çok çabuk iniyor şişlikler merake tmemerhaba kızlar,
ben ameliyat olalı 5 gün oldu dün de pansuman yapıldı ama hala kocaman sargılarla sarılı vee çok acıyor. Neden geçmedi hala ? Doktorum pazartesi günü dikişleri alacağını ve işe dönebileceğimi döyledi.Ancak benim çok umudum yok bu acı nasıl geçer o zamana kadar bilmem. Sizlerin kaç günde iyileşti çok merak ediyorum. Ama dün ilk kez kulaklarımı gördüm bayıldım acıya deyiyor mu elbette deyiyor :)Lütfen bana kaç gün sonra acısı geçiyor bilgi verin arkadaşlarım(
merak etme hepsi düzeliyorkızlar merhaba,
az önce dikişlerim alındı ve bant takmaya başladım. Sızlamalar hala devam ediyor, dokunamıyorum. 2 gün sonra yıkanacaksın dedi ama ben kulaklarıma su gelmeden yıkattım saçlarımı dayanamadım artık. Ama sanki çok yapışık gibiler doktor bir ay içinde açılır dedi yoksa böyle çok korkunç görünüyor. Kızarıklıklar mevcut. 2 hafta boyunca gece gündüz bant takacağım. sonra özgürüm inşallah. Kızlar bu yapışık gibi olan görüntü düzeliyor mu?
haklısınDevlet hastanesinde de iyi sonuç verebiliyor ameliyatlar ama doktor çok önemli. Önceki yaptığı ameliyatların resimlerine falan kanmayın. Size sadece iyi yaptğı ameliyatları gösterirler. Çok ciddi araştırmanız lazım doktoru. Ben ünlü bir doktora olacağım artık, 2. ameliyattan sonra bir daha olmuyor çünkü. Temennileriniz için teşekkür ederim.
evet canım merak edenlere tavsiye etmelisinarkadaşım
bende olsum bir ay oldu olalı sertlikler bile azaldı çok rahatım üstüne de yatıyorum ikiside mmlik oldu simetri olarak aynısı tenisçi bandı çok işe yarıyo çok az bi kalkma olayı oluyo ben %90mutlu oldum ilk bi hafta çok zordu sadece aşırı zordu
doktorumu tavsiye ederim harika biri boş gününü bulursan çok ii diyebilirm
ankaradaki doktorlar başkent bilmiyorum ama hacettpedekiler çok deneymlicnm adına çok üzüldüm benim şişlerim felan indi allaha çok şükür çok mutluyum resmimi koymaya çalışırım senin için doktor çok önemli ben en ii hastanelerden birinde oldum başkentte özel doktorum harika biri normalde 1 saat yada 2 saat sürer benim ameliyat 4 saat sürdü ama hakkını vermek lazım memnun kaldım tavsiye ederim konuş...
evetilk kez duydum
başta komik geliyo ama ne ameliyatı olursa olsun ciddiye almakta fayda var
evettıpta artık yapay yüz,burun göz nakli yapılan 21.yüzyılda böyle birşey duymaman garip tabi ki, komik olan nedir onu da anlamadım. eminim seninde vucudunda beğenmediğin yada keşke şçyle olsaydı dediğin bi uzvun vardır. buraya komik yazmadan önce bence goggle denen nimetten yararlanıp ne anlatılmak istendiğine bi göz atsaydınız
merak ettiğin varsa sorablrsn cnmmerhaba kızlar kulak estetiği olan arkadaşlar yazsa neden susuldu bu kadar kiii ?
iple olan yok snrm çokiple kepçe kulak ameliyatı olup üzerinden bir iki yıl geçen yokmu ya tecrübelerine muhtacız
kesinlikletıpta artık yapay yüz,burun göz nakli yapılan 21.yüzyılda böyle birşey duymaman garip tabi ki, komik olan nedir onu da anlamadım. eminim seninde vucudunda beğenmediğin yada keşke şçyle olsaydı dediğin bi uzvun vardır. buraya komik yazmadan önce bence goggle denen nimetten yararlanıp ne anlatılmak istendiğine bi göz atsaydınız
inşbugün dikişlerim tamemen eridi çok mutluyum üstünede yatıyorum eski halime döndüm:):) tek fark var inanılmaz güzel kulaklarım oldu çok muyluyum inş olmak isteyen herkez olur ve mutlu olur:):)
evetçok geçmiş olsun. koltukların kol dayama yerleri var ya oraya 2-3 tane yastık koy. şu şekil gibi yani !\\yatmak problem oluyor; ama birkaç güne rahatlarsın.sonucunda güzel kulaklar sahip olacağını düşün canım
umarımarkadaşlar bende 4 gün önce ameliyat oldum ama günlerdir uyuyamıyorum ağrılardan,nasıl yatsam diye düşünmekten neler çektim... hala sargılarım duruyo umarım bu çektiğim acılara değcek bir sonla karşılaşırım...
