merhba arkadaslar.. Bnim sorunum tek kulaqımdan.. Sol kulaqım çok qüzel şekli boyutu.. Ama sağ kulaqım doqustan kepçe
ameliyat olmak cok istiodum ama maddi yeterszlik olamam die umutsuzdum yine de takıntım oldqu için nette bkiodum belki ilerde yaptrablrm die.. Bi yerde okudm dwlet hastanesnde kkb doktorlarnın yaptqnı.. Sansıma dansmak icn qttm randewu ble almadan cünkü bunun büyük shrlerde olcaqnı dûsünyodm. Wee iceri qirdim utanark bn bise daniscaktm ddm ewet dinliorm ddi kem küm ettm :) snra baktm diycek soz bulamiorm sacimi kaldirdm qostrdm bu duzelir mi ddim :) bakti saqini solunu inceldi qun werdi 7 aqustosa amelytni yapalm ddi :) cok mutlu oldm krtlcam daha oncesine doluymus hep olsun olsun yeterki olsun ddim :) bi qun once qidip tahlil yaptrckmisim we foto cekicekmis.. burda da sizin yazdiklarnzi okudum ins butun bu sorunu yasiyanlar kurtulur.. Bi de bnim amlyatmi kkb doktoru ypicak bi sorun olmaz dmi?? Bn en kotusu bile bu halinden iyi olcani dusunuyorum da acaba yanlis mi dusunuyorum ??