Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Selam arkadaşlar,ben de 2014 ağustos ayında oldum ameliyatını,çok şükür her şey güzel neredeyse bir buçuk yıl olacak,kulak memesinin hemen üst kısmı üstüne sert dokununca aciyor bazen,o bölge baya sert çünkü,artık çok rahat uyuyorum ameliyat olduğum günü bile unuttum,tabiki amt olmadan önceki gibi değil,yanı elinizle kulağımızın bükme falan yapamiyosunuz,bu çok merak edilen bisey.zaten neden yapasiniz ki guvendiginiz iyi bir hekime olun amt kurtulun,iyi ki olmusum diyorum,kimse anlamıyor,bir kişi anladı su ana kadar,kuafordeki bir kız oda bu amt olmak istiyormuş, siz amt mi oldunuz dedi çok araştırmış kulak takıntısı olduğundan baya dikkatli inceledi demerkki,inanın şuan herkese amt oldum diyebilecek psikoloji deyim kafam rahat çünkü kulak amt sanırım en zor amt biri estetik olarak,burun amt olanlar daha rahat,biz sürekli açılma olacakmi diye ipler gevserse diye diken üstünde oturuyoruz,artık o psikolojide kalmadı bende,allahın izniyle kötü hiçbirşey olmayacağını düşünüyorum.iyi geceler hepinize,birde insan iyi hissedince buralara çok girme gereği duymuyor,artık kulak derdiniz olmadığından unutuyorsunuz

Slm kızlar tekrardan bayadır yazamıyodum ameliyat olalı yarın 15gün olacak herkes gibi okadar korkuyodumki ama abartılcak bişey yokmuş. Şunu iyi anladm işin ehli yapınca ne morarma nede kocamn şişkinlikler oluyo benim çokda agrım olmadı şükürler olsun şuanda bile kimse anlamıyor ameliyt oldugumu inşallah bikaö ay geçtiginde daha rahat olurum yan yatarken korkuyorum birazcıkk, banyo falan yapmama hic engel degil, elimi sürmemeye çalışıyorum yaptırmak isteyenler korkmayın.

Ben de uzun zamandir arastiriyorum bu operasyonu
Istanbuldayim bezmi alem(vakif gureba) ve capa tip fakultelerinin plastik cerrahi servisleriyle gorustum. Vakif gurebadaki uzman drdu. Doktorun yaklasimi beni tatmin etmedi. Kulagimin ust kismina kivrim olusturulmasi gerekiyor. Bunu soyledigimde yapilir/yapilmaz gibi birsey soylemedi. Tatmin olmadim vazgectim. Fiyat olarak 2000 lira dedi
Daha sonra capa tipa gittim. Bir doc.dr 3 tane de asistan vardi. Doc. Dr nasil olacagini anlatti. Teknik terimlerden anladigim kadariyla kulagimda olmasi gereken bir kikirdak yokmus var olan da fazlaymis. Sordugum her soruya tatmin edici cevaplar aldim. Daha sonra asistanla gorusmeme devam ettim. Haftada 3 4 tane bu ameliyattan yaptiklarini soyledi. Sordugum her soruya cevap verdi. 1 gece hastanede yatiriyolarmis. Lokal anesteziyle oluyor ama yari uyur yari uyanik vaziyette olunuyormus. Ben tatmin oldum Capa da 2000 lira dedi. Subat ayi icinde gun vericekler

Istanbuldayim bezmi alem(vakif gureba) ve capa tip fakultelerinin plastik cerrahi servisleriyle gorustum. Vakif gurebadaki uzman drdu. Doktorun yaklasimi beni tatmin etmedi. Kulagimin ust kismina kivrim olusturulmasi gerekiyor. Bunu soyledigimde yapilir/yapilmaz gibi birsey soylemedi. Tatmin olmadim vazgectim. Fiyat olarak 2000 lira dedi
Daha sonra capa tipa gittim. Bir doc.dr 3 tane de asistan vardi. Doc. Dr nasil olacagini anlatti. Teknik terimlerden anladigim kadariyla kulagimda olmasi gereken bir kikirdak yokmus var olan da fazlaymis. Sordugum her soruya tatmin edici cevaplar aldim. Daha sonra asistanla gorusmeme devam ettim. Haftada 3 4 tane bu ameliyattan yaptiklarini soyledi. Sordugum her soruya cevap verdi. 1 gece hastanede yatiriyolarmis. Lokal anesteziyle oluyor ama yari uyur yari uyanik vaziyette olunuyormus. Ben tatmin oldum Capa da 2000 lira dedi. Subat ayi icinde gun vericekler
canım aceleci olma derim forumdan ameliyat olup memnun olanların doktoruna git derim ben

Cnm ben devlette parasız oldum benim de kivrimim yoktu onları hiç söylemeden doktorum vermişti kıvrımı ol gitsin

