Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rainquin gecmis olsun canim
Ameliyatimiz felan ayni olmus bende ayni seyleri yasadim hele anestesi etkisi gecinceki agri felaketti.bgn 2.gunum ama agrilar %80 gecti..
Benimkiler de baya yapisik bugun gordum insallah hersey guzel olur
inşallah ya benim çok hafif ağrım var bu çektiklerimize değse bari gerçi seninki değmiş sanırım hayırlı olsun :)
harbiden de biz girmeyeli baya bi ameliyat olan var :) hepinize geçmiş olsun canlarım inş istediğiniz gibi olmuştur kulaklarınız :) benim ameliyatım olalı 35 gün oldu bandımı hala takıyorum salı günü kontrolüm var fotoğraf falan çekicekmiş bide..benim bi arkadaşım daha olmuştu aynı doktora onun 15 ay oldu olalı ve şuan gayet normal kulakları :) 3 ay takmasını söylemiş ona ama arkadaşım 1,5 ayda çıkarmış bandı dayanamayıp..bana da öyle dicek kesin ama ben takarım 3 ay , sonraları da gece takıcakmışım 3 ay o kadar yani 6 ay sonunda bütün herşey kaynadığndan zaten açılma olmucakmış garantiye alma amaçlı takmamızı istiyomuş..dayanabilen taksın derim benim daha bi ay oldu 2 ayım var ama allahtan okulım başladğında çıkarmış olucam :) saçlarımı topladığımda aynanın karşısından alamıyorum hala kendimi çok güzel bi duygu bu
Sana da gecmis olsun canim.
Bisey sormak istiyorum şu anda kulaklarinda ödem varmi hala?
Dikislerin belli oluyo mu
Mesela disari saclarini toplayip sac bandi takmadan cikabiliyo musun
Merak ediyorum a benim ameliyatimin 3.günündeyim
Ameliyattan sonra kaçıncı günde sargılarınız alınıyor acaba? doktorum bir şey söylemedi ameliyata da birkaç günüm var daha..
Kizlar hastaneden qeliorum simdi :) 4.qünüm we sarqilarm alindi. Sadece kulaqimin üstune bez kapadi sac bandini taktim:) elimdeki damar yolunu da aldilar buqun:) annm düne qore buqun daha iyi ddi ama sislik cokmus doktorum insülin iqnesiyle aldiqini soyledi.. We bayrama hemen hemen duzelmis olur ddi:) pazartesi qitcem.. Suan biraz aqrim war ama annem dio cok yapisik duryo az acilsa cok quzel olcak dio.. Ki biraz acilcakk doktorum da soyledi.. Artk kepce deil kulaqim cok mutluyum :) ama bi de sislikler inse harika olcak:)
rainqueen cok qecmis olsun canim sanada.. Oldun bitti bak artk iylesmeye qun sayiyoruz.. Dun kulaqindan ameliyat olan birine baktim 6 ay olmus hic iz yoktu onu da qordum cok sewindim :)
musmutlu sen nasilsin tatlim??
Tatlim simdi geldim bende doktordan.gayet iyi dedi kulaklarin ama düne göre daha cok şişmiş sanki dedi pansuman yapti file gecirdi yine..
Pazaretesi gitcem yine pansumana.
Az once evi aradi doktor kulaklarin şişmiş pazartesiyi bekleme sac bandi takmaya basla simdi dedi
Bayrama kadar dikisler alinir mi diye sordum 2 hafta gecmeli bence acele etmeyelim yine de bakariz ama dedi..
Şişliklere cok taktim kafami yalniz (((
tatlmm qecicek sislikler.. Bak dun benimkiler berbat halde sislik wardi.. Buqun doktorum insülin iqnesiyle aldi biraz kabariltiyi heralde bilmiorum.. Ama annem dune qore daha iyi olduqunu soyledi.. Bak bnmde 3.qun cok sis olduqunu soylemistim. Buqun 4.qun we biraz daha iyi olduqunu soylediler.. Sac bandini takmaya basladm bnde buqun ama kulaqmin ustunde bez koydu yine.. Bandida kulaqnin ustunden qecir cikartma qece qunduz tak ddi.. Pzrtesi qitcem tekrar bnde.. Ama iyi olcak bayrama kadar duzelirmis doktorum oyle soyledi.. Snin de duzelir skma canini..
Olmazsa bana da oyle yapar belki de insülin ignesiyle..
Bugun baktim düne göre sağ kulagim özellikle daha şişti
Sac bandini takmaya bnde basladim p.tesi tekrar gidicem
İnsallah düzelir canim (
düzelicek canım.. Oyle dusun.. Ona inan.. Sac bandini nasil aldin sen ? Hani ben heryerde bulunan turden aldim bez qibi hafif acilan turde.. Cok sikmio cokda qewsek deil.. Tenisci bandi bulamadim.. Ama taktiqimdan beri kulaqim baya aqrimaya basladi.. Baski yapio sanirim? Seninde oyle mi?? İlac da yazdi buqun 3tane.. majezik ceftinex we kestine isimleri.. Ya kasinio bide.. Normal mi bu ?? Sarqinin ustunden taktin sende dmi bandi?? Off bisuru sey sordum ya....
Bende ayni oyle aldim canim.. İcinden bise akio qibi hissediorum bazen uqultu qbi yapio bazen.. Ama aqri baya war.. Tek tarafa yatmaktan da kolum uyustu :) ama qecicek ya.. Pzartsi dusunsene acio kulaklarin renqi ayni ten renqinde olmus sislik belli bile deil :) ayy cok hayal kurdum tamam kabul ediorum:) yarin olmazsa saten doktorun caqirmis bak alir sislikleri biraz.. Ama iqne de baya can yakti bnim.. Kulaklarimiz icin ne acilar cekioruz ya :) ameliyati olana kadar qun sayiyodum smdi de iyi olmak icin qun sayiyorum.. Bu qunler bitmez bitmez :):) bakalim daha derdimiz ne olcak :) okul acilana kadar qecer heralde hepsi...
Normal dikis canim ama ne zaman alcani hic dmedi bnde sormayi unuttum ?? İyce kaynasin dikisler ddiydi ? Acaba haftaya alir mi?? Bayrama kadar duzelir demesine quweniorum ya.. Haftaya alinir heralde canim..