Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

merhaba elif190 arkadaşın hangi doktora ameliyat olmuştu yazabilirmisin bir de pek tavsiye etmiyorlar iple ameliyatı arkadaşın bu konu ile ilgili tecrübelerini paylaşabilir mi iple estetik ile ilgili çok yorum olmuyo malum yardımcı olursan çok sevinirim.

o da nette çok uzun süre araştırmıştı seni anlıyorum o yüzden. bir kere dedikleri gibi ol çık hayatına devm et olayı yok en az bir hafta kulaklar yapışık oluyo bandajıda olabildiğince çıkarmıyosn zaten. ağrı sızı kanama yok gerçekten. ipler hiç bir şekilde belli olmuyor bunun garantisini veriyorlar ama tutup tutmayacağına dair güvence vermiyorlar. tam oalrk emn olmak için 6 ay geçmesi gerekiyomş açılma yoksa sorun yokmuş. benm arkadşmda açlma olmadı aynen duruyor. bursada ünlü bir doktor var ona yaptırdık isim vermek sorn oluyomu bilmiyorm. ist. a da geliyor... ilk gittiğimzde tutar tutmaz garanti veremem fln diince baya üzülmüştük ama çok şükür sorun olmadı.

birde açılırsa ne olacak fln dye sorunca, büyük ihtimal tutar ama tutmazsa da bu verdiğiniz para dahilinde biz size kepçelikten kurtulma garantisi veriyoruz. olmazsa açık ameliyat yapıyoruz dedi. 1 bçktu yada 2ydi fiyatı sanırsam emin değilim.

arkadaşlar devlet karşılıyor, kim demiş karşılamıyor diye. ben geçen ay gazi üniv.'ne gittim karşılıyor dediler.
mrb arkadasım bende gazi üniye basvurdum başasistanlar yapıyor ben randevu aldım ama ne zaman olacagım belli değil..sana randevu verdiler mi. bide ismi ne doktorunun kırdar bey mi

tekrardan merhaba kızlar 21 subatta olmam gereken amelıyatımı 28 subatta oldum....
amelıyatım yaklasık 1bucuk saat sürdü lokal anestezi ile devlet hastanesinde ücretsiz oldum...
ameliyathaneye girdigimde doktorum once kulaklarımın resımlerını cektı hangi işlemler uygulayacagını anlattı kalemle isaretledi masaya yatırdı sag bacagımın alt kısmına kılcal damarları kontrol amacı ıle bır bant taktılar saclarımı toplayıp bantladılar ılk once sol kulagımı hallettı ve her ıslemı yaparken sımdı bunu yapıyorum dıye bana soyledı ki ben daha once nette kulak amelıyatlarını ızlemıstım.amelıyatım aynı ızledıklerım seklınde oldu sadece ıgnelerı yaparken hafif bı acı oluyor .. gerısını hıssetmıyorsunuz. bır kulak 45 dk sürdü. devamlı aynı yone yatmaktan boynum bıraz agrıdı dınlenmem ıcın bana ızın de verdı sonra sol kulagımı hallettı ıkısı de ısı bıtınce ınceledı .. batıcon ile pansuman yaptı bandajladı kulaklarımı goremedım ama yatıkllıgını hissedebılıyordum.. agrı kesıcı antıbıyotık ve batıcon verdı 2 gunde bır pansuman yapmam gerektıgını soyledı persembe sabahı kontrole cagırdı ılk 2 gun dık yatmam gerektıgını 4. günü bebe sampuanı ıle banyo yapabılcegımı soyledı.amelıyattan 5 saat sonra agrı degılde acı mı desem sızlama mı desem basladılar ılaclarımı kullandım... gece sorunsuz gectı ara ara uyandım sabah yıne acım vardı ılaclarımı ıctım sımdılık iim bugun bandajı cıkartacagım kendı bantımı takacagım dr cok sıkı olmamasını dıkışleri cürütebilecegini söyledi.. şimdilik benden bu kadar dilerim tüm isteyenler bu ameliyatı olurlar dedigim gibi ben devlette oldum dr umdan ve personelden cok memnun kaldım amelıyathanedeki kızlarla bile bol bol sohbet ettim .. bandajlarımın cıkmasını 4 gözle bekliyorum dr.um 10 gün sonra herseyin normale dönecegini küpelerimi bile takabilecegimi söyledi cok şükür benim ameliyatım kolay gecti olmayı düşünen arkadaşlar bence hiç ertelemeyin hepinize saglıklı günler diliyorum...sorularınız varsa yine cevaplarım..:21:

hayır kırdar bey değil. billur hanım dediler bana. sen ne zaman görüştün? ben ocak ayı başında görüştüm. ameliyata karar verirsen billur hanımla görüş ameliyatını o yapacak dediler. sen üniv. hastaneleri hakkında ne düşünüyorsun? ben çok kararsızım. billur hanımın araştırdım, başasistanmış. hacettepeyle de görüştüm orada da başasistanlar yapıyormuş. kendimizi başasistanın ellerine bırakmalı mıyız sence? özeller en az 2000 istiyor. eşimi ikna edebilir miyim bilmiyorum:KK43: onun şu an bu araştırmayı yaptığımdan bile haberi yok. kesin karşı çıkacak...

