- 31 Temmuz 2012
- 684
- 2
canım izmir de hangi hastanede oldun ? ben de eğer cesaretimi toplayabilirsem olmayı düşünüyorum :) hastane konusunda çok kararsız kaldım...
ya plastik cerrah dio herkes.. Ben k.k.b doktorna olucan 7aqustosta.. 6aqustosta tahlil yaptrcm.. Doktor çok ilqlndi ama blemedm böle duyunca :s burda da yapan bska doktr yok.. Ne yapmalıym szce ? Bn tek kulaqmdan olucam.. Bu kadar az kaldı kurtlmama ama kararsz kaldm. K.k.b doktrna yaptrn war mı? Ltfn yardm edin kafam çok karıstı??
canım sakın dokuz eylüle gitme ilk onu söyleyeyim sana. alsancak devlet hastanesine gittim orda işte girdim plastik cerraha kutay hanım var çok tatlı bir hanımm ...ben zaten başka bi sebepten gittim gitmişken gireyim dedim ve bi anda doktorun güler yüzünü görünce kabul ettim... kutay hanım haftanın bi iki günü alsancakta diğer günleride bozyaka devlet hastanesindeymiş.. cerrahi işlemlerininde orda yapıyomus. o yüzden ben bozyaka devlet hastanesinde oldum ve memnun kaldım en ufak bi memnunsuzluğum yok cnım... ayrıca alsancak hastanesine de çok yolumuz düştü Allah tekrar düşürmesin.. orada ben değil ama annem babannem falan bi kaç kere ameliyat geçirdi onlarda memnundu. ben bu iki hastaneyle ilgili herhangi bi olumsuzluk duymadım. hatta bahsettiğim dr. kutay hanıma kardeşimde bozyakada ameliyat olacak bir ay sonra
kızlar sonunda bende şeytanın bacağını kırdım ve hastaneye gittim.doktorum cok seker hemen ilgilendi benimle.
allah nasip ederse salı gunü ameliyat olucam bende insallah sonuclar guzel olur
canım bu kadar kasma adam yapamıcak olsa gel yapıyım demez sonucta yani...
öle de ne bliyim canım k.k.b doktoru dmio kmse o yüzdn acaba ddm bi an kasabın eline mi dûşcez :) daha önce yapms mı onu ble sormak aklima qelmedi? Sadece kurtuluyum derdindeydm ama burda okudukca ister istemez supheye dustum.. Hem burda plastk cerrah yokki:) el mahkum o doktora.. Hayirlisi olsun diorum.. Umarim memnun kalirm.. Tesekkur ederm cwp icin de..
tavsiyelerine uyucam canım. peki sonuçtan memnunmusun ve çok ağrın oldu mu ? beni en çok korkutan çok ağrım olması...
canım ben ilk ayna da kendimi gördüm şok geçirdim.. Kutay hanımın ellerine emeğine sağlık sanki benim kulağı almış başka bir kulak takmış. ağrım canım şöyle oldu ilk bi kaç gün hassasiyet fazlaydı bide sargılarla sarıyolar ya onun rahatsızlığı vardı sürekli kulaklık takınca kulakta bi ağrı olur ya onun gibi ama gün geçtikçe o da hafifliyo iyice ... başka bi sıkıntısıda sırt üstü yatmaya alışkın değilsen o seni gıcık ediyo.bide en az bi hafta yıkanamıyosun başka bir şey yok canım ama sonuca değiyo yanii yıllardır sıkıldığın bi durumdan kurtuluyosun iki saatte
inş. memnun kalırsın canım Allah'ın izniyle ... gelişmeleri yaz merakla bekliyorum valla :) gönlünce olsun canım her şey ..
ya affedin sayfalarca okudum ama hala kafamda ssk ile ilgili soru işaretleri var ,
istanbulda devlet hastanelerinden herhangi birinde ssk ile ücretsiz yada ücretli ,15 yaşından büyük olup ameliyat olan varmı? 20 yaşındayım.
bir mesajda devlet hastanelerinin ssk ile ücretsiz olduğu yazıyor, diğerinde ücretsiz deniyor.
lütfen şu maddi unsurlar ve istanbul devlet hastaneleri hakkında detaylıca bilgi verin, artık bende operasyon geçirmek istiyorum :/
tşkkürler
canım ben ilk ayna da kendimi gördüm şok geçirdim.. Kutay hanımın ellerine emeğine sağlık sanki benim kulağı almış başka bir kulak takmış. ağrım canım şöyle oldu ilk bi kaç gün hassasiyet fazlaydı bide sargılarla sarıyolar ya onun rahatsızlığı vardı sürekli kulaklık takınca kulakta bi ağrı olur ya onun gibi ama gün geçtikçe o da hafifliyo iyice ... başka bi sıkıntısıda sırt üstü yatmaya alışkın değilsen o seni gıcık ediyo.bide en az bi hafta yıkanamıyosun başka bir şey yok canım ama sonuca değiyo yanii yıllardır sıkıldığın bi durumdan kurtuluyosun iki saatte
sinemcim sen ne zaman muayne gittin ne zaman ameliyat tarihi verdi ve hangi hastanede oldun..:) çok soru sordum ama birde ssk mı karşıladı
sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim canım. senin adına çok sevindim inşallah ben de kurtulurum şu kulaklardanen kısa zamanda kutay hanımı ziyaret edicem...