- 3 Mart 2015
- 23
- 2
- 29
tesekkur ederim.evet gece doktorun onerdigi bandi takacagim ama simdi kendi bandimi takiyorum.kendi bandim da kulaklarimi yapistiriyor ama bir sey olur mu merak ediyorum?Geçmiş olsun,ben doktorun verdiği bandı takiyodum sürekli,aslında bant cok sıkmıyor da kulak cok hassas ondan ağrı baskı oluyordu,arada çıkarıp havalandiriyodum acı bitiyordu ama bir ay gece gunduz taktım evdeydim hep,dışarı çıkarken kulak üstünden bagliyordum alışık değiliz ya açık dolaşmaya,sanki kulaklarıma bakıyorlar gibi geliyordu,doktorunun verdiği bandı tak özellikle geceleri tak,ınşallah istediğin gibi olur
tesekkur ederim.evet gece doktorun onerdigi bandi takacagim ama simdi kendi bandimi takiyorum.kendi bandim da kulaklarimi yapistiriyor ama bir sey olur mu merak ediyorum?
diger bant o kadar sıkı ki beynim zonkluyor
ne yapayım şimdi?
canım sizler olmasanız bu süreç geçmezdi, teşekkürler.Gündüzleri rahat ettiğini tak bisey olmaz bence,çünkü bant kulağı yapistirmiyo,yapistiriyo olsaydı ben devamlı taktım yapışık kalırdı,anlıyorum o zonklamayi asla unutamam bende,gunduz zaten doktorlar hiç takmayin diyor sen koruma amaçlı takiyosun sonuçta,bisey olmaz amt guzel geçtiyse sıkıntı olmaz zaten,içini ferah tut
Tesekkür ederim uzun uzun anlatmışsın :) 2 ay sonra dügünüm var ondan merak ediyorum ne zamana geçer diyeGeçmiş olsun,bendeki yaralar uc ayda falan tam iyilesmisti,zaten hiç dokunamiyodum arkasına,aslında yikasam hafif ovarak çabuk iyilesirdi,sisler bir ayda iner dışardan farkedilmiyo da kendin anlarsın sadece,kolay süreç degil zor bi süreç yani sezeryan olanlar bile daha çabuk iyilesiyordur belki ,ama biz aylarca dikkat etcez darbe almasın Biyere takilmasin diye,ben hala dikkat ediyorum açıkçası,geceleri de bant takiyorum bir yıl tamamlanması lazim,ama psikolojik bir durum oldu bende Biyerde kalmaya giderken bile bandı yanimda götürüyorum,o kadar acı çektim maddi manevi sıkıntı yaşayınca hemen banttan kurtulayim diye düşünmedim,tavsiyem dikkat et hemen iyileşen bi amt degil süreç uzun,iplerin kikirdakla kaynamasi lazim vs.. sabir, bu ameliyattan sonraki en önemli kelimem oldu :)
arkadaşlar kulak çınlaması yaşayan var mı?kulağım çınlıyor da.
kastamonu devlet hastanesi 1600tl ama doktorum tayin olduUcret odedinizmi hangi hastanede oldunuz acaba ?
benim de aynen öyleydi ben penye bandaj taktım o rahattı 2 günün sonunda rahat yemek yemeye başladım bandajı da 4 hafta taktım şişlikler her geçen gün azalıyor ama 1 ayı buldu benimkilercanım çok teşekkür ederim.
hafta sonu sargılarım çıktı.antibiyotiğim ise dün bitti.
bu şişlikler yaralar ne zaman geçer ki?verdiği bandaj çok sıkı ve ben bunu 1 hafta gece gündüz takmalıymışım.zaten ağızımı iyi açamıyorum, aynı zamanda çiğnemekte güçlük çekiyorumyani anlayacağın zor durumdayım.
dikkatli ol yıkanırken kulak arkasına dokunma hiç zamanla dökülür kan fln olduysa daarkadaşlar bugun amt olalı 10. günüm ve yıkanacağım sorun çıkmaz değil mi?daha önce de yıkandım ama şöyle suyun rahatca değmesini istiyorum artık.
