Kızlar bende kepçe kulak estetiği için bi doktorla gorustum 5yıllık doktor bu ameliyatı normalde 1.600e yaptığını ama ben öğrenci oldugum için indirim yaptı 900e yapıcak çok kararsızım acaba doktormu tecrubesiz neden bu kadar ucuz sizcede garipmi
Canım ben izmirde özel muayenehanesinde sordum hastanede değil lokal olucak dedi eğer hastanede olsaydı daha pahalı olurdu. Lokal anesteziylede nası olucak acaba bilmiyorum acı çekmektende korkuyorum ama uyuşturuyoruz falan dedi :\Merhaba.ameliyati hangi.hastanede olcagni.ve hangi.doktor oldgnu yazar.misin bazi.yerler gercekten cok pahali yada cok ucuz anlayamıyoruz. Kime guvenmeliyiz
Bana 4000 diyende oldu ki kulağımda aşırı kepçe değil yani . Bazı doktorlar çok paragoz oluyo bu bi gerçekMerhaba ben.dun Bogazici tip.merkezinde görüşmeye gittim Amirali bey ile görüştük kisa ve öz guven verici bir muhabbet oldu nasil olacagi.hakkinda bilgi verildi.. Ameliyat fiyati 2bin TL
Daha uygununu Istanbulda bulamıyorum.
Daha.önce Amirali beye ameliyat.olan var mi acaba
Hmm Anladim bende uygun gunu ayarlayip bogazici tipta olucam ins. Sessiz sedasiz cuma gununden p.tesi ise devam edebilecegm.sekilde ameliyat olan arkdaslar da zaten genel olarak lokal tercih ediliyor cnku.genel anesteziye gerek yok bence de cok okumuştum tabi olan arkdaslar daha iyi.bilir.kulaktan anestezi.yapiliyor daha.snra doktorla muhabbet sohbet halinde.ameliyat yapildigini.anlatiyorlarCanım ben izmirde özel muayenehanesinde sordum hastanede değil lokal olucak dedi eğer hastanede olsaydı daha pahalı olurdu. Lokal anesteziylede nası olucak acaba bilmiyorum acı çekmektende korkuyorum ama uyuşturuyoruz falan dedi :\
Benimde.aşırı kepce deil yaridan sonra ust bolum acik braz ama ynede rahatsz ediyor malesef..Bana 4000 diyende oldu ki kulağımda aşırı kepçe değil yani . Bazı doktorlar çok paragoz oluyo bu bi gerçek
Kesinlikle lokal tavsiye ederim.. narkoz alacak kadar onemli bi operasyon degilHmm Anladim bende uygun gunu ayarlayip bogazici tipta olucam ins. Sessiz sedasiz cuma gununden p.tesi ise devam edebilecegm.sekilde ameliyat olan arkdaslar da zaten genel olarak lokal tercih ediliyor cnku.genel anesteziye gerek yok bence de cok okumuştum tabi olan arkdaslar daha iyi.bilir.kulaktan anestezi.yapiliyor daha.snra doktorla muhabbet sohbet halinde.ameliyat yapildigini.anlatiyorlar
Ewet doktorlarin tercihide bu zaten..Kesinlikle lokal tavsiye ederim.. narkoz alacak kadar onemli bi operasyon degil
Kizlar sali günü kulak estetiği oldum bi kac sorum var bana yardimci olur musunuz bu ameliyati geçirenler olursa sevinirim
Aynen benimkide öyle :)) bian önce kurtulmak istiyorum bakalım annemi ikna edebilirsem şu tatiilde olup okula gidince rahat rahat kasmadan yurumek istiyorum artık toplamak istiyoruuum :))Benimde.aşırı kepce deil yaridan sonra ust bolum acik braz ama ynede rahatsz ediyor malesef..
