Sanırım önceliğim çapaya gitmek olacak gibi duruyor. Eğer sonuç alamazsam neva81; bitanemden detaylı bilgi isterim artık , napalım sıkıcaz dişimizi.
ikinizide öptüm =)
devlet hastanelerinde iple düzeltme yapılıyo mu? yoksa iple yapan belli doktorlar mı var??
tşk ederim kızlar cevaplar için benim kulağım biraz cins :) bu zamana kadar kimse kepçesin demedi saçımıda topluyorum bi sıkıntım yok ama şöyle ki sadece kulağımın üst kısmı biraz açık yani böyle yarım cm 1 cm yapışsa çok güzel olacak saçımı sıkı sıkı toplamıyorum hiç bi zaman biraz gevşek bırakıyorum öyle göze çarpacak bi durum yok ama ben çok takıntı yapıyorum uzun zamandır. kendi düşünceme göre iple biraz çekse benim için yeterli olacak normal operasyonu yaptırmayı pek gözüm yemiyo acısından vs değil de sargılı gezinmek istemiyorum bilemedim çok kararsızım :26:
hala karar veremedim lokal mı olsam genel miii :) ufff
eqer benim qbi cok korkuyosan basnda birilernin seni kesmesine dayanamazsan ne kadar aci hssetmesen de bu dusunce cok korkuttu bni qenel ol derim canim.. Hersey bitmis oluyo sen uyandqnda :)
çok soru soruyorum ama şimdi kan tahlilim filan yapıldı bi tek anesteziye gitmedim pazartesi sabahı anesteziye uğrasam bi sorun olur mu peki
canım ben dün yaptrdım.uzun zamndan beri forumu takip ediyorum...ama devlette yaplıdıgna hiç ulaşmadım. bide iple operasyon için kulak yapısına bakıyorlar. eger uygunsa yapalım diyor doktorlar. bu konuyla ilgili sorun olursa cevaplarım...
arkadaşlar perşembe günü oldum yarın sargılar açılacak çok merak ediyorum dün gece uyuyamadım bugün o kadar ağrı kalmadı.sargı bir tarafı iyi bir tarafı yumuşak oldu gibi problem olurmu bir de dikiş açılır gibi ses geldi dün gece kan akıntısı için hortum var ondandırmı
canim qecmis olsun oncelikle.. Sarqinin yumusak olmasi sorun olucaqni sanmiorm.. Eqer bi darbe yada kiwrilma qbi bise yoksa dikisin acilcaqni da sanmiorum.. Bende de ses qeliodu bazen acilio qbi citirdi duyuyodum ama bise olmuyo.. Bnim anlamadqm hortum ne ?? Kulaqnda bole bise mi biraktilar ? Kan akintisi icin tanpon koyuyolar bildiqim..