Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Çakıl taşı resimlerine baktım kulakların gerçekten çok güzel olmuş.Fakat merak ettiğim bişey var kulağının resmini arkadan çektiğinde kahverengi bişeyler gözüküyodu o derinmiydi yoksa tampon falanmıı?

Çakıl taşı resimlerine baktım kulakların gerçekten çok güzel olmuş.Fakat merak ettiğim bişey var kulağının resmini arkadan çektiğinde kahverengi bişeyler gözüküyodu o derinmiydi yoksa tampon falanmıı?

henüz yıkamadıgı için kulagını öyle dikisler onlar.

Üzüldüm senin adına. Benim doktorum eriyen dikişler koydu ve ameliyattan sonra sadece sargıları aldırmak için görüştüm onun haricinde bir ay sonra kontrole giteceğim. Bugün on yedinci günümdeyim ve ameliyata dair hiçbir iz, ödem vs. yok. Zaten sargıları aldırdığımda da ayna ile kulağımın arkasına baktığımda hiçbir iz görmedim. Hala o ameliyat kesiğini nasıl sakladığını düşünmekteyim. Her doktorun kendine özgü bir yöntemi var kulak ameliyatında. Senin biraz daha zamana ihtiyacın olabilir diye düşünüyorum. Umarım zamanla kulakların istediğin şekli alır. İşinin ehli doktor oldu mu, kulak ameliyatı gerçekten basit bir operasyon. Ama öbür türlü gerçekten pişmanlık yaratacak bir karar. Umarım herkes benim yaşadığım mutluluğu yaşar.

Bence şu an üzülmek için çok erken. Dikişlerin alındıktan sonra her şey biraz daha normale dönecektir. Şu anda dikişler de kulağını şekilsiz gösteriyor olabilir. onlardan kurtulduktan sonra zamanla şekil alır diye düşünüyorum. Çok taze yaraların, moralini yüksek tut. Dişiler alınsın, morarmalar ve şişlikler geçsin ondan sonra kulağının şekli belli olur. Ve umarım şu anda ki üzüntülerinin yerini mutluluk alır. Çok geçmiş olsun...

tesellin için teşekkür ederim yarın dikislerim alınacak umarım öyle olur umarım....

canım temızlıyemedıgım ıcın oyle amelıyattan kalan bıraz kan ve tentürdiyot onlar.ve dikişlerim var .
Şuan kulagımın durumu boyle ; http://g1205.hizliresim.com/x/f/5ucz0.jpg
Çarşamba dikişlerim alınıyor.cok az şişliklerim kaldı :)

Son düzenleme:

Profilimde ekledigim resimlerde son ıkı tanesı (sacımın toplu oldgu) dün çekildim.daha dikişlerim alınmadıgı ıcın bıraz örtmem gerekıyo arkadan gözükmesin dıye :)

ameliyat olan arkadaşlar devlet hastanesinde bu ameliyat yapılıyormu ben 17 yaşındayım ameliyat ücretlimi ameliyat olanlar bir yardımcı olurmu?

ameliyat olan arkadaşlar devlet hastanesinde bu ameliyat yapılıyormu ben 17 yaşındayım ameliyat ücretlimi ameliyat olanlar bir yardımcı olurmu?

devlet hastanesinde yapılıyor ücretsiz ama iyi bir yeri araştırıp memnuyeti yüksek bir hastane bulmak sana düşüyor... Ben mesela Çapa'da düşünüyorum ama kimseden daha bilgi alamadım nedir durum hiç bilmiyorum...

Profilimde ekledigim resimlerde son ıkı tanesı (sacımın toplu oldgu) dün çekildim.daha dikişlerim alınmadıgı ıcın bıraz örtmem gerekıyo arkadan gözükmesin dıye :)

sorumu cevapladığın için teşekkür ederim.Kulakların gerçekten mükemmel olmuş umarım benimkilerde öyle olur. :)

Ben bir daha olacağım şans işte. Özelde olmuştum ama istediğim gibi olmadı yukarıya doğru açılıyor hala. Yani 3-4 ay oluyor ameliyat olalı ilk zamanki gibi değil kesinlikle. Haziran'ın ortasında bir daha olacağım sanırım. İnşallah bu sefer olur ya aylarca ilkini bekledim düzgün olmadı, şimdi de ikinciyi bekleyeceğim resmen psikolojim bozuldu bunun yüzünden.

