- 3 Aralık 2010
- 34
- 2
tabiki dokunabiliyorum, sadece ilk yıl biraz hassastı. herhangi bir sorun yok. Bende açılma falan olmadı. Bazen ben bile inanmıyorum kulaklarımı yaptırdığıma çok doğal oldu.Merhaba,sizin uzun zaman olmuş amt olalı,kulaklarınızı eskisi gibi korkmadan dokunup kullanabiliyormusunuz,bir de ne kadar bir açılma oldu sizde,ve bu açılma ortalama ne kadarlık bir süre sonra durdu doktorumuz kimdi,olmakisteyen aarkadaşlara öneri olur
yazdıklarınız beni biraz rahatlattı çünkü korkuyorum açılmasından nerdeyse 2 ay olacak benim çok hassas dokununca acıyo fln inşallah sizinki gibi olur süreçtabiki dokunabiliyorum, sadece ilk yıl biraz hassastı. herhangi bir sorun yok. Bende açılma falan olmadı. Bazen ben bile inanmıyorum kulaklarımı yaptırdığıma çok doğal oldu.
refakatçi olsa yanında iyi olur öyle kolay bi amaliyat değil bence amaliyattan çıkınca evine ulaşırken bile zor yürüdüm ben canım çok yandı arabayı bile çok yavaş sürdü eşim sarsıntıda bile acıyodu evde de çok ihtiyacın oluyor birilerine bandaj takarken çıkarırken duşumu bile kız kardeşim aldırdıKızlar benim ailem çok karşı bi kere konuşmaya çalıştım annemle asla dedi bende kendim para biriktiriyorum tamamlamak uzereyim onlardan habersiz gidip olmak istiyorum refakatçı gerekicek bi ameliyat değil dimi
Geçmiş olsun canım. Bende sizin gibi düşünüyordum. Ama çok şükür atlattım o dönemleri.yazdıklarınız beni biraz rahatlattı çünkü korkuyorum açılmasından nerdeyse 2 ay olacak benim çok hassas dokununca acıyo fln inşallah sizinki gibi olur süreç
tabiki dokunabiliyorum, sadece ilk yıl biraz hassastı. herhangi bir sorun yok. Bende açılma falan olmadı. Bazen ben bile inanmıyorum kulaklarımı yaptırdığıma çok doğal oldu.
inanın burada okuyunca bende oldum ameliyatı ama herkesin demekki okadar farklı bir süreç oluyorki yada sizlerde hiç açılma olmadı sanırım ondan bukadar ızdırap çektiniz yada acı eşiğinden mi kaynaklanıyor bilemedim.refakatçi olsa yanında iyi olur öyle kolay bi amaliyat değil bence amaliyattan çıkınca evine ulaşırken bile zor yürüdüm ben canım çok yandı arabayı bile çok yavaş sürdü eşim sarsıntıda bile acıyodu evde de çok ihtiyacın oluyor birilerine bandaj takarken çıkarırken duşumu bile kız kardeşim aldırdı
ya aklım karıştı, korkuyorum böyle.randevu bile almıştımarkadaşlar lütfen yazılanları yanlış anlamayalım buraya kaç kişi daha önce açıldığını yazdı yaklaşık 100sayfa önceden beri konuları takip ederseniz göreceksiniz, kaldı ki doktor adı da vermiyoruz kimseyi kötülemiyoruz fakat başımıza gelenleri de gizlemek için bir sebebimiz yok,
forumda 2 yada 3 kez revizyon olan arkadaşlar var, benzer forumları da okursanız daha da kötü durumda olanlar da var.
sadece mükemmel sonuç beklemeyin.kul yapısı Allah vergisi gibi olmuyor malesef.
