Selam arkadaşlar,ben de 2014 ağustos ayında oldum ameliyatını,çok şükür her şey güzel neredeyse bir buçuk yıl olacak,kulak memesinin hemen üst kısmı üstüne sert dokununca aciyor bazen,o bölge baya sert çünkü,artık çok rahat uyuyorum ameliyat olduğum günü bile unuttum,tabiki amt olmadan önceki gibi değil,yanı elinizle kulağımızın bükme falan yapamiyosunuz,bu çok merak edilen bisey.zaten neden yapasiniz ki guvendiginiz iyi bir hekime olun amt kurtulun,iyi ki olmusum diyorum,kimse anlamıyor,bir kişi anladı su ana kadar,kuafordeki bir kız oda bu amt olmak istiyormuş, siz amt mi oldunuz dedi çok araştırmış kulak takıntısı olduğundan baya dikkatli inceledi demerkki,inanın şuan herkese amt oldum diyebilecek psikoloji deyim kafam rahat çünkü kulak amt sanırım en zor amt biri estetik olarak,burun amt olanlar daha rahat,biz sürekli açılma olacakmi diye ipler gevserse diye diken üstünde oturuyoruz,artık o psikolojide kalmadı bende,allahın izniyle kötü hiçbirşey olmayacağını düşünüyorum.iyi geceler hepinize,birde insan iyi hissedince buralara çok girme gereği duymuyor,artık kulak derdiniz olmadığından unutuyorsunuz