merhaba pante geçmiş olsun. ameliyattan sonra hastanede tuttular mı seni? yoksa hemen eve mi gidiyorsun? hangi şehirdesin? üniv. hastanesi miydi?

merhaba pante geçmiş olsun. ameliyattan sonra hastanede tuttular mı seni? yoksa hemen eve mi gidiyorsun? hangi şehirdesin? üniv. hastanesi miydi?

merhaba canım... ameliyattan 1 saat sonra çıkış yaptım..eve geldim. sakarya'da oturuyorum.sakarya egitim ve araştırma hastanesi ve doktorum asistan degildi.

hadi ya , ne güzel. bana '' asistan eğitimi veren hastanelerde bedava olabilirsin onda da asistan yapar ameliyatı'' dediler. devlet hastanelerinde de uzman doktor yapıyor o da bıçak parası alır dediler. sen ücretsiz mi olmuştun?

hadi ya , ne güzel. bana '' asistan eğitimi veren hastanelerde bedava olabilirsin onda da asistan yapar ameliyatı'' dediler. devlet hastanelerinde de uzman doktor yapıyor o da bıçak parası alır dediler. sen ücretsiz mi olmuştun?

yok canım benim dr. plastik cerrah uzmanı idi ben dr. çok güvendim. konuşmaları acıklamalarıda beni rahatlattı ..ve ücretsiz oldum tek kuruş vermedim hatta şu kulaklarım bi iyileşsin gögüslerim içinde gidecegim..

o da nette çok uzun süre araştırmıştı seni anlıyorum o yüzden. bir kere dedikleri gibi ol çık hayatına devm et olayı yok en az bir hafta kulaklar yapışık oluyo bandajıda olabildiğince çıkarmıyosn zaten. ağrı sızı kanama yok gerçekten. ipler hiç bir şekilde belli olmuyor bunun garantisini veriyorlar ama tutup tutmayacağına dair güvence vermiyorlar. tam oalrk emn olmak için 6 ay geçmesi gerekiyomş açılma yoksa sorun yokmuş. benm arkadşmda açlma olmadı aynen duruyor. bursada ünlü bir doktor var ona yaptırdık isim vermek sorn oluyomu bilmiyorm. ist. a da geliyor... ilk gittiğimzde tutar tutmaz garanti veremem fln diince baya üzülmüştük ama çok şükür sorun olmadı.

birde açılırsa ne olacak fln dye sorunca, büyük ihtimal tutar ama tutmazsa da bu verdiğiniz para dahilinde biz size kepçelikten kurtulma garantisi veriyoruz. olmazsa açık ameliyat yapıyoruz dedi. 1 bçktu yada 2ydi fiyatı sanırsam emin değilim.

bahsettiğin doktoru ben de biliyorum hatta ist. şubesinde cilt bakımına da gitmiştim bir hafta bandajla gezme kısmı kafama takılsa da muayeneye gitmek en mantıklısı sanırım verdiğin bilgiler çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim :)

yok canım benim dr. plastik cerrah uzmanı idi ben dr. çok güvendim. konuşmaları acıklamalarıda beni rahatlattı ..ve ücretsiz oldum tek kuruş vermedim hatta şu kulaklarım bi iyileşsin gögüslerim içinde gidecegim..

ne güzel ya ben daha kime güveneceğimi bilmiyorum. başkent üniv. de asistan yaparsa 2000 den az olurmuş ücret. ama asistana güveneceksem hacettepeye ya da gaziye giderim hiç değilse ücret ödemem. hoca ameliyat ederse 2000 miş. taksit de yapıyormuş başkent. yaa offff!!! çocuğu kime bırakacağım, bir de o var? kitlendim kaldım:KK43:((

ne güzel ya ben daha kime güveneceğimi bilmiyorum. başkent üniv. de asistan yaparsa 2000 den az olurmuş ücret. ama asistana güveneceksem hacettepeye ya da gaziye giderim hiç değilse ücret ödemem. hoca ameliyat ederse 2000 miş. taksit de yapıyormuş başkent. yaa offff!!! çocuğu kime bırakacağım, bir de o var? kitlendim kaldım:KK43:((

ay canım ya bence iyice araştır kim içine sinerse ona yaptır tamam büyük bir ameliyat degil ama sonuçta saglık....cocuk içinde ameliyat sonrası pek ızdıraplı degil yarım gün bile yeter sana...inş.. bir an önce kararını verir sende bu dertten kurtulursun...