Son düzenleme:
herkese slm foruma yeni üye oldum.
bende 2hafta önce iple kulak ameliyatı oldum, 2000tl ye estetik internationalda bülent cihantimurdu doktorum. kulaklarım çok fazla kepçe değildi fakat ben görünüşünden rahatsızdım, iple geri çekildi yarım saat sürdü işlem ve 5 gün saç bandı taktım 3.gün saçımı yıkadım. ilk akşam ağrım oldu onun dışında ne morarma veya herhangi bi şişlik bişey olmadı. 1 ay geceleri de bandı takmaya devam edicem, kulaklarım şuanda bana göre biraz yapışıklar 3 ay sonra asıl şeklini alıcakmış bende zaten çok yapışık yada geri olsun istemedim =) bazen hafif sızı oluyo ama uzun süreli değil katlanıyosunuz yani,
şimdilik memnunum, olmadan önce burda olanların yorumlarını okudum ve beni birazda burda yazanların memnuniyeti etkiledi, iple olanlarda açılma fln olabilir denmiş bakalım bende öyle bi sorun olucakmı :/
açılma olursa veya memnun kalmazsam 2.ameliyatta sadece operasyon ücreti alıcaklarını söylediler.

darki bende iple estetik yapmayı dşünüyorum. benim kulaklarımda kıvrım yok hiç.. durumun hakkında bilgilendirirsen ara sıra sevinirim :)

darki bende iple estetik yapmayı dşünüyorum. benim kulaklarımda kıvrım yok hiç.. durumun hakkında bilgilendirirsen ara sıra sevinirim :)

estetik internationaldan randevu al cnm doktor ön muayene yapıyor uygun mu deilmi diye, yada başka yapan bi yer varsa bulduğun.. ilk gün ağrı oluyor bide bişey olur diye ilk gece doğru düzgün uyuyamadım tedirgindim hep, son 4,5gündür kıkırdaklarımda ağrı olmaya başladı açıkçası ağrı kesici alıyorum, 1ay olunca kotnrole gidicem. görüntüsünden memnunum istediğim gibi ama asıl şekli 3 ay sonra olurmuş.
senin kulakların çok mu açık veya kıkırdakları yumuşakmı sertmi?? benm sol kulağımın kıkırdağı daha sertmiş ve biraz daha açıktıı ona diğerine göre ayrı bi uygulama yapıldı açılma olmasın diye.
ara ara yazarım yine..

bende iple estetik olup üzerinden 1,2 yıl geçenlerin durumunu merak ediyorum açıkçası, herkes açılma oluyo diye yazmış ama ben oldum açıldı diyen birine rastlamadım daha :))

benmde estetik olanlara sorum olucak :) bazen birden kafamı çevirince ağrı oluyo sizde de oluyor mu? normal midir?

estetik internationaldan randevu al cnm doktor ön muayene yapıyor uygun mu deilmi diye, yada başka yapan bi yer varsa bulduğun.. ilk gün ağrı oluyor bide bişey olur diye ilk gece doğru düzgün uyuyamadım tedirgindim hep, son 4,5gündür kıkırdaklarımda ağrı olmaya başladı açıkçası ağrı kesici alıyorum, 1ay olunca kotnrole gidicem. görüntüsünden memnunum istediğim gibi ama asıl şekli 3 ay sonra olurmuş.
senin kulakların çok mu açık veya kıkırdakları yumuşakmı sertmi?? benm sol kulağımın kıkırdağı daha sertmiş ve biraz daha açıktıı ona diğerine göre ayrı bi uygulama yapıldı açılma olmasın diye.
ara ara yazarım yine..

bende iple estetik olup üzerinden 1,2 yıl geçenlerin durumunu merak ediyorum açıkçası, herkes açılma oluyo diye yazmış ama ben oldum açıldı diyen birine rastlamadım daha :))

benmde estetik olanlara sorum olucak :) bazen birden kafamı çevirince ağrı oluyo sizde de oluyor mu? normal midir?
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için darki :) ben kktc'deyim ancak temmuz ayında türkiyede olablicem ozamna kadar araştrma yapıyorum. benim kulaklarım yumuşak ama sol diğerine göre daha sert gbi gelio ve baya açık. umarım benm kulaklarım da iple estetk için uygundur. sen ne güzel kurtuldun bu dertten inşallah herşey yolunda gider senin için de :) birde sanırm sen 2000 tl ye yaptrmışsın ben de 3500 tl olarak duymuştm bu operasyonun fiyatını? 3500 taksitli olunca mı acaba bu konuda bilgin var mı peki?

