Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 saat önce ameliyat oldum ve tecrübelerimi sizlere aktarmak istiyorum. Ameliyat kararı vermeden önce burada bulunan yorumları okuma gafletinde bulunup korka korka gittim ama karşıma çıkan tablo gayet olumluydu. Sırasıyla hastane, doktor, fiyat ve işlem bilgilerini yazacağım sizlere;
öncelikle Ankara'da yaşıyorum ve 31 yaşındayım, kulaklarım öyle kocaman veya çok fazla çıkık olmadığı için ne zaman dile getirsem arkadaşlarım ve ailem beni vazgeçiriyordu ve konu unutuluyordu. son 2 aydır derin bir araştırmaya girdim, özellikle
estetik merkezlerine gittim, özel hastanelerde araştırma yaptım.
estetik merkezlerinde operasyonun yapılacağı yer beni fazla tatmin etmedi ve özel hastanelerde minimum 3500 lira fiyat çıkardılar. Bu durumda ilk önceliğim kesinlikle para değildi ama görüştüğüm birkaç doktordan hoş bir enerji alamadım.
doktorlar sitesinden Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapmakta olan
Op. Dr. Hakan Bulam 'a ulaştım ve görüşmeye gittim. Kendisi diğer doktorlar gibi bu ameliyatın çok gerekli olduğunu vs söylemek yerine benim isteğime bağlı olarak yapabileceğini söyledi. Yaklaşık 1 hafta sonrasına gün aldım ve bugün ameliyatımı oldum. Ameliyatım lokal anestezi ile gerçekleşti ve 1.5 saat sürdü, daha önce hiç ameliyathaneye girmemiştim ancak Hakan Bey ve diğer sağlık ekibi beni çok rahatlattı, sohbet ederek bu süreyi geçirdik.
Kulağımda şu an çok sıkı olmayan bir sargı var, 1 hafta antibiyotik kullanacağım, yarın sabah pansumanım var. sanırım 4. gün sargılarımdan kurtulup normal bir saç bandı takacağım ( tenisçi bandı filan değil ).
ameliyat ücreti toplam 1300 lira tuttu, SGK kapsamında değil.
Hastane elbette bir devlet hastanesi ancak estetik cerrahi servisi diğer yerlere göre daha nezih, ameliyatın yapıldığı yer daha küçük ve diğer ciddi vakalardan uzakta, personel gayet güler yüzlü ve yardımcı olmaya istekli.
Yarın pansumanımdan sonra bu geceyi nasıl geçirdiğimi, detayları ve öncesi sonrası fotograflarımı (kısmen) sizlerle paylaşacağım. Sormak istediğiniz başka bir detay olursa çekinmeyin.