Bazi.doktorlar gercekten de oyle ya.anlamadm artk ben.insallah bogazici tipta.memnun kalirim. Herkesn hersey istedgi.gbi.olsun
Tesekkur ederim ilk kez dus aldim bugün sali ameliyat olmustum doktorum dus al demisti 3. Gun pansumana gittigimde ama ben cesaret edememistim.. sizin surec nasil olmustu.. agrim kalmadi ama uyusuk ve cok gergin cok sert deymek istemiyorum..ne kadar sure sonra gecer sizce bu donemGeçmiş olsun,yardımcı olabileceğim bi konu olursa cevap verebilirim
Kızlar bende kepçe kulak estetiği için bi doktorla gorustum 5yıllık doktor bu ameliyatı normalde 1.600e yaptığını ama ben öğrenci oldugum için indirim yaptı 900e yapıcak çok kararsızım acaba doktormu tecrubesiz neden bu kadar ucuz sizcede garipmi
Bende 3= günümde aldım dus,yaz dönemiydi bir haftadan sonra hergün düş alıp havalandirdim,aşırı gergindi Bantsiz kopacak gibi bi his vardı,yemek yiyemedim bir hafta ağzımı açınca cok aciyordu,bir ayda falan o kasilmalar gerginlikler bitti,suan acı oluyor cok üstüne yatarsam ağrı oluyor biraz,bir yılda eskisi gibi rahat olursun diyor bu amt olup üzerinden bir yil geçen arkadaslar,o yuzden bekliyorum,ama baya farketti yumsamaya başladı,uyuşukluk yakllasik 3 ay sürdü belki daha fazla,belli bölgelere dokununca hiç hissetmiyodum,artık uyuşuk degil amt olan yerlere dokununca açıyor hala beklwmedeyim :))Tesekkur ederim ilk kez dus aldim bugün sali ameliyat olmustum doktorum dus al demisti 3. Gun pansumana gittigimde ama ben cesaret edememistim.. sizin surec nasil olmustu.. agrim kalmadi ama uyusuk ve cok gergin cok sert deymek istemiyorum..ne kadar sure sonra gecer sizce bu donem
Cabuk geçsin bu dönem ben 2 günde atlattim agrilari sadece ameliyat olup geldigim gün corba icmekte dahi zorlandim suan sakız cigniyorum mesela.. ama hala uyurken zorlaniyorum uzerine yatamadigim icin uyumak zor.. insallah sonicu guzel olur memnun kalirim suan iyi gorunuyolar simetrik ama zamanla nasil olur bilmiyorum genelde eskiye donme acilma sikayeti okuyorum .. sende acilma gibi hisey oldumu?Bende 3= günümde aldım dus,yaz dönemiydi bir haftadan sonra hergün düş alıp havalandirdim,aşırı gergindi Bantsiz kopacak gibi bi his vardı,yemek yiyemedim bir hafta ağzımı açınca cok aciyordu,bir ayda falan o kasilmalar gerginlikler bitti,suan acı oluyor cok üstüne yatarsam ağrı oluyor biraz,bir yılda eskisi gibi rahat olursun diyor bu amt olup üzerinden bir yil geçen arkadaslar,o yuzden bekliyorum,ama baya farketti yumsamaya başladı,uyuşukluk yakllasik 3 ay sürdü belki daha fazla,belli bölgelere dokununca hiç hissetmiyodum,artık uyuşuk degil amt olan yerlere dokununca açıyor hala beklwmedeyim :))
Evet çok haklısın canım daha araştırıyorum zaten inşallah hayal kırıklığına uğramam:\\Geçmiş olsun,bence doktorun kac yıllık meslek hayatı olduğundan ziyade,otoplasti konusundaki tecrübesine bakın derim,insanları deneyim sağlamak icin ve kulak estetiği basit deyip dogruyorlar,cok sayıda bu amt olan memnun olan ve olmayan kişilerle konustum,parasına ucuzluguna aldanmamakta fayda var,kactane kepçe kulağı duzeltmis ve duzelttikleri arasında bir yada birkacyil üzerinden geçen sonuç aldığı hastasi,hasta fotolari varmi,bunlar önemli,tabiki kulak kikirdagi zor bi iş belki %1-2 riskle aciladabilir her amt risklidir ancak iyi dusun taşın arkadsim,doktorlara göre her amt kolay,kulak amt olmak kolay,olduktan sonraki süreç zor,ama bu zorluğa değiyor emin ol,bir yıla yakın araştırdım sordum vs...ancak karar verip olabildim ameliyat,6. Ayimdayim,doktorunu iyi arastir,estetik amt burun kaş vs yapan doktor cok,ama kulak daha az yapanlarda cok kötü sonuçlarda çıkıyor allah korusun okuyoruz yazılanları,ınşallah iyi araştırıp cok guzel bir amt geçirirdim :)) dediğim gibi cok acı çektim hala dikkat etmek zorundayim ama eski hali gibi degil,benim icin hayaldi gerçek oldu,darısı başına insallah
