- 23 Temmuz 2010
- 415
- 100
o doktorun bir çok hastası memnun değil nedendir bilmiyorumLazerle KEPÇE KULAK ESTETİĞİ OLAN VAR MI aranızda. Televizyonda mart ayında bangır bangır AĞRISIZ ACISIZ ESTETİK DİYE GÔSTERİYORLARDI. HİÇ KİMSE BU YÖNTEMLE YAPTIADI MI AMELİYATINI. YANİ İNSANLAR BU YÖNTEM BU KADAR İYİYİSE NEDEN KLASİK YÖNTEMLE O KADAR ACI ÇEKİYORLAR . YADA DOKTORLAR HASTALARINA ACI ÇEKTİRİYOR. BEN ANLAYAMADIM.
EĞER LAZERLE KULAK VEY BURUN ESTETİĞİ OLAN VARSA SÜRECİ BURAYAVGÜN GÜN YAZABİLİRSR ÇOK MUTLU OLURUZ.
KİMSE İFŞA OLMAK, İNSANLARA AÇIKLAMA YAPMAK VE KAFASINDA SARGILARLA DOLAŞMAK İSTEMİYOR. ÇOĞUMUZ BU YÜZDEN KORKUP ESTETİK OLMADAN YAŞAMAYA DEVAM EDİYORUZ. ANCAK SAÇIMIZI SAKLAMAKTAN, FOTOĞRAFLARDA ÇİRKİN ÇIKMAKTAN VE MUTSUZ OLMAKTAN ŞİKAYETÇİYİZ. BUNU YAKINLARIMIZA DA ANLATAMADIĞIMIZ İÇİN MORLUK VE BANDAJLARLA, SARGILARLA DIŞARI ÇIKIP KİMSENİN SORU SORMASINI İSTEMİYORUZ.
BİLENLER ANLATSIN LÜTFEN. BİLHASSA AMELİYAT OLANLAR.
kulagımın arkası burus burus olmus ya anca farkettim bu geciyo mu acaba normal bişey mi1 ayda geçer en kötü 2 ayda tamamen cünki ödem kolay geçmiyor vakadan vakaya
Teşekkürler cansu.o doktorun bir çok hastası memnun değil nedendir bilmiyorum
Dikislermi burus burus olan yerler,sanki iple çekip buzusturme gibi duruyorsa ileride duzeliyo o buruşuk gibi olan yerler düz oluyor arkası,birkaç ay surerkulagımın arkası burus burus olmus ya anca farkettim bu geciyo mu acaba normal bişey mi
teşekkür ederim bi de aktif spora ne zaman başlayabilirim ben acaba ya kosu agırlık falanDikislermi burus burus olan yerler,sanki iple çekip buzusturme gibi duruyorsa ileride duzeliyo o buruşuk gibi olan yerler düz oluyor arkası,birkaç ay surer
kulak arkasındaki cildi kesip cilt cıkartıyor ve dikiyor bu normal zamanla geçer dert etmekulagımın arkası burus burus olmus ya anca farkettim bu geciyo mu acaba normal bişey mi
o doktorlar ilgili bir çok araştırma yaptım geçici tarzda yüz güldürücü işler yapıyor yaptıgı ameliyatlar kısa süreli ama hastalarına bunu söylemiyor geçici tarzda oldugunu neden diye sorarsan türkiyede ilk iple kepçe kulak ameliyatınıda bu doktor buldu ama gel gelelim tıp litaratöründe bu yaptıgı teknik onay almadı sebebi ise bütün iple kepçe kulak ameliyatı yaptıgı bütün vakalarının hepsinin kulağının açılmasıydı kulak estetiğinde kıkırdağa müdehale edilmediği sürece o kulak kesinlikle açılır iple kepçe kulak ameliyatında deriden ipleri geçirerek deriye tuturuyor deri nekadar sağlam olabilirki nekadar uzun süre dayanabilirki deri hem deri zamanla genişliyor hemde sıkıntı hasta için kulagında bi ton deliklerle.... ayrıyetten yeni bi buluş daha buldu bu doktor kendi yağ enjeksiyonun ila saç ekimi bu bulduğu şekilde tıp litaratöründe yer almadı sebebi ise kesin bi sonucu olmamasıydı.. lazerle kepçe kulak ameliyatıda 2 dk da ballandıra ballandıra anlatıyor samimi bir doktor olarak bulmuyorum..Teşekkürler cansu.
