Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

ben bu dediğini sen soyledikden sonra baya arastirdim. Cok guzel bir yonteme benziyor. Ama kafama bir sey takildi. O kulagin icine yerlestirdigi aparat demirden mi ? Ve o kıkırdağı sıkarak baskı uyguladigi için acı vermiyor mu ?
klasik yöntemle olan kepçe kulak ameliyatı yıllarca kulakta ağrı bırakıyor zaten çünkü ömür boyu kulak arkası cilt altı dikişlerin oluyor klasik yöntemde. ama bu yöntem ağrısız sısızız sadece cilt kesiği var cilt altına implant yerleştiriyor 36 ayar altın değerinde dışardan belli olmasın diye. şuan dünyadaki en konforlu kepçe kulak ameliyat yöntemi earfold dur burdan tüm doktorlara duyurulur çünkü doktorlar bu siteleri kontrol ediyor hatta bence kimse kepçe kulak ameliyatı olmasın bu yöntemi beklesin doktorlar bu yöntemi getirmeli artık türkiyeye elin yabancısı bundan faydalanırken bizim doktorlarımız bu yöntem az tuzlu diye getirmiyolar ceplerinden fazla para çıkmasın diye

klasik yöntemle olan kepçe kulak ameliyatı yıllarca kulakta ağrı bırakıyor zaten çünkü ömür boyu kulak arkası cilt altı dikişlerin oluyor klasik yöntemde. ama bu yöntem ağrısız sısızız sadece cilt kesiği var cilt altına implant yerleştiriyor 36 ayar altın değerinde dışardan belli olmasın diye. şuan dünyadaki en konforlu kepçe kulak ameliyat yöntemi earfold dur burdan tüm doktorlara duyurulur çünkü doktorlar bu siteleri kontrol ediyor hatta bence kimse kepçe kulak ameliyatı olmasın bu yöntemi beklesin doktorlar bu yöntemi getirmeli artık türkiyeye elin yabancısı bundan faydalanırken bizim doktorlarımız bu yöntem az tuzlu diye getirmiyolar ceplerinden fazla para çıkmasın diye

altın yani o kulak içine koyduğu malzeme ?

ben 2015 haziranda oldum ameliyatı verdiğim en doğru karardı bazen acır eski esneklik yok ama kepçe kepçe de gezilmez burun ameliyatının yanında bu hiçmiş ama burunda acı olmuyorken kulak 2 yıl olmasına rağmen hala acır ben burdayım der düşmanıma vermesin kepçelik zor şimdi yeğenim 20 aylık o da kepçe oldu büyüsün ona da yaptırıcaz

Merhaba ben de ameliyat oldum fakat kulak içindeki kıvrımı yapmamış Dr çok mutsuzum çok üzgünüm daha 20 gün oldu fakat 6 ay beklemem gerekirmiş tekrar kıkırdak kırıp sekil verecekmiş ameliyat esnasında yapmamış hiç anlam veremedim.Sizin tam kulağınizin kıvrımları görünecek bir fotoğrafiniz varsa paylaşır mısınız? Hayata küstüm resmen çok üzgünüm

avrupalı en ünlü doktorlar artık bu yöntemle ameliyat yapıyor 3 yıldır zaten ve artık avrupada bi çok doktorda bu yönteme geçti klasik yöntem azaldı git gide bi türkiyedeki doktorlar implant için masraf olmasın diye getirmiyolar implantı

yapsalar bile tuzlu olur cok para isterler ben sana soyleyeyim

Merhaba ben de ameliyat oldum fakat kulak içindeki kıvrımı yapmamış Dr çok mutsuzum çok üzgünüm daha 20 gün oldu fakat 6 ay beklemem gerekirmiş tekrar kıkırdak kırıp sekil verecekmiş ameliyat esnasında yapmamış hiç anlam veremedim.Sizin tam kulağınizin kıvrımları görünecek bir fotoğrafiniz varsa paylaşır mısınız? Hayata küstüm resmen çok üzgünüm
kıkırdak kırılmaz :KK70: o doktordan kaç uzak dur. başka bi doktora görün derim

yapsalar bile tuzlu olur cok para isterler ben sana soyleyeyim
çok fazla farkediceğini düşünmüyorum zaten türkiyede kepçe kulak ameliyatları maliyet bakımından 2 bin ila 5 bin arası doktoruna göre değişiyor buda en fazla 5 bin olur 2 kulak için aynı hesaba denk gelicektir. ve bi çok doktor bu yönteme geçince fiyatlarda düşücektir ister istemez

Merhaba arkadaslar. 1 ay once. Ali mezdegi ne kepce kulak ameliyati oldum. Bu konuda senelerce dusunmus arastirmis bi insan olarak sizlere yardimci olmak isterim :)

Arkadaşlar selam ben ameliyat olalı 1 buçuk yılı geçti soruları olan varsa yardımcı olmaya çalışırım :)

Merhabalar :KK55:
Ben 2014'te ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. iyi ki yaptırmışım diyorum. güvenilir bi doktor bulun paraya kıyın yaptırın gençler :KK54:

