Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

o doktorun bir çok hastası memnun değil nedendir bilmiyorum

kulagımın arkası burus burus olmus ya anca farkettim bu geciyo mu acaba normal bişey mi
Dikislermi burus burus olan yerler,sanki iple çekip buzusturme gibi duruyorsa ileride duzeliyo o buruşuk gibi olan yerler düz oluyor arkası,birkaç ay surer

Teşekkürler cansu.
o doktorlar ilgili bir çok araştırma yaptım geçici tarzda yüz güldürücü işler yapıyor yaptıgı ameliyatlar kısa süreli ama hastalarına bunu söylemiyor geçici tarzda oldugunu neden diye sorarsan türkiyede ilk iple kepçe kulak ameliyatınıda bu doktor buldu ama gel gelelim tıp litaratöründe bu yaptıgı teknik onay almadı sebebi ise bütün iple kepçe kulak ameliyatı yaptıgı bütün vakalarının hepsinin kulağının açılmasıydı kulak estetiğinde kıkırdağa müdehale edilmediği sürece o kulak kesinlikle açılır iple kepçe kulak ameliyatında deriden ipleri geçirerek deriye tuturuyor deri nekadar sağlam olabilirki nekadar uzun süre dayanabilirki deri hem deri zamanla genişliyor hemde sıkıntı hasta için kulagında bi ton deliklerle.... ayrıyetten yeni bi buluş daha buldu bu doktor kendi yağ enjeksiyonun ila saç ekimi bu bulduğu şekilde tıp litaratöründe yer almadı sebebi ise kesin bi sonucu olmamasıydı.. lazerle kepçe kulak ameliyatıda 2 dk da ballandıra ballandıra anlatıyor samimi bir doktor olarak bulmuyorum..

turkuaz1453, post: 45338902, member: 222171"]o doktorlar ilgili bir çok araştırma yaptım geçici tarzda yüz güldürücü işler yapıyor yaptıgı ameliyatlar kısa süreli ama hastalarına bunu söylemiyor geçici tarzda oldugunu neden diye sorarsan türkiyede ilk iple kepçe kulak ameliyatınıda bu doktor buldu ama gel gelelim tıp litaratöründe bu yaptıgı teknik onay almadı sebebi ise bütün iple kepçe kulak ameliyatı yaptıgı bütün vakalarının hepsinin kulağının açılmasıydı kulak estetiğinde kıkırdağa müdehale edilmediği sürece o kulak kesinlikle açılır iple kepçe kulak ameliyatında deriden ipleri geçirerek deriye tuturuyor deri nekadar sağlam olabilirki nekadar uzun süre dayanabilirki deri hem deri zamanla genişliyor hemde sıkıntı hasta için kulagında bi ton deliklerle.... ayrıyetten yeni bi buluş daha buldu bu doktor kendi yağ enjeksiyonun ila saç ekimi bu bulduğu şekilde tıp litaratöründe yer almadı sebebi ise kesin bi sonucu olmamasıydı.. lazerle kepçe kulak ameliyatıda 2 dk da ballandıra ballandıra anlatıyor samimi bir doktor olarak bulmuyorum..[/QUOTE]
Yani acıkçası böyle mucizevi yöntemler denemek riskli geliyor bana da.
Peki Cansu sen forumlarda çokça paylaşımda bulunmuş biri olarak burun ve kulak ameliyatını hangi şehirde ve hangi doktora olmamızı önerirsin. Ben Malatya da yaşıyorum ve kepçe kulak ameliyatı konusunda çok tedirginim. Hiçbir olumlu olumsuz vaka yok bana fikir verecek. Burun konusunda Güncel Öztürkü çok övüyorlar ancak maliyet olarak yanına yaklaşmak imkansız...