Canım ben olmadım ama araştırıyorum ve hangi doktora sorduysam ipli ameliyatı önermedi çunku onun bi garantisi yok. kulagı ip bi sure tutabilir en garantisi açık ameliyatArkadaşlar. daha öncede bu konuya sorunumu yazmıştım hatırlarsınız belki. 4 yıl önce iple kulak estetiği oldum Bülent Cihantimur'a halen daha ağrılarım devam ediyor ve kulağım biri diğerine göre daha açık yapışmadı yani ve diğerinde çok az ip çıkık 4 yıldır canımın yanması çok kötü birşey. Doktorla görüştüm ve uzun uğraşlar sonucunda ikinci ameliyatımı açık yada ipli 500 tl ye yapacağını söyledi. Çünkü olmadan önce bana böyle bir garanti vermişti eğer tutmazsa yeniden yaparız diye. Şekliden ziyade acı çekmem moralimi çok bozuyor 4 yıldır en ufak darbede canım acıyor halen daha üzerine yatmakta zorlanıyorum.
Yani ikinci ameliyatımı olucam ve süreci çok iyi bildiğim için çok korkuyorum canımın yanmasından. Açık ameliyat olanlarda acılarının devam ettiğinden ve 1 yılda anca geçtiğinden bahsetmişler buda beni çok korkuttu. Yani yeniden acı çekmek için ameliyat olmak istemiyorum. Bana akıl verebilir misiniz kızlar çok kararsızım ama bu sefer olmasa da eninde sonunda bu ağrılardan dolayı yeniden ameliyat olacağımı biliyorum o yüzden biran evvel olup halletmek istiyorum.
Birde bu yıl kpss ye hazırlanıyorum yaza da nişanım olabilir dersane tatilimde olmayı planlıyorum ama açık olacağımdan ne kadar sürede toparlanırım çok endişeliyim
Kısacası açık ameliyat olmuş ve sonunda kulağı normal bir kulak gibi olan var mı? yani acımayan sanki ameliyat olmamış hali gibi sağlıklı bir kulağa sahip olan var mı?
Çünkü çok acılar ve ağrılar çektim kulaklarımdan ip çıktı enfeksiyon kaptı bu kadar acının karşılığını da alamadım o yüzden ikinci ameliyatımın da başarısız olmasından çok korkuyorum.
Birde açıkta lokal mi narkozla mı yapıyorlar. Ben ilkini lokal yaptırdım uyuşturucu iğneler çok canımı yakmıştı. Şimdi birde kulaklarım normale göre çok daha hassas ve acıyor o iğnelerin yapıldığını hayal bide edemiyorum.
Biraz uzun oldu ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
yanlıs anlama ama acı cekilmeden yapılan suan dünyada ameliyat yok zaten kulak 1 kez zarar almıs o ağrı ömür boyu kalcak sende her ameliyatda % bilmemne kac cok iyi bir ameliyat olsa bile ne tarafa ameliyat yapılsa yapılsın bilmem ne kaç zarar veriliyomus o bölgeye bunu bi yerde okumustum seni mafederek yapmıs heralde 4 yıl önce bu is tutar diye baslamıstı ama sonra hüsrana uğradı iple kepçe kulak ameliyatı çünki tıp ritaratöründe yerini almadı cunki kesinliği yok ipler deriye içten ağ gibi örülüp deriyi geriye gerginleştiriyor sürekli deriyi arkaya doğru o ipler itmekte kıkırdakta hafızalı oldugu için eski halini almaya calıstıgından ağrı yapıyor ağrının nedeni bu sendeArkadaşlar. daha öncede bu konuya sorunumu yazmıştım hatırlarsınız belki. 4 yıl önce iple kulak estetiği oldum Bülent Cihantimur'a halen daha ağrılarım devam ediyor ve kulağım biri diğerine göre daha açık yapışmadı yani ve diğerinde çok az ip çıkık 4 yıldır canımın yanması çok kötü birşey. Doktorla görüştüm ve uzun uğraşlar sonucunda ikinci ameliyatımı açık yada ipli 500 tl ye yapacağını söyledi. Çünkü olmadan önce bana böyle bir garanti vermişti eğer tutmazsa yeniden yaparız diye. Şekliden ziyade acı çekmem moralimi çok bozuyor 4 yıldır en ufak darbede canım acıyor halen daha üzerine yatmakta zorlanıyorum.