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 saat önce ameliyat oldum ve tecrübelerimi sizlere aktarmak istiyorum. Ameliyat kararı vermeden önce burada bulunan yorumları okuma gafletinde bulunup korka korka gittim ama karşıma çıkan tablo gayet olumluydu. Sırasıyla hastane, doktor, fiyat ve işlem bilgilerini yazacağım sizlere;
öncelikle Ankara'da yaşıyorum ve 31 yaşındayım, kulaklarım öyle kocaman veya çok fazla çıkık olmadığı için ne zaman dile getirsem arkadaşlarım ve ailem beni vazgeçiriyordu ve konu unutuluyordu. son 2 aydır derin bir araştırmaya girdim, özellikle estetik merkezlerine gittim, özel hastanelerde araştırma yaptım.
estetik merkezlerinde operasyonun yapılacağı yer beni fazla tatmin etmedi ve özel hastanelerde minimum 3500 lira fiyat çıkardılar. Bu durumda ilk önceliğim kesinlikle para değildi ama görüştüğüm birkaç doktordan hoş bir enerji alamadım.
doktorlar sitesinden Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapmakta olan Op. Dr. Hakan Bulam 'a ulaştım ve görüşmeye gittim. Kendisi diğer doktorlar gibi bu ameliyatın çok gerekli olduğunu vs söylemek yerine benim isteğime bağlı olarak yapabileceğini söyledi. Yaklaşık 1 hafta sonrasına gün aldım ve bugün ameliyatımı oldum. Ameliyatım lokal anestezi ile gerçekleşti ve 1.5 saat sürdü, daha önce hiç ameliyathaneye girmemiştim ancak Hakan Bey ve diğer sağlık ekibi beni çok rahatlattı, sohbet ederek bu süreyi geçirdik.
Kulağımda şu an çok sıkı olmayan bir sargı var, 1 hafta antibiyotik kullanacağım, yarın sabah pansumanım var. sanırım 4. gün sargılarımdan kurtulup normal bir saç bandı takacağım ( tenisçi bandı filan değil ).
ameliyat ücreti toplam 1300 lira tuttu, SGK kapsamında değil.
Hastane elbette bir devlet hastanesi ancak estetik cerrahi servisi diğer yerlere göre daha nezih, ameliyatın yapıldığı yer daha küçük ve diğer ciddi vakalardan uzakta, personel gayet güler yüzlü ve yardımcı olmaya istekli.
Yarın pansumanımdan sonra bu geceyi nasıl geçirdiğimi, detayları ve öncesi sonrası fotograflarımı (kısmen) sizlerle paylaşacağım. Sormak istediğiniz başka bir detay olursa çekinmeyin.

Tabiki, bugün ilk kontrolüme gittim, sargılarım değişti ve kulaklarımı görme fırsatım oldu. Şu an biraz ödem var ama az çok anlaşılıyor nasıl olduğu, Hakan Bey'in operasyon öncesi bana gösterdiği yapışıklığın aynısı olmuş, çok yapay durmaması için azıcık açıklık bırakmamız gerektiğini söylemişti.
Dün gece biraz uykusuz geçti ama ağrılardan vs değil, ben çok tedirgin oldum çünkü uykum ağır ve dağınık uyuyorum, kendime zarar vermekten korktuğum için stres oldum ve birkaç saat uyuyabildim. Bugün hiç ağrı kesici içmedim ve oturdum dizi izliyorum, çok iyiyim, yarın öğlen bir pansumana daha gideceğim ve bir aksilik olmazsa cuma günü bandajım çıkacak ve kendi istediğim bir saç bandıyla devam edeceğim sürece. Şimdilik bu kadar, heyecanla fotoğraf çekebilmeyi bekliyorum. Bu arada bazı arkadaşlar yüzlerinde şişlik ve morluk olduğunu yazmışlar ancak ben böyle bir durumla karşılaşmadım, sanırım çalışanlar için 1 haftalık süreç yeterli olacaktır sosyal hayata dönüş için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki, bugün ilk kontrolüme gittim, sargılarım değişti ve kulaklarımı görme fırsatım oldu. Şu an biraz ödem var ama az çok anlaşılıyor nasıl olduğu, Hakan Bey'in operasyon öncesi bana gösterdiği yapışıklığın aynısı olmuş, çok yapay durmaması için azıcık açıklık bırakmamız gerektiğini söylemişti.
Dün gece biraz uykusuz geçti ama ağrılardan vs değil, ben çok tedirgin oldum çünkü uykum ağır ve dağınık uyuyorum, kendime zarar vermekten korktuğum için stres oldum ve birkaç saat uyuyabildim. Bugün hiç ağrı kesici içmedim ve oturdum dizi izliyorum, çok iyiyim, yarın öğlen bir pansumana daha gideceğim ve bir aksilik olmazsa cuma günü bandajım çıkacak ve kendi istediğim bir saç bandıyla devam edeceğim sürece. Şimdilik bu kadar, heyecanla fotoğraf çekebilmeyi bekliyorum. Bu arada bazı arkadaşlar yüzlerinde şişlik ve morluk olduğunu yazmışlar ancak ben böyle bir durumla karşılaşmadım, sanırım çalışanlar için 1 haftalık süreç yeterli olacaktır sosyal hayata dönüş için.
selam hakan beyden memnun kaldınız mı bende olmak istiyorum ama tedirginim biraz daha bilgi verebilirmisiniz ameliyat sonrası için teşekkür ederim.

X