Capaya karar verdim zaten. Burnumun dibinde hastane sonrasinda da bir sorun olursa her sekilde mudahale edibilecek proflari var. Hayirlisi diyorum ve tarihi bekliyorum

arkadaşlar ben iple kepçe kulak ameliyatını iki defa devlet hastanesinde oldum ücreti 1300 tl.tam anlamıyla bir memnuniyet getirmiyor evet ilk haline göre fark oluyor ama sizin istediğiniz gibi değil.zaten bu tekniğin memnuniyet getirmediğini tercih edilmemesi gerektiğini kabul eden doktorlar var.açılma oluyor ve kulağınızın şekli ahize şeklinde oluyor.lütfen karar verirken iyi düşünün doktorunuzun sadece iyi bir doktor olmasına değilde üslubuna da dikkat edin.çünkü işin sonunda bir derdiniz varken iki oluyor ve psikolojiniz iyice bozuluyor.yaşamış bir insan olarak tavsiyede bulunmak istedim

• Beğen
Reactions: eoe
ikincide düzeltme yapıldı ama üstler yine açılıyor tekrar tekrar malzeme aldığınız la kalıyorsunuz hem ikinciyi kalsik olma şansım varmıydı bilmiyorum bu birazda doktorunuza kalıyor kimse yaptığı işe kötü demiyor bir sorun yok diyor yani derdi çeken bilir

ikincide düzeltme yapıldı ama üstler yine açılıyor tekrar tekrar malzeme aldığınız la kalıyorsunuz hem ikinciyi kalsik olma şansım varmıydı bilmiyorum bu birazda doktorunuza kalıyor kimse yaptığı işe kötü demiyor bir sorun yok diyor yani derdi çeken bilir
iple kepçe kulak ameliyatı tıp litaratöründe kanıtlanmamıştır kesin değil geçiçi çözüm ameliyatıdır yüz güldüren ameliyat değildir.. Açık ameliyat yüz güldüren ameliyattır boşuna seni deneme tahtası gibi denemişler paranı geri iste bence doktordan hatalarını böyle telafi edip o paraylada klasik yöntem ile meshur doktorlardan birtanesine klasik yönlü ameliyatını ol kurtul derim

iple kepçe kulak ameliyatı tıp litaratöründe kanıtlanmamıştır kesin değil geçiçi çözüm ameliyatıdır yüz güldüren ameliyat değildir.. Açık ameliyat yüz güldüren ameliyattır boşuna seni deneme tahtası gibi denemişler paranı geri iste bence doktordan hatalarını böyle telafi edip o paraylada klasik yöntem ile meshur doktorlardan birtanesine klasik yönlü ameliyatını ol kurtul derim
maalesef ki bunu ameliyat olunca anlıyorsunuz doktorlar bunu bu şekilde kabul etmiyor bende doktoruma ısrarla sormuştum fakat kabul etmedi. benim çevremde klasik yöntemle ameliyat olan tanıdıklarım vardı ve bende onlar gibi bir sonuç bekliyordum ve çok büyük bir hayal kırıklığı oldu.şimdi bende başka bir devlet hastanesinde klasik ameliyat olmayı düşünüyorum fakat yine ücret ödemem gerekir mi bilmiyorum sonuçta ödenen para hastane masrafı onun doktorla bir ilgisi olmuyor hem haklı olduğunuzu nasıl anlatabilirsiniz ki sonuçta ilk haliyle arada fark var daha az kepçe oluyorsunuz

maalesef ki bunu ameliyat olunca anlıyorsunuz doktorlar bunu bu şekilde kabul etmiyor bende doktoruma ısrarla sormuştum fakat kabul etmedi. benim çevremde klasik yöntemle ameliyat olan tanıdıklarım vardı ve bende onlar gibi bir sonuç bekliyordum ve çok büyük bir hayal kırıklığı oldu.şimdi bende başka bir devlet hastanesinde klasik ameliyat olmayı düşünüyorum fakat yine ücret ödemem gerekir mi bilmiyorum sonuçta ödenen para hastane masrafı onun doktorla bir ilgisi olmuyor hem haklı olduğunuzu nasıl anlatabilirsiniz ki sonuçta ilk haliyle arada fark var daha az kepçe oluyorsunuz
ben yerinde olsam devlette olmam ameliyatımı özelde olurum bu konuya daha vakıf doktorlara mesela ama tabi gine sen bilirsin

Ben yarin devlet hastanesinde ameliyat olucam. Heyecanli ve gerginim umarim guzel olur hersey

Evet klasik ameliyat. Aksam 7 de olacak . Doktorumla ozel hastanede olmasi konusunda anlasmistik ama 2016 yili icin oldukca zam gelmis. Gerek yok o kadar para vermeye dedi. Calistigi devlet hastanesinde mesai bitiminde yapicak. Insallah guzel olur

1600 lira odicem. Bugun Salih Emre Uregen den de fiyat aldim 3200 lira dedi. Ama ameliyatimi yapicak olan doktorlada 1 haftadir irtibat halindeydim surekli aradim herseyi konustuk cok yardimci oldu. Ihanet etmek istemedim:)

X