Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bende burda yazınca iyice toplayıp baktım kulaklara uçlar daha cok gorunuuo altlar daha geride,demekki uçlar daha çabuk esniyo,birde bugun sağ kulagima kötü bir darbe aldım sanki biri kopardı gibi bi acı ağrı oldu cok korktum,sürekli dikkat etmek lazim,ama rüzgarda fırtına vardı bugun şemsiye ters döndü demiri kulağıma cok sert vurdu,aman dikkat edin arkadaslar,şapkanın altından kulağım acildimi acaba diye tedirgin oldum,işe ulasinca aynaya baktım sanki biraz açılmış gibi arkadaşlara soruyorum bisey olmusmu diye,yani insan en ufak şeyden bile etkileniyor

canimm bende uclarin görünmesi değil sorun ikisinin ucunun farkli olarak acilmasi yani biri cok bariz bi şekilde açık ucu hemde sivri sivri duruyo sanki digerine göre. bende bu yakinlarda darbe aldim ama bise olmadi cok sukur cok hafif bi ağrım oldu oda geçti bi iki dakka icinde. ama dedigin gibi sonra hep evham yaptimda acildimi birsey oldumu diye baktim birsey yok degisik yani eskisi gibiydi benim kulagimi arkadaskn biri kulak mememden kulak arkamida tutup hafif tutup cekti ödüm kopmustu.

Geçmiş olsun arkadasim

Geçmiş olsun arkadaşlar bu arada derdimiz uçların görünmesi değil birinin daha bariz görünmesi bu arada benim kulak arkalarında hala hassasiyet mevcut

Geçmiş olsun arkadaşlar bu arada derdimiz uçların görünmesi değil birinin daha bariz görünmesi bu arada benim kulak arkalarında hala hassasiyet mevcut

Canim o bir yılda ancak geçer sanırım benimkilerde cok hassas,benim sol uc daha gorunuyo daha eğimli gibi,valla burda yazilani okuyunca inceliyorum,allah birdaha o aci

Canim o bir yılda ancak geçer sanırım benimkilerde cok hassas,benim sol uc daha gorunuyo daha eğimli gibi,valla burda yazilani okuyunca inceliyorum,allah birdaha o aci
arkadaşlar cok sukur bende hassasiyet yok rahatça dokunuyorum cok ama cok hafif bi agrida degil degisik bise oluyo rahatca dokunuyorum arkasina önünede oyle ama hala sert kikirdaklar yumusamadi tam.

arkadaşlar cok sukur bende hassasiyet yok rahatça dokunuyorum cok ama cok hafif bi agrida degil degisik bise oluyo rahatca dokunuyorum arkasina önünede oyle ama hala sert kikirdaklar yumusamadi tam.
bide su kulaklarim açılmasaydi iyi olacaktida açıldı nasil aciliyo anlamiyorum. kıkırdakta cikarildi benden halbuki

bide su kulaklarim açılmasaydi iyi olacaktida açıldı nasil aciliyo anlamiyorum. kıkırdakta cikarildi benden halbuki
artık hakkımızda hayırlısı böyle deyip ya bu şekilde yaşamaya alışcaz yada aynı süreç tekrar göze alınacak.

Inşallah açılma dediğin cok değildir biebirdaha ayni stresi yaşama canim,kıkırdak çıkarıldı derken kesip alindimi fazlalik

Arkadaslar 2014 önemli kararlar aldığımız amt masasına yattigimiz ve bizi bizimle ayni sıkıntıyı yaşamayan kimsenin anlamayacagi bir yil oldu,allaha dua ediyorum hem kendim hemde tanımadığım burdan yazdıklarını okuduğum arkadaşlara,ınşallah birdaha hiç birimiz o masaya birdaha yatmayiz,yeni yılda Rabbim hepimize sağlık huzur versin,sağlığın cok önemli olduğunu tecrübe ettiğim bir yıldı,yarinda kandil mevlit kandilinizide kutluyorum hepinize ayrı ayrı dua edicem arkadaslar

bende kandilinizi kutlarım, hemde 2015in ilk Cuması, hepimiz için hayırlara vesile olsun, bende bizler için dua edicem.

Ne ne kadara olmuştunuz acaba

Kulak arkasindaki ameliyat izleri sizi rahatsiz ediyomu kizlar baskaliri tarafindan anlasiliomu nasil o izleri gecirebiliriz acaba bilen varsa soyleyebilirmi

Kizlar ben ameliyat olali 3 haftayi gecti dikisler cok iyi hala kulagim cok sis 2 aydan once tamamen de inmicek her gun baska bir sekle giriyor bi gun biri baska gun digeri sisiyo bazen iniyo hic korkmayin tekrar kepce olmuyo. Bir kulagim digerine gore daha kepceydi o cok az daha acik

Geçmiş olsun nerde ne kadara oldun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…