Yapmayın böyle elbette açılma olacak, hiç bir kulak hatta organ simetrik değildir. Beklentinizi az tutun arkadaşlar herkesin kulağının yapısı, esneme durumu farklı azcık daha geri gitse diye aynı şey göz alınmaz bence üstelik benimde kulak uçlarım görünüyor şuan, görünecek tabii, siz gerçekten hiç estetik durmayan kafaya dikilerek sabitlenmiş bir kulak hayal etmişsiniz demek ki arkadaşlar..
canimm bende uclarin görünmesi değil sorun ikisinin ucunun farkli olarak acilmasi yani biri cok bariz bi şekilde açık ucu hemde sivri sivri duruyo sanki digerine göre. bende bu yakinlarda darbe aldim ama bise olmadi cok sukur cok hafif bi ağrım oldu oda geçti bi iki dakka icinde. ama dedigin gibi sonra hep evham yaptimda acildimi birsey oldumu diye baktim birsey yok degisik yani eskisi gibiydi benim kulagimi arkadaskn biri kulak mememden kulak arkamida tutup hafif tutup cekti ödüm kopmustu.Bende burda yazınca iyice toplayıp baktım kulaklara uçlar daha cok gorunuuo altlar daha geride,demekki uçlar daha çabuk esniyo,birde bugun sağ kulagima kötü bir darbe aldım sanki biri kopardı gibi bi acı ağrı oldu cok korktum,sürekli dikkat etmek lazim,ama rüzgarda fırtına vardı bugun şemsiye ters döndü demiri kulağıma cok sert vurdu,aman dikkat edin arkadaslar,şapkanın altından kulağım acildimi acaba diye tedirgin oldum,işe ulasinca aynaya baktım sanki biraz açılmış gibi arkadaşlara soruyorum bisey olmusmu diye,yani insan en ufak şeyden bile etkileniyor
Geçmiş olsun arkadasimMerhaba arkadaşlar
dün kepçe kulak ameliyatı oldum , olmayı düşünen arkadaşlar için tecrubelerimi anlatayım
operasyon 1 saat sürüyor, lokal aneztesi ile oluyor. Ameliyat sırasında hiç bir acı hissi duymuyorsunuz , yaklaşık 3 saat sonra ağrılar başlıyor ama ağrı kesiciler ile yavaşlıyor . saç bandını 1 hafta boyunca kullanıcam. sonuç umarım istediğim gibi olur :1rolleyes:
Geçmiş olsun arkadaşlar bu arada derdimiz uçların görünmesi değil birinin daha bariz görünmesi bu arada benim kulak arkalarında hala hassasiyet mevcutcanimm bende uclarin görünmesi değil sorun ikisinin ucunun farkli olarak acilmasi yani biri cok bariz bi şekilde açık ucu hemde sivri sivri duruyo sanki digerine göre. bende bu yakinlarda darbe aldim ama bise olmadi cok sukur cok hafif bi ağrım oldu oda geçti bi iki dakka icinde. ama dedigin gibi sonra hep evham yaptimda acildimi birsey oldumu diye baktim birsey yok degisik yani eskisi gibiydi benim kulagimi arkadaskn biri kulak mememden kulak arkamida tutup hafif tutup cekti ödüm kopmustu.
Geçmiş olsun arkadaşlar bu arada derdimiz uçların görünmesi değil birinin daha bariz görünmesi bu arada benim kulak arkalarında hala hassasiyet mevcut
arkadaşlar cok sukur bende hassasiyet yok rahatça dokunuyorum cok ama cok hafif bi agrida degil degisik bise oluyo rahatca dokunuyorum arkasina önünede oyle ama hala sert kikirdaklar yumusamadi tam.Canim o bir yılda ancak geçer sanırım benimkilerde cok hassas,benim sol uc daha gorunuyo daha eğimli gibi,valla burda yazilani okuyunca inceliyorum,allah birdaha o aci
bide su kulaklarim açılmasaydi iyi olacaktida açıldı nasil aciliyo anlamiyorum. kıkırdakta cikarildi benden halbukiarkadaşlar cok sukur bende hassasiyet yok rahatça dokunuyorum cok ama cok hafif bi agrida degil degisik bise oluyo rahatca dokunuyorum arkasina önünede oyle ama hala sert kikirdaklar yumusamadi tam.
artık hakkımızda hayırlısı böyle deyip ya bu şekilde yaşamaya alışcaz yada aynı süreç tekrar göze alınacak.bide su kulaklarim açılmasaydi iyi olacaktida açıldı nasil aciliyo anlamiyorum. kıkırdakta cikarildi benden halbuki
bide su kulaklarim açılmasaydi iyi olacaktida açıldı nasil aciliyo anlamiyorum. kıkırdakta cikarildi benden halbuki
ne kadara olmuştunuz acabaBenim kulağım çok kötüydü sağ kulağım zedelenmis, kan toplamış gibi doktorun sadece geceleri tak demesi belki de tahriş sebebinden dolayiydi senin ne kadar sürmüştü amt ben 12 30 da girdim anestezi uygulandı bi 5 dk çıktım çay içtim 12 50 de tekrar girdim 3.30 da çıktım revizyon diye bu kadar uzun sürdü belki de zaten endisem o, umarim yapısal bir sıkıntı yaratıpta açılmaz 3. Bir amt yi kulaklarim kaldirmaz herhalde
Bu kadar pahalımı ya ben 1000-1500 falan sanıyodum3,500 canım..
Bu kadar pahalımı ya ben 1000-1500 falan sanıyodum
:\Doktorun kimdiBenim revizyon olduğu için 3,500 ama normal ilk amt olacaklar için 3.000 lira canım, 2,500' den aşağı bulamazsın tatlım ya..
Geçmiş olsun nerde ne kadara oldun acaba?Kizlar ben ameliyat olali 3 haftayi gecti dikisler cok iyi hala kulagim cok sis 2 aydan once tamamen de inmicek her gun baska bir sekle giriyor bi gun biri baska gun digeri sisiyo bazen iniyo hic korkmayin tekrar kepce olmuyo. Bir kulagim digerine gore daha kepceydi o cok az daha acik