Yani acıkçası böyle mucizevi yöntemler denemek riskli geliyor bana da.turkuaz1453, post: 45338902, member: 222171"]o doktorlar ilgili bir çok araştırma yaptım geçici tarzda yüz güldürücü işler yapıyor yaptıgı ameliyatlar kısa süreli ama hastalarına bunu söylemiyor geçici tarzda oldugunu neden diye sorarsan türkiyede ilk iple kepçe kulak ameliyatınıda bu doktor buldu ama gel gelelim tıp litaratöründe bu yaptıgı teknik onay almadı sebebi ise bütün iple kepçe kulak ameliyatı yaptıgı bütün vakalarının hepsinin kulağının açılmasıydı kulak estetiğinde kıkırdağa müdehale edilmediği sürece o kulak kesinlikle açılır iple kepçe kulak ameliyatında deriden ipleri geçirerek deriye tuturuyor deri nekadar sağlam olabilirki nekadar uzun süre dayanabilirki deri hem deri zamanla genişliyor hemde sıkıntı hasta için kulagında bi ton deliklerle.... ayrıyetten yeni bi buluş daha buldu bu doktor kendi yağ enjeksiyonun ila saç ekimi bu bulduğu şekilde tıp litaratöründe yer almadı sebebi ise kesin bi sonucu olmamasıydı.. lazerle kepçe kulak ameliyatıda 2 dk da ballandıra ballandıra anlatıyor samimi bir doktor olarak bulmuyorum..
diğeride hafiften açılıcak bu diğerinin açıldığı gibi her kepçe kulak ameliyatlarında açılma olur bi miktar bu kesindir yani bandana taksanda bişe değişmez iplerin gevşeme payı var çünki o yüzden doktorlar kafaya yapışık yaparlar zamanla ip gevşeyip açılıcağı için bi miktar revizyona gerek yok en önden çek bide tam net dısardan nası görünüyo bide öyle bakalım ama bence bi sıkıntı yok çünkü kulak kıvrımına dikkat ettim iyi yaniBen 2 aydir bandana takiyorum bazen gündüz cikariyorum ama maalesef cok kepce olan kulagimin ustu acildi digeri normal sizce tek kulaktan revizyon yaptirmali miyim yoksa idare eder mi dersiniz. Ya gercekten cok moralim bozuldu hala bakdana takiyorum ama ne fayda
Bu acilan açılan kulagim
Bu da digeri keske o da bu gibi olsa
Açılan kulak bandanayla yatmiyo malesef bandana sadece dikisleri korumak için o da 15 gün yeterli bazı doktorlar 1 hafta diyor doktorun yatirmadigi kulağı bandana yatirmaz. revizyon ben de oldum tek kulaktan. memnun degilsen ol ben 3. Ayda oldumBen 2 aydir bandana takiyorum bazen gündüz cikariyorum ama maalesef cok kepce olan kulagimin ustu acildi digeri normal sizce tek kulaktan revizyon yaptirmali miyim yoksa idare eder mi dersiniz. Ya gercekten cok moralim bozuldu hala bakdana takiyorum ama ne fayda
Bu acilan açılan kulagim
Bu da digeri keske o da bu gibi olsa
fotoğraflardaki kişiler farklı kişiler 4 üde aynı kişi değil saçlara bakılınca saçların şakak bölümüne bakılınca ve kulak yapısına bakılınca.. ameliyatdan sonraki halinin tam net arka bölümünün fotoğrafı koyulmamıs belirgin olmadıgı için anlayamadım yara izi gibi bi iz görebilmek için en arkadan çekilmesi lazım anlayabilmek için bu iple kepçe kulak ameliyatı olabilir çünki izi göremiyorum tam net arkadan çekilseydi tahmin edebilme şansım olurdu iple kepçe kulak ameliyatımı yoksa klasikmi dieKizlar acil yorumlarinizi bekliyorum bu kulaktada sizce klasik yontemmi uygulanmis cunku kulakta cok kepcelik yok ustu ve alti acik yorum yaparsanız sevinirim :))
2 doktor öneriyorum arkadaşlara ben hep .. biri op.dr zekeriya kul.. diğeri ise op.dr ali mezdeği bunlar bu konuda iyilerKızlar kulak için İstanbul'da onerebileceginiz iyi doktor var mi ?
evet baktım internetten fotoğraf açısından dolayı şakaklara bakınca aynı kişinin şakakları değil diye sandım fotoğraf açı aldatmacası.. başarılı ve güzel ameliyat doktor iyi iş çıkartmışFotograftakiler ayni kisi yurt disinda olunmus ameliyat instagrama otoplasty yazinca 3.resim instagram varsa bakabilirsin ve klasik yontem ile :))