- 17 Aralık 2014
- 32
- 9
- 35
Istanbul avrupa yakasi salih emre uregen 2750 tlydi ben 2500e oldum canimGeçmiş olsun nerde ne kadara oldun acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbul avrupa yakasi salih emre uregen 2750 tlydi ben 2500e oldum canimGeçmiş olsun nerde ne kadara oldun acaba?
15 gün oldu benim de kulaklarım şişlikler indi geçmek üzere kulaklarım çok güzel görünüyor, hatta kulaksız diye dalga geçiyorlar benimle inşallah böyle kalır..
Cok sevindim senin adına,benimde kulaksiz gibiydi bugun tam 5 ay bitti,6 ya başladı yeni Kulaklarim,ama kulaksiz halinden eser yok normal kulak bakınca gorunuyo,yapışık bitişik değil canim,zaten cok yapışık olmasida doğal degil,bende diyorumki ınşallah benimkiler böyle kalır açılmaz daha fazla,ama şans sanırım,2 aydan itibaren açılma gözle görülür şekilde oldu,arkasına parmak giriyo,ınşallah eski haline hiç dönmez kulaklarimiz,agrin sizin varmi,dikisler ne alemde:))
geçmiş olsun canım korkutma kendini bişe olmamıştır nerde ne kadara olmuştun darısı başımağğarkadaşlar, benmde bugün çok ağrım oldu hava çok soğuk diye mi yoksa arkasında bir tuhaflık var gibi geldi henüz erimeyen dikişleremi dokundum bilmiyorum inş. bişey yapmamışımdır kızlar çok korkuyorum
iple kepçe kulak ameliyatı geçiçi bir tedavidir kulak derisinin içinden geçirerek deriyi gerdirerek düğüm atıyor dıstan ve bir süre sonra acılıyor ve kapalı ameliyata göre acılma oranı cok cok yüksek ve tıp ritaratöründe kanıtlanmamıstır kesinliği kapalı teknik daha yüz güldürücü oldugu için kapalı teknikte kıkırdağa müdehale ediliyor..Kızlar aranızda acil cevap verecekler varsa çooook sevinirim. Kuzenim almanyadan geldi ve iple kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum bütçesi 3000 TL ye kadar.
*İple ameliyat olup memnun olanınız varmı?
*Nerde oldunuz?
*İstanbulda tavsiye edeceğiniz yerler varmı?
*Fiyat olarak ne kadar verdiniz?
*Son olarak açılma oldumu :)
Şimdiden çok teşekkürler
arkadaşlar, benmde bugün çok ağrım oldu hava çok soğuk diye mi yoksa arkasında bir tuhaflık var gibi geldi henüz erimeyen dikişleremi dokundum bilmiyorum inş. bişey yapmamışımdır kızlar çok korkuyorum
gecmıs olsun canımmMerhaba arkadaşlar
dün kepçe kulak ameliyatı oldum , olmayı düşünen arkadaşlar için tecrubelerimi anlatayım
operasyon 1 saat sürüyor, lokal aneztesi ile oluyor. Ameliyat sırasında hiç bir acı hissi duymuyorsunuz , yaklaşık 3 saat sonra ağrılar başlıyor ama ağrı kesiciler ile yavaşlıyor . saç bandını 1 hafta boyunca kullanıcam. sonuç umarım istediğim gibi olur :1rolleyes:
Kızlar merhaba yorumları okudum Salih emre bey ya da Ali mezdeği beye ameliyat olacağım lütfen onlara ameliyat olanlar bilgi verebilirler mi? Tavsiye eder misiniz ?
Eski haline