Yani acıkçası böyle mucizevi yöntemler denemek riskli geliyor bana da.
Peki Cansu sen forumlarda çokça paylaşımda bulunmuş biri olarak burun ve kulak ameliyatını hangi şehirde ve hangi doktora olmamızı önerirsin. Ben Malatya da yaşıyorum ve kepçe kulak ameliyatı konusunda çok tedirginim. Hiçbir olumlu olumsuz vaka yok bana fikir verecek. Burun konusunda Güncel Öztürkü çok övüyorlar ancak maliyet olarak yanına yaklaşmak imkansız...[/QUOTE]
malatyadaki doktorları bilmiyorum malesef ama sana istanbul ve izmirden doktor önerebilirim.. istanbuldan burun konusunda op.dr.zekeriya kul derim birde op.dr barış çakır bi kaç doktor daha biliyorumda onların maliyeti aşırı fazla aşırı yani barış çakırında son duyduguma göre baya artırmış fiyatları sen bi ara danış ne diyolar fiyat konusunda.. izmirden ise bora karaali bu doktorda burun konusunda cok iyi.. kepçe kulağa gelirken zekeriya kul ve ali mezdeği..

Ben 2 aydir bandana takiyorum bazen gündüz cikariyorum ama maalesef cok kepce olan kulagimin ustu acildi digeri normal sizce tek kulaktan revizyon yaptirmali miyim yoksa idare eder mi dersiniz. Ya gercekten cok moralim bozuldu hala bakdana takiyorum ama ne fayda

Bu acilan açılan kulagim

Bu da digeri keske o da bu gibi olsa

diğeride hafiften açılıcak bu diğerinin açıldığı gibi her kepçe kulak ameliyatlarında açılma olur bi miktar bu kesindir yani bandana taksanda bişe değişmez iplerin gevşeme payı var çünki o yüzden doktorlar kafaya yapışık yaparlar zamanla ip gevşeyip açılıcağı için bi miktar revizyona gerek yok en önden çek bide tam net dısardan nası görünüyo bide öyle bakalım ama bence bi sıkıntı yok çünkü kulak kıvrımına dikkat ettim iyi yani

Açılan kulak bandanayla yatmiyo malesef bandana sadece dikisleri korumak için o da 15 gün yeterli bazı doktorlar 1 hafta diyor doktorun yatirmadigi kulağı bandana yatirmaz. revizyon ben de oldum tek kulaktan. memnun degilsen ol ben 3. Ayda oldum

Kizlar acil yorumlarinizi bekliyorum bu kulaktada sizce klasik yontemmi uygulanmis cunku kulakta cok kepcelik yok ustu ve alti acik yorum yaparsanız sevinirim :))

Eklentiler

• 20160228_155704-1.png
    408,2 KB · Görüntüleme: 1.454
Kizlar acil yorumlarinizi bekliyorum bu kulaktada sizce klasik yontemmi uygulanmis cunku kulakta cok kepcelik yok ustu ve alti acik yorum yaparsanız sevinirim :))
fotoğraflardaki kişiler farklı kişiler 4 üde aynı kişi değil saçlara bakılınca saçların şakak bölümüne bakılınca ve kulak yapısına bakılınca.. ameliyatdan sonraki halinin tam net arka bölümünün fotoğrafı koyulmamıs belirgin olmadıgı için anlayamadım yara izi gibi bi iz görebilmek için en arkadan çekilmesi lazım anlayabilmek için bu iple kepçe kulak ameliyatı olabilir çünki izi göremiyorum tam net arkadan çekilseydi tahmin edebilme şansım olurdu iple kepçe kulak ameliyatımı yoksa klasikmi die

Fotograftakiler ayni kisi yurt disinda olunmus ameliyat instagrama otoplasty yazinca 3.resim instagram varsa bakabilirsin ve klasik yontem ile :))

Fotograftakiler ayni kisi yurt disinda olunmus ameliyat instagrama otoplasty yazinca 3.resim instagram varsa bakabilirsin ve klasik yontem ile :))
evet baktım internetten fotoğraf açısından dolayı şakaklara bakınca aynı kişinin şakakları değil diye sandım fotoğraf açı aldatmacası.. başarılı ve güzel ameliyat doktor iyi iş çıkartmış

Evet bende cok beğendim ayni sekilde olabilirse yaza dogru yaptırmayı dusunuyorum arastirmaya devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…