Yani ikinci ameliyatımı olucam ve süreci çok iyi bildiğim için çok korkuyorum canımın yanmasından. Açık ameliyat olanlarda acılarının devam ettiğinden ve 1 yılda anca geçtiğinden bahsetmişler buda beni çok korkuttu. Yani yeniden acı çekmek için ameliyat olmak istemiyorum. Bana akıl verebilir misiniz kızlar çok kararsızım ama bu sefer olmasa da eninde sonunda bu ağrılardan dolayı yeniden ameliyat olacağımı biliyorum o yüzden biran evvel olup halletmek istiyorum.
Birde bu yıl kpss ye hazırlanıyorum yaza da nişanım olabilir dersane tatilimde olmayı planlıyorum ama açık olacağımdan ne kadar sürede toparlanırım çok endişeliyim
Kısacası açık ameliyat olmuş ve sonunda kulağı normal bir kulak gibi olan var mı? yani acımayan sanki ameliyat olmamış hali gibi sağlıklı bir kulağa sahip olan var mı?
Çünkü çok acılar ve ağrılar çektim kulaklarımdan ip çıktı enfeksiyon kaptı bu kadar acının karşılığını da alamadım o yüzden ikinci ameliyatımın da başarısız olmasından çok korkuyorum.
Birde açıkta lokal mi narkozla mı yapıyorlar. Ben ilkini lokal yaptırdım uyuşturucu iğneler çok canımı yakmıştı. Şimdi birde kulaklarım normale göre çok daha hassas ve acıyor o iğnelerin yapıldığını hayal bide edemiyorum.
Biliyorum zarar verdiğini yeniden ameliyatı da o yüzden istiyorum açık olacak şekilde başka doktorlarıda araştırıyorum şuan birkez dha boşuna ameliyat olmak istemiyorum.yanlıs anlama ama acı cekilmeden yapılan suan dünyada ameliyat yok zaten kulak 1 kez zarar almıs o ağrı ömür boyu kalcak sende her ameliyatda % bilmemne kac cok iyi bir ameliyat olsa bile ne tarafa ameliyat yapılsa yapılsın bilmem ne kaç zarar veriliyomus o bölgeye bunu bi yerde okumustum seni mafederek yapmıs heralde 4 yıl önce bu is tutar diye baslamıstı ama sonra hüsrana uğradı iple kepçe kulak ameliyatı çünki tıp ritaratöründe yerini almadı cunki kesinliği yok ipler deriye içten ağ gibi örülüp deriyi geriye gerginleştiriyor sürekli deriyi arkaya doğru o ipler itmekte kıkırdakta hafızalı oldugu için eski halini almaya calıstıgından ağrı yapıyor ağrının nedeni bu sende
Arkadaşlar. daha öncede bu konuya sorunumu yazmıştım hatırlarsınız belki. 4 yıl önce iple kulak estetiği oldum Bülent Cihantimur'a halen daha ağrılarım devam ediyor ve kulağım biri diğerine göre daha açık yapışmadı yani ve diğerinde çok az ip çıkık 4 yıldır canımın yanması çok kötü birşey. Doktorla görüştüm ve uzun uğraşlar sonucunda ikinci ameliyatımı açık yada ipli 500 tl ye yapacağını söyledi. Çünkü olmadan önce bana böyle bir garanti vermişti eğer tutmazsa yeniden yaparız diye. Şekliden ziyade acı çekmem moralimi çok bozuyor 4 yıldır en ufak darbede canım acıyor halen daha üzerine yatmakta zorlanıyorum.