1 aybende 1 saat sonra bandajı aldırcam yanlız benim ağrılarım devam ediyor ağrılar ne zmn geçiyor birde tenisçi bandını ne kadar takıcaz
1 ay kesin olurkızlar bu ameliyattan kaç gun sonra işe gittiniz?masa bası bi iş,istanbul otobusleri,metrobusleri falan kaç gun sonra cekılır????
geçiyor zamanlacnm gecms olsun bende dun oldum agrım sızm cok yok ama kulgm arksnda uuzn bı ıp grdum kesmeyımı untmşlr yabıde bnm aılemn hberı yok o yzden sargıımı cıkrdım suan sac bndı taktım kafama onlyım kulgm dumduz hc bı kıvrımı yok ve yapşık mıstır sıpak gbı oldum::):)bıde bu bndajlrı takmnn nası bı etkısı var soncta bı kesılme ıslemı ypılmıo mu nasıl kulk eskı halını alablr kı cvp yazrsan cok sevnrm
pek yok sanırımarkadaşlarr iple kulak ameliyatı olaan yokk mu lütfenn cevap verinn
adı ne doktorun canımhepinize merhaba kızlar.. ameliyat olalı tam 5 hafta bitti.. ilk 8 gün bandajlı kaldım. Çektiğim acılar ve uykusuz gecelerimi anlatmak istemiyorum çünkü artık kulaklarımın şeklini gördükçe o günleri unuttum bileBen 2 hafta gece gündüz ondan sonra ki 1 hafta da sadece geceleri saç bandı kullandım.. Kulaklarımda çok az açılma oldu. Zaten o kadarı da beklenen bir şey. Şu an kulaklarımın üstüne yatıyorum ancak çok uzun süre aynı tarafa yatamıyorum yine azıcık acıyor tabi. Çok az kıkırdaklarda sertlik mevcut. Doktorum en aza 3 ay sonra, tamamen normale dönmesi de 6 ay sonra olacak dedi. Kulaklarımın arkasında çok dikkatli bakılırsa görülebilecek bir iz mevcut. Ama zamanla o da kaybolmaya yakın bir hale geleceğini söyledi doktorum. Evet acımıyor çok kolay oldu diyemeyeceğim hatta bazı günler olduğum için pişmanlık bile duydum. Ama şimdi olsa yine aynı acıları hiç düşünmeden çekerim diye düşünüyorum. Benim normale dönmem yani işe gitmem tam 9. günde oldu. Ondan önce pek toparlanmam mümkün olmadı. Belki de ben biraz mızmız olabilirim Ameliyatı İstanbulda özel bir hastanede genel anestezi ile 3.000-tl ye oldum ve memnun kaldım. Şayet sormank istediğiniz başka bir şey olursa yardımcı olurum.
merhaba arkadaşlar benmde kulaklarımından birisi kepçe diğeri hafif bi kepçe ama beni fazlasıyla rahatsız ediyolar bende sizin gibi saçlarımı toplayamıyorumm ve bende bu ameliyatı yaptırmak istiyorum.Bu formda ilk defa ücretsiz yaptıranları okudum çok şaşırdım gerçekten böle bir şey var mı devlet karşılıyor mu yani??Aranızda kocaeli de oturan ve bu ameliyatı yaptırıp memnun olanlar bana doktor tavsiye edebilirler mi??Son olarak bi konuda fikrinizi almak istiyorumm farklı bir boyut aslında kepçe kulak ameliyatı çok mı günahtır??Fikri ve bilgisi olanlar paylaşılırsa sevinirimm.........
evetMerhaba ada23,
Ben kepce kulak ameliyati oldum ama baska bir ameliyat ile kombine sekilde ozelde oldum gecen sene 1500tl ye geldi bana..tabiki devlet hastanesi,universite hastanesinde daha hatta cok daha ucuza olabilirsin..ben yaklasik iki sene once devlette 700 e falan yapildigini duymustum..simdiki fiyatlardan haberim yok ama iyi arastirip bu ameliyati biran once olmani tavsiye ediorum..seneler sonra kendime guvenim geldi,kendimi hic hissetmedigim kadar mutlu bir kadin hissediyorum..keske daha once olma imkani bulsaydim diye kendime kiziyorum:))) egrin sizin oluo,benim halen ustune yattigimda acir kulaklarim,izlerimde okadar azaldiki hic belli olmuo bile..ameliya olursan sana tavsiyem bandajini hic ihmal etme,gece gunduz kullan ustune yatmamaya gayret et.ben iki ay gece gunduz,dort ay geceleri kullandim,ilk zamanlar yapisikti bole dumduz kulak gorunmuordu,hatta doktorum kizdi takma bandajini dedi ben inatla taktim..tabi takmayi birakinca zamanla acilma oluo buda bir gercek..umarim yardimci olabilmisimdir,gecmis olsun