selam canım,iyiyim allaha şükür sen nasılsın.canım benim kulakta 3.ay dolmak üzere valla gayet iyiyim hiçbir sıkıntım şubatın sonunda bir kontrole gidicem doktor gelmemi söylemşti,işte bir sıkıntın bir şikayetin varmı diye soruyor o kadar.3ayda hiçbir acılma bir defarmasyon olmadı.gören arkadaslar ve yakınlarımda gayet basarılı oldugunu hiç estetik yaptırmısım gibi durmadığını doğal görğndüğünü söylüyor bende seviniyorum:)benim içinde öyle gayet memnunum sekillerinden.
bebeği sorma ya yok bu gelmiyor illa tüp bebek masrafı cıkarcak bize.:) yediğim hormonlarda cabası,sıkıntılıyız biraz bu konuda:KK43:
2.aşılmada negatif.artık yolumuza son sansımız tüp bebek ile devam edicez ama çok zor geliyor.daha asılamada aldığım hormonların etkisi gecmedi bide psikolojik olmadı diye üzüntüsü.biraz ara verdik tedaviye nisan gibi tüp bebek düşünüyoruz.inşallah o zamana kadar kendiliğinden olur hayırlısı bakalım allahtan hersey sonucta.ne olursa olsun herseyin hayırlısı doğrusu düzgünü olsun hayatımızda.

sevkara nasılsın uzun süredir bende giremedim nete bakamadım umarım her şey yolundadır bir an önce ameliyatımı olmak istiyorum önceden seninle konuştuğumuz zaman cok destegini lamıstım korkmamam gerektiğini falan insallah her sey yolundadır bir ara ceevap yazarsan beni cok mutlu edersin ben de umarım sonra olurum ameliyatımı su psikoloji bozuklugundan kurtulurum cevabının bekliyorum simdiden tesekkürler

merhabaaa... yorumları okudumm farklı farklı yaşananlar var.. bazılarında kanamalar olmuş bazıları çok mennun.... bende de biraz var kepçelik bende saçlarımı toplamada sıkıntı çekiyorum üstelik bide gözlük kullanıyorum:KK37:neyse şükür yinedee... aklıma yatmaya başladı şu ameliyat olayı yalnız şuan kpss ye hazırlanıyorum sizce bu çalışmalarımı etkiler mi yani ağrı acı çok fazla oluyor mu...kış ayından dolayı şimdi olmak mantıklı geldi yazın saçlar yıkayamamak çok kötü olur...

ay canım ya bence iyice araştır kim içine sinerse ona yaptır tamam büyük bir ameliyat degil ama sonuçta saglık....cocuk içinde ameliyat sonrası pek ızdıraplı degil yarım gün bile yeter sana...inş.. bir an önce kararını verir sende bu dertten kurtulursun...

ya işte araştırdıkça kafam karışıyor. şeytan ''kapa gözünü git bir yere ol şu ameliyatı'' diyor. ya bir arkadaş başkentte dr. ozan'a ameliyat olduğunu söylemiş. ben aradım sordum asistanmış ozan bey. çok memnun kaldığını yazmıştı. acaba asistana güven olur mu diyorum? bilmyorum bilmiyorum bilmiyorum...

ya işte araştırdıkça kafam karışıyor. şeytan ''kapa gözünü git bir yere ol şu ameliyatı'' diyor. ya bir arkadaş başkentte dr. ozan'a ameliyat olduğunu söylemiş. ben aradım sordum asistanmış ozan bey. çok memnun kaldığını yazmıştı. acaba asistana güven olur mu diyorum? bilmyorum bilmiyorum bilmiyorum...

:)seni cok iyi anlıyorum emin ol canım... ya aslında bende araştırınca cok degişik yorumlar buldum ünlü doktora ameliyat olupta memnun olmayan arkadaşlarda var asistanların cok iyi iş cıkardıkları da .... bu biraz işini önemsemekle ilgili sanırım senin içine hangisi yatıyorsa ona ol derim ben...

SGK mı karşılıcak canım bu arada bi değişme var mı devlet karşılıyor mu bu tür ameliyatları... karşılasa iyi olur bi dünya para ödüyoruz sgk ya maşallah hasta da olmuyorum bari estetiğimi karşılasınlar:KK70:
canım nisanda olucagız kuzenımle.plastik cerrahisine gittik sgk karsılıyor kesın emınız.:KK30:
:KK19:

bugün ameliyatımın 4. günü saçlarımı bebek şampuanı ile yıkadım.cok şükür ilk gün hariç acım ve agrım olmadı. yalnız dün sag kulagımın arkasından kan sızmaya başladı dr. aradım kulakta ödem veya ameliyat yerinde morarma varmı diye sordu yok dedim.. o zaman korkulacak birşey yok kan pıhtısı oldugunu pansuman yapmamı söyledi..ara ara kan sızmaya devam ediyor dün ve bugün pansuman yaptım.. hafiften şişlikler inmeye başladı sol kulagım biraz daha şiş gece yatarken sargı bezlerini kulaklarımın üzerine tampon yapıp 2 yastıkla yatıyorum... şimdilik kulaklar yatık duruyor ama henüz tam şekillenmediler sanırım ...:KK17:

ben de birkaç ay sonra bu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum aileme söylemeye de utanıyorum ne yapacağmı bilmiyorum uygun bir fiyata yer bulabilirsem çok iyi olur :/

X