Kızlar sizin ameliyatınız zahmetli olmuş biraz. Ben 4. gün sargımı aldırdım ve doktor pansuman falan yapmadı, sadece banyo yapmamı söyledi. Ayrıca sadece gece yatarken saç bandı kullanmamı söyledi. Ben sargıyı aldırdıktan sonra çok rahat saçlarımı topladım ve kulağımda hiç bir kan, morarma ve iz yoktu. Şu anda da gayet normal kulaklarım. Neyse çok geçmiş olsun size, umarım sonuçtan memnun kalırsınız.

Siz bu ameliytı nerde oldunuz acaba ?

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için darki :) ben kktc'deyim ancak temmuz ayında türkiyede olablicem ozamna kadar araştrma yapıyorum. benim kulaklarım yumuşak ama sol diğerine göre daha sert gbi gelio ve baya açık. umarım benm kulaklarım da iple estetk için uygundur. sen ne güzel kurtuldun bu dertten inşallah herşey yolunda gider senin için de :) birde sanırm sen 2000 tl ye yaptrmışsın ben de 3500 tl olarak duymuştm bu operasyonun fiyatını? 3500 taksitli olunca mı acaba bu konuda bilgin var mı peki?

ben önce telefonda fiyat sormak için aradım cnm banada 2500-3500 arası demişlerdi bi kaç yere daha sorarım diye randevu almadım başta ayın 25 26 sı gibi onların kelebek günlerimi ne oluyomuş her ay 25-28 arası gelirsen indirim yapıyolrmş mesaj gelince telefonuma gittim görüştüm 1990 tl ye düştü fiyat kredi kartı taksidi olursa %10 komisyon alıyolar.
birde internette izmirde istanbulda yapan başka yerlerde bulmuştum kulakların resmini gönderip bilgide alabilirsin cnm

ben kurtuldum şimdilikte çok memnunum inşallah açılma fln olmaz bi tek bu yönde korkum var bekleyip görücez bakalım :))

ben önce telefonda fiyat sormak için aradım cnm banada 2500-3500 arası demişlerdi bi kaç yere daha sorarım diye randevu almadım başta ayın 25 26 sı gibi onların kelebek günlerimi ne oluyomuş her ay 25-28 arası gelirsen indirim yapıyolrmş mesaj gelince telefonuma gittim görüştüm 1990 tl ye düştü fiyat kredi kartı taksidi olursa %10 komisyon alıyolar.
birde internette izmirde istanbulda yapan başka yerlerde bulmuştum kulakların resmini gönderip bilgide alabilirsin cnm

ben kurtuldum şimdilikte çok memnunum inşallah açılma fln olmaz bi tek bu yönde korkum var bekleyip görücez bakalım :))[/QU
çok teşekkür ederm darki. inşallah bir sorunla karşılşamassın, istedğin gibi olur :)

selam canım,uzun süre birşeyler yazamadığım için özürdilerim.iyiyim ben , 6 ayımı doldurmak üzereyim ve hiçbir açılma yok iyice şekil oturdu ve çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür. :):)

Senin adına çok sevindim sevkara.özür dileme öyle şey mi olur.hepimizin kendine göre işleri var.bir de bebek var mı merak ettim.arada soruyorum rahatsız olmuyorsundur umarım.

kızlar bende ocak ayında olmuştum ameliyatımı ameliyat olanlara bir sorum var doktorunuz güneş gözlüğü hakkında birşey söyledimi? en erken ne zaman güneş gözlüğü takabiliriz acaba artık güneş yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladı çünkü

X