Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pofuduğum 1 ay burdayım izmirde okuyorum 1 ay içinde bi hal olurdur sanırım :) orda yaptıramam bakım yapamam gidip gelemem
1aya bya düzelir cnım ama bu kez izmirden oturduqun yere kontroller icin qelmen qerekcek ilk 1aydan snra kntrol araliqi baya oluyo tabi ama qdip qelmeyi yapbilrsen hic bi sorun olmaz tatlm. 20qune kulak kndini baya topluyo sislik disardan anlasilmiycak hale qelio bu da yeterli okula kadar :) ayrica tirsman da cok normak :) ameliyata qrene kadar wazqecesim wardi o dereceydm ben :)) qenel anesteziyle oldum o yuzden bana korkmaya pek bise kalmdi. Uyandiqimda hersey bitmisti :) snde eqer cok korkuyosan iqne kesilme fln dayanamam diodan qenel ol derim hicbise hissetmion oyle :))
kızlar lütfen yardım edin ben 23 eylülde düğünüm 30 ağustos da ameliyat olacam en uygun gün ozaman düğünüme kadar nasıl iyileşirmi
kızlar lütfen yardım edin ben 23 eylülde düğünüm 30 ağustos da ameliyat olacam en uygun gün ozaman düğünüme kadar nasıl iyileşirmi
üfff doktorun biri yurtdışındaymış diğeri çok yoğunmuş 1 ay sonraya randevu verilirmiş benim ki kaldı yarıyıl tatiline kızlar çok moralim bozuk
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 8 ağustostosta atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde bu ameliyatı oldum ve o günden beri yazılarınızı okuyorum birbirinize yardımcı olmanız çok hoş artık bende elimden geldiğince ameliyat olmak isteyenlere yardım edebiirim.
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 8 ağustostosta atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde bu ameliyatı oldum ve o günden beri yazılarınızı okuyorum birbirinize yardımcı olmanız çok hoş artık bende elimden geldiğince ameliyat olmak isteyenlere yardım edebiirim.
üfff doktorun biri yurtdışındaymış diğeri çok yoğunmuş 1 ay sonraya randevu verilirmiş benim ki kaldı yarıyıl tatiline kızlar çok moralim bozuk
:) yok canım ya qecmezler daha:) suan o yuzden bn buna binlerce sukur diorum.. Simetriye takilip moral bozanlar war. Ya alakasiz benimki birbirne hic bnzemio ama kepce deil artk en buyuk mutluluk bu :) sende o kadara hic takilma neler war o qorunmez bile buna sukur edelim quzelim.. Bulunduqumz durum eskiye qore cok cok iyi snucta :)
pofuduuukk napıyosunn nasılsıınn kulaklar ne durumda :) :) :)
pofuduk,sinemkrat teşekkür ederim bundan sonra bende gelişmelerimi sizinle paylaşıcam ameliyat olduktan sonra insanda büyük bir rahatlama oluyo benim kulağım çok az çıkıktı ama o bile rahatsız ediyordu benim şu an tek sıkıntım okuldaki arkadaşlarıma durumu açıklamak siz ne söyliyceksiniz kızlar bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz
canim bene kimse bilmiodu o yuzden kulaqmin sekliyle ilqili kmseye aciklama yapmam qerekmiycek.. Ameliyati aqri wardi o yuzden oldum haliyle sekli deisik oldu otekinden ddm sozlume :) kalan kmseye seklini qostermedim bile.. Seyy bn tek kulaqmdan oldum da :)) durumu bilmiolarsa hic deme.. Ama bilen warsa da rahatsz qerceqi soyle.. Snucta biz istemedik boyle olsun..
pofuduk,sinemkrat teşekkür ederim bundan sonra bende gelişmelerimi sizinle paylaşıcam ameliyat olduktan sonra insanda büyük bir rahatlama oluyo benim kulağım çok az çıkıktı ama o bile rahatsız ediyordu benim şu an tek sıkıntım okuldaki arkadaşlarıma durumu açıklamak siz ne söyliyceksiniz kızlar bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz