Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun, forumda kanaması olanlar vardı ama çok değil, çok derken bir avuçiçi boyutundan fazlamı, böyle durumlarda doktoru yada asistanına ulaşmaktan çekinmeyin bence.Tenisçi bandaji aldim adidasin ama çok sıkıyor sanki bu yüzden acıyor o yuzden onu çıkartıp penyeden yapılmış elastik bi bandana taktım su an daha rahat doktora gittim kanama normal dedi ama bana pek normalmis gibi gelmedi çok kanıyor çünkü
serdar öztürk ile görüştünüz mü ankarada, daha önce de ankarada doktor soruldu sizmi sormuştunuz bilemedim ama.Bu ameliyati ankarada olan veya doktor tavsiyesi olan yok mu ? Yardm edin lutfen
Tesekkurler kanamam gun boyu devam etti tampon yaptim bu sefer kulak arkasi kocaman bir pihti oluştu sürekli pamuk değiştirdim yarin sabah hastaneye gidicem tekrar pansuman için hemşire ile görüştüm normal dedi ama tabi benimki biraz fazla yarın bakacaklar umarim onemli birsey yoktur. Adidas havlu bant inanilmaz sıkıyor ve can yakıyor şimdi penye taktım umarim aşırı sikmasina gerek yoktur su an daha rahatımçok geçmiş olsun, forumda kanaması olanlar vardı ama çok değil, çok derken bir avuçiçi boyutundan fazlamı, böyle durumlarda doktoru yada asistanına ulaşmaktan çekinmeyin bence.
adidasın değilde penye gibi olan banttan alın, forumda birçok kişi ondan kullanıyor, düz siyah beyaz renkleri oluyor.
Kulak arkasi böyle oldu kan durdu gibi sabahı bekliyorum :S
ben 1 ay yatmamıstım öyle demişti dr.um . ama senin gibi farkında olmadan yattıgım olmustu biliyorum o ağrıyı berbat bişiKanama durdu çok sıkıntı degil gibi ben sadece dikislerden korkuyorum acma falan yapar mi diye bir de arada batmalar oluyor her iki kulakta durup dururken birden birşey saplaniyor. Merak ettiğim bir sey de sağa sola donerek ne zaman yatabilecegim ?? Bugun sabah karşı dönmusum farkinda olmadan ne kadar oyle yattim bilmiyorum ama farkedip döndüğümde cok fena bi ağrı ile kalktim gece ağrı kesici aldım
Kanama durdu çok sıkıntı degil gibi ben sadece dikislerden korkuyorum acma falan yapar mi diye bir de arada batmalar oluyor her iki kulakta durup dururken birden birşey saplaniyor. Merak ettiğim bir sey de sağa sola donerek ne zaman yatabilecegim ?? Bugun sabah karşı dönmusum farkinda olmadan ne kadar oyle yattim bilmiyorum ama farkedip döndüğümde cok fena bi ağrı ile kalktim gece ağrı kesici aldım
Geçmiş olsun,ip neresinde kalmıştı canim,kulağın içinde ip Varda hangi ipi kastettin acaba,Bendede sol kulak arkamda derinin içinde iğne ucu gibi sivri bisey var,biara buna cok taktım,hiç ellemiyorum,sendekide bu tarz biseymiSol kulagimda ip kalmsti ve suan iltihap olustu agridan yatamiyorum bile.5 ay sonra neden boyle bisey oldu anlamadim
Geçmiş olsun,ip neresinde kalmıştı canim,kulağın içinde ip Varda hangi ipi kastettin acaba,Bendede sol kulak arkamda derinin içinde iğne ucu gibi sivri bisey var,biara buna cok taktım,hiç ellemiyorum,sendekide bu tarz biseymi
Cok tesekkur ediyorum rahatladim çünkü batmalar sıkıntı biraz can sıkıyor bandim sıkı olursa daha çok aciyo gevşek olunca da brn korkuyorum açar mi diye bakalim şu 1hafta 10 günü bi atlatabilirsem acılarım geçer umarimO batmalardan banada oluyordu bi anda ben acaba diş sancisimi var diyodum disimde dolgu sorunluydu,meğer amt dan kaynaklı batmalarmis,benim 6 ay bitmek üzere üzerine rahat yatıyorum,bir ay önce yatinca ağrı yaparken günden güne daha iyi oldu,suan cok daha rahatım,ilk birkaç ay Kulaklarim kopcak gibi hissediyodum kasiliyodu,sanki kikirdaklar acilcakmis gibi geliyodu,yemek yerken acı oluyordu,ve sağa sola kafamı çevirirken ip kopacak gibi tuhaf bisey oluyordu,artık rahatım bu anlamda,ben bunları yaşadım,tecrubemi aktarayım dedim sende bunları yaşarsan korkma arkadaşım,ilk birkaç ay zorlandım,ama gelip geciyo zamanla,
biran önce doktora git önlemini alsın ne yapması gerekiyorsa doktorlar bastan salar ama sen salmamaya bakKulak arkasi böyle oldu kan durdu gibi sabahı bekliyorum :S
Doktora gittim pihtiyi cekti aldi bi de krem sürdü hic bisey yok cok normal dedi ertesi gün kanama olmadi zaten ama surekli igne batirir gibi batiyobiran önce doktora git önlemini alsın ne yapması gerekiyorsa doktorlar bastan salar ama sen salmamaya bak
benimde basta iğne ucu gibiydi 2 yıl oldu ameliyat olalı şu anda bi kısmı dışarı atmıs durumda kulagımın arka üst kısmında tel gibi bişi bazen sacımı toplarken elim falan carpıyo cok canım acıyo .. dr. izindeymiş gösteremedim en kısa zamanda sorcam onu siz sordunuz mu
Kulak kepcesinin arkasinda var.dikislerden kaldi sanrm doktor almayi mi unuttu bilmiyorum.suan cok fena sisti kulagim iltihap da artti cok agrim varGeçmiş olsun,ip neresinde kalmıştı canim,kulağın içinde ip Varda hangi ipi kastettin acaba,Bendede sol kulak arkamda derinin içinde iğne ucu gibi sivri bisey var,biara buna cok taktım,hiç ellemiyorum,sendekide bu tarz biseymi
Bendeki derinin altında yani hafif dokununca normalde o kısma bastirinca sivri bisey var gibi,sormadım doktora kontrole gittiğimde sorucam,bu şekilde içte kalırsa sıkıntı yokta dışarı çıkmasın:) geçmiş olsun
Kulaklarinizdan şekil olarak memnunmusunuz,yani açılma durumu nasil oldu 2 yil oldu demissiniz baya olmuş cunku