Tamamen yapışık değil tabiki esneklik oluyor her insanda. Ama ilk aylarda çok yapışıktı zamanla doğallık yerini alıyor. Evet bende serçe parmağımı koyabiliyorum. Kısacası çok doğal oldu ve kimse ameliyat olduğuma inanmıyor.Açılma olmadı derken arkası yapışık gibi degildir herhalde değilmi,ilk aylarcok bbitişik arasına kağıt sokabilir durumdaydı,merak ettiğim hafif bi açılma yani esneme oluyor ya oydu ne kadar olduğu,kulak arkasına serçe parmagimi koyabiliyorum sendekide bu tarz biseymi,biraz ilginç bi soru belki ama merak ediyor insan
yaa cok enteresan geldi bana şimdi açılma ölçüsü serçe parmak mı
Ah canım ya ne güzel geçmiş olsun bende çok istiyorum devlette olmayı ama sanırım izmirde karşılayan bir hastane yokMerhaba Arkadaşlar,
Ben 1 ay önce hem kepçe kulak ameliyatı hem de sol kulak zarımda ki delikten dolayı zar ameliyatı oldum. (ikisi bir arada genel anestezi ile birlikte oldu.)
iki operasyon geçirdiğim için ilk günlerde sızlamalar oldu, 3 gün hastanede yattım. 1 hafta boyunca kulağıma sargılı baskılar uygulandı, kulağımı ilk (3. gün) gördüğümde bana çok büyük geldiler normaldir ameliyat oldum şişik olması çok normal. medikal den kulağım için özel bir bant alıp 2. hafta gece gündüz taktım. 3. ve 4. hafta ise sadece geceleri taktım. 2 haftadır gündüzleri kulaklarım görünür bir şekilde geziyorum Allah'ıma şükürler olsun o kadar çok mutluyum ki yıllardır hayalini kurduğum bir şeye kavuşmuş gibi hissediyorum. saçımı hep toplamak istiyorum. Arkadaşlar, eş dostlar güzelliğime güzellik katığını söylüyor tabi çoğu kişiye de söylemedim estetik olduğumu.. tamamen geriye yapışık olmadı o kadar doğal oldu ki asla kimse ameliyat olduğumu anlamaz başka bir doktora kontrole gittim kim yaptıysa helal olsun ne kadar doğal ve güzel olmuş dedi.. Sanırım bu işler biraz şans işi 20 yaş üstü olduğum için (devlet hastanesinde ameliyat oldum) psikolojimi etkilediği gerekçesiyle sağlık kurulu raporu çıkardım ve ameliyat ücretsiz oldu. Bunun için de çok sevindim. Araştırma hastanesi olduğu için de bir 10 dr. incelemiştir kulağımı sizlere önerim durumu olmayan arkadaşlar sizde iyi bir devlet hastanesinde bu ameliyatı olabilirsiniz. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Bol saç toplamalı günler)
Ah canım ya ne güzel geçmiş olsun bende çok istiyorum devlette olmayı ama sanırım izmirde karşılayan bir hastane yoksen hangi şehirde oldun?
Bana kalsa yarın olurum o kadar bunaldımki saklamaya çalışmaktan ege üniversitesi tıp fakul.hastanesine gittim ssk estetik diye odemiyo dedi. Büyük bi hayal kırıklığı yaşadım bende öyle sanıyorumCanım İzmir büyük şehir mutlaka oradaki devlet hastanesinde ya da üniversitelerin tıp fakültesinin bağlı olduğu hastanelerde yapılıyordur. Ben İstanbul'da oldum. Sana önerim erteleme bir an önce olmaya bak o kadar büyük bir rahatlama oluyor ki
yeşilyurt devlete git orda 3 sene önce bedavaydı simdi yürülük değiştimi bilmiyorum estetik doktorlarından birine cıkBana kalsa yarın olurum o kadar bunaldımki saklamaya çalışmaktan ege üniversitesi tıp fakul.hastanesine gittim ssk estetik diye odemiyo dedi. Büyük bi hayal kırıklığı yaşadım bende öyle sanıyorumsen kbb bolumune mi gittin estetik cerrahi bolumunemi?