- 23 Temmuz 2010
- 415
- 100
fotoğraflarına baktım cevabını e mailden yazıyorum birazdanMail kutunuzda gereksiz kutusuna gelmis olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotoğraflarına baktım cevabını e mailden yazıyorum birazdanMail kutunuzda gereksiz kutusuna gelmis olabilir mi
rkndmt kullanıcı adlı geçmiş konusmlarını sayfanın biraz gerisinde bulabilirsin o ameliyat oldu ve aradan baya bi süre geçti onun yazılarından neler olduğunu ameliyat sonrası öğrenebilirsin..Arkadaşlar önceden kepçe kulak ameliyatı olan var mı yani neler yaşadığı hakkında bilgi verebir misiniz? şimdiden teşekkürler
Evet normal sislik 1 ayda iner morluk daha kısaKızlar ben kepçe kulak ameliyatı oldum klasik yöntem ile ancak bugün 4.gün kulaklarımda şişlik morluk ve kızarıklık var özellikle çok mor ((( doktorum 7-10 gün arası geçicek dedi ama hala telaşlanıyorum normal mi bunlar?
op.dr ali mezdeğiye olanlar memnun genellikle .. op.dr zekeriya kul oda bu konuda başarılı.. op.dr ercan cihandide bu 3 doktordan birine ol derim ama bana kalırsa zekeriya kul ile ali mezdeği arasında karar ver..Kepce kulak ameliyati olmak istiyorum istanbulda tavsiye edeceginiz doktor varmi birde aileme daha soyleyemedim cekiniyorum tepkileri ne olur bilmiyorum aileme nasil soyliyebilirim yardimci olurmusunuz
kulaklarında ödem oluşmuş her ameliyatda ödem oluşur 1 ayda tamamen şişliklerin inicek 10 15 gün içerisinde büyük bi cogunlukla sisligi inicek tamamı 1 ayda cok az bi biktarı devam edicektir.. morarması kızarık olması normal arkada kıkırdagı kesiyo sekillendiriyo iple geriye doğru geriyo bunlar ameliyatın olmazsa olmazlarından mecbur bunları yaşıcaksın ama geçici bunlar hiç telaslanma zamanla geçiyor sadece sabır..Kızlar ben kepçe kulak ameliyatı oldum klasik yöntem ile ancak bugün 4.gün kulaklarımda şişlik morluk ve kızarıklık var özellikle çok mor ((( doktorum 7-10 gün arası geçicek dedi ama hala telaşlanıyorum normal mi bunlar?
kulaklarında ödem oluşmuş her ameliyatda ödem oluşur 1 ayda tamamen şişliklerin inicek 10 15 gün içerisinde büyük bi cogunlukla sisligi inicek tamamı 1 ayda cok az bi biktarı devam edicektir.. morarması kızarık olması normal arkada kıkırdagı kesiyo sekillendiriyo iple geriye doğru geriyo bunlar ameliyatın olmazsa olmazlarından mecbur bunları yaşıcaksın ama geçici bunlar hiç telaslanma zamanla geçiyor sadece sabır..
nemli kalmasıyla kulak açılma yapmaz doktorun kaç gün içerisinde duş alman gerekiyorsa ona sor bi mahsuru yok ise duşunu almanda bir sakınca yoktur duş almayla kulak açılsaydı herkezin açılırdı onu sıkıntı etme..İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim.Bir de duş alma konusunu soracaktım sargılarım çıktı duş almak istiyorum ancak kulak arkası nemli kalırsa herhangi bir açılma ihtimali olur mu?Çünki kulaklarım çok yapışık istesemde kurulayamam orayı
hiç bilmiyorum hastalarıylada hiç konuşmuşluğum fotoğraf görmüşlüğüm yok malesefCasuturkuaz1453
hayati akbas hakkinda bir bilgin varmi cogu programda cikiyor iyi bir doktormudur
7 yıldır forumlardayım araştırıyorum ediyorum birşeyler yapıyorum genel olarak iyi bir kanaatimce bilgim var insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bir doktor nekadar cok ameliyat yaparsa diğer doktorlara nazaran o doktor diğer doktorlardan dahada aza indirger hatayı her 10 hastadan 9 genellikle iyi geçer ameliyatı 1 tane hastaya kötü denk gelebilir bu istisnalar her ameliyatta oluyor malesef.. ben aslında ercan cihandideyi katmayı istemiyorum 3 doktor arasına ama o doktor sırf bi buluş buldu diye kendi tekniğini geliştirdiğinden ötürü beni defalarca uyardılar o doktor iyi bi doktor vs die ben herzaman teknik bulduğundan dolayı en son 3 üncü kefeye koyarım o doktoru ama ilk 2 nin içerisine almam zaten yazmışım orda zekeriya kul yada ali mezdeği seçersen bu 2 sini seç diye demişim zaten.. ben yıllardır forumlardayım klasörlerimde bir çok hastanin önceki sonraki halinin fotoğrafları var 1 yıl sonraki halleri bile ben bu doktorlara hastalarını görmeden etmeden kimseye yardımcı olmam hastalarıyla e mailden bire birde hep irtibattayım ve görüşüyürum konuşuyorum son bilgilerini hep teyit geçiyorlar bilgi alış verişlerinde bulunuyoruz.. en son o dert yakınan kulaklarından arkadaş ise kulağının malesef genetik yapısı o ve kulağında hala ödem devam ediyor artı kulakları büyük büyük kulaklı kepçe kulak ameliyat öncesi sonrası fotoğrafları gördüm genel itibariyle hemen hemen yakın birbirlerine benziyorlar.. yani 1 hastadan dolayı bi ton memnun olan hastayıda önemsememezlik yapamam.. burda 2 doktor ismi üzerinde durun derim zekeriya kul ve ali mezdeği ben yardımcı olurum geriisi tabi ameliyat olmak isteyen hastalara kalır ben vatandaşlık arkadaşlık görevimi yapıyorum..Cansu geçen bi arkadaş sana foto attı ya ben de gorustum ali mezdegiye olmuş sen beğendin mi o kulağı oneriyorsun ama?ercan cihandideyi de onermissin bizzat onun hastasını da gordum ben onermiyorum ikisini de ayrıca bu ameliyatı olmadan gerçek bilgiye ulasamazsin
Nihat kayayı onereyim cnm ben sana sahsenn istanbulda olsam ona olurdum instagram varsa bi bak bence sanırım uygun fiyatı(drnihatkayaa deyince cikiyo) .Devlet hastanesinde de olunabiliyor daha uygun fiyatlara fiyat önemli değilse süleyman taş da çok iyi instagramda bu iki doktora bak ailene de şöyle de ben psikojik olarak hazırım bu ameliyatı olucam arkamda olun.ayrıca zor bi ameliyat deil olmamak pişmanliktirKepce kulak ameliyati olmak istiyorum istanbulda tavsiye edeceginiz doktor varmi birde aileme daha soyleyemedim cekiniyorum tepkileri ne olur bilmiyorum aileme nasil soyliyebilirim yardimci olurmusunuz