sorun olmaz ben adidasın aldım bir gün bile takamadım penyeden annem dikti tamamaen sarıyordu onu taktım rahattı daarkadaşlar sizkeri rahatsız ediyorum ama bu bandı(nike saç bandı)çok sıkıyor.haliyle rahatsızlandım iyice.doktorum bir hafta(cumartesi günü sargıları çıkarmıştım) dolunca gündüzleri takma dedi.ben şu an daha gevşek olan ama kulaklarımı arkaya yapıştıran bir sac bandi kullanıyorum hem daha geniş.
demem o ki sorun olur mu?
rumuz:topuz yapmak isteyen ve bu yüzden acılara katlanan bir dost.
dikkatli olacağım ama değecek su bir sorun yaratmaz di mi?dikkatli ol yıkanırken kulak arkasına dokunma hiç zamanla dökülür kan fln olduysa da
Tesekkür ederim uzun uzun anlatmışsın :) 2 ay sonra dügünüm var ondan merak ediyoum ne zamana geçer diye
Bence rahat bırak dakikalarca şu kulaklarından insin aşağı,cok rahatlar Kulaklarin,saçlarını topla iyice suyla haşır neşir olsun daha iyi iyileşir, doktorlar dus alın diyo sudan zarar gelmez sadece nemli bırakma,iyi kurulansinarkadaşlar bugun amt olalı 10. günüm ve yıkanacağım sorun çıkmaz değil mi?daha önce de yıkandım ama şöyle suyun rahatca değmesini istiyorum artık.
Benim hissizlik baya devam etti ilk 3-4 ay yoğundu,hatta nisanlim dokunuyodu anlamiyodum,sasiriyodu saka sanıyordu,suan 8 ay oldu ama hala biraz bi uyuşukluk gibi bisey var ,bu kişiden kişiye değişir seninki daha kısa da sürebilir sol kulak arkamda dikiş yerleri belli mesela sağda hicbisey yok,bazen arkamda oturan biri goruyomudur diye düşünüyorum sol cok geç iyileşme süreci geçiriyor,sanki sadece soldan amt olmuş gibi hissediyorum:) kaç gün oldu senin amt olalı erkense acele etme,ben bir yılı çıkardım gözden iyileşme tamamlanması ve kulağın gerçek halini alması açısından,kıkırdak bu sonucta kemik olsa kolayda kulağın iyileşme süreci uzun,birde bir yıl bile geçse ben yine temkinli olurum bant takarim,yani o acıları birdaha yaşamak istemiyorum,olmak kolay ama sonrası emek verilen bir surecarkadaslar kulağın üst kısımlarının hissiszliği ne zamana geçer?
evet canım.kulaklarımızda pek damar olmadığı için iyileşmesi çok uzun sürüyor.difüzyonla besin alışverişi yapıyor o da zor oluyor işte.Benim hissizlik baya devam etti ilk 3-4 ay yoğundu,hatta nisanlim dokunuyodu anlamiyodum,sasiriyodu saka sanıyordu,suan 8 ay oldu ama hala biraz bi uyuşukluk gibi bisey var ,bu kişiden kişiye değişir seninki daha kısa da sürebilir sol kulak arkamda dikiş yerleri belli mesela sağda hicbisey yok,bazen arkamda oturan biri goruyomudur diye düşünüyorum sol cok geç iyileşme süreci geçiriyor,sanki sadece soldan amt olmuş gibi hissediyorum:) kaç gün oldu senin amt olalı erkense acele etme,ben bir yılı çıkardım gözden iyileşme tamamlanması ve kulağın gerçek halini alması açısından,kıkırdak bu sonucta kemik olsa kolayda kulağın iyileşme süreci uzun,birde bir yıl bile geçse ben yine temkinli olurum bant takarim,yani o acıları birdaha yaşamak istemiyorum,olmak kolay ama sonrası emek verilen bir surec
arkadaşlar bugun amt olalı 10. günüm ve yıkanacağım sorun çıkmaz değil mi?daha önce de yıkandım ama şöyle suyun rahatca değmesini istiyorum artık.[/
o kadar geçiyo yani izler sevindiim :)Ya kuafor anlamıyor,ben nisanim için isteme merasimi için 3 aylikti gittim amt oldum dikkat edin dedim,estetik oldum dedim anlattım şok oldu kuaför ilk kez duydum böyle bisey dedi:)) her kuaforede söylüyorum zaten,2 ay sonra dugunum var benimde,yine soylicem dikkat etsinler sende soyle muhakkak,izden anlamiyolar çünkü