inş canım benim.. Yazcam emin ol.. Gelismeleri bnde merakla bkliorum wala :) senin nası oldu memnun musun cnım?
ben cok heyecanlıyım kızlar resmen her gece rüyamda ameliyat oluyorum ayy bı gelse salı günü...
okullar açıldığında sacımı toplamayı cok istiyorum(((
Yeterki duzelsinler raziyim yatmamaya :)az kaldı canım artık üzülme yaa gül :) hatta aynada gülerek kulaklarının son haline bak... :) onlar senin bi parçan sonuçta ve artık çok daha güzel olcaklar bide tavsiyem ameliyat olmadan bi gün önce rahat rahat kulaklarının üstüne yat :) çünkü bisüre yatamıcaksın :)
Yeterki duzelsinler raziyim yatmamaya :)
canim sen ne zaman oldun ameliyat
şu an hersey yolunda mı kulakların artık düzeldi mı kepce degilsin artık ne guzel yaaa :)))
bugün 11. günüm canım yarın kontrole gidicem ve dikişlerimde alınıcak sanırım. ilk olduğumda kulaklarım çok yapışıktı ama şimdi hafif açıldı ve doğal duruyo. gittikçede düzeliyo canm mesela bu gece uyurken artık kulaklarımın üstüne doğru daha çok sağıma soluma dönmeye başladım..heralde iki haftayada gündüzleri saç bandımı çıkarırım.. o zaman nasıl bi duygu olduğunu daha iyi anlıcam... ama şimdiden bakıyım kulakların nasıl olmuş dediklerinde mutlu mutlu açıpp gösteriyorum :)
Yeterki duzelsinler raziyim yatmamaya :)
canim sen ne zaman oldun ameliyat
şu an hersey yolunda mı kulakların artık düzeldi mı kepce degilsin artık ne guzel yaaa :)))
Ameliyat sonrası kaç gün bandajlı kalıyor kulaklar? benim ameliyat bayram öncesine geliyor da:44:
Ameliyat sonrası kaç gün bandajlı kalıyor kulaklar? benim ameliyat bayram öncesine geliyor da:44:
canım sana mesaj atabilmem için en az 100 yorum yazmam gerekmiş ah bu sitenin kuralları :) istersen msn den konuşalım çünkü cevap veremiyorum :)
Canim su an cepten giriyorum bende :)
Fotograf çekip koyma şansın var mı ay cok merak ediyorum yaaaa :18:
tmm canım en yakın zamanda koymaya çalışırım :) tabi buna da bilmemşukadar yorum istemiyolarsa :)
Ameliyatı ameliyat sonrasını biraz anlatabilir misin arkadasımbenim bugün 53. günüm oldu. :) çok mutluyum... :))
memnunum canım valla artık alıştım kendimi böyle ayna da görmeye bende gün sayıyorum saç bandım bi çıksada şöyle rahatça saçlarıma bi şekil versem diye...darısı seninde başına :)
memnunum canım valla artık alıştım kendimi böyle ayna da görmeye bende gün sayıyorum saç bandım bi çıksada şöyle rahatça saçlarıma bi şekil versem diye...darısı seninde başına :)
ben cok heyecanlıyım kızlar resmen her gece rüyamda ameliyat oluyorum ayy bı gelse salı günü...
okullar açıldığında sacımı toplamayı cok istiyorum(((
aynı qün kurtlcaz cnım lütfn durumunu yaz.. Merak ediorum ..
Tabi canim Allah'ın izniyle bı ameliyat olayım her saat bası yazarım :)
:) her fırstta qirip bkıcam bnde:) hayırlsyla bi olalım da.. Sen tahlilleri yaptrdn mı? Foto flan ckti mi? Bana sadce kıwrm wercek brine.. Yani bn tek kulaqımdan olucam.. Ayy lisedeki o qudubet bayan hocalarımın yanına qidicem saclarımı toplayıp:) içimde kaldı.. 4senede topla die die bıktrdılar.. Onlara inat qbi olcak okul bittkten snra toplamam :)) cok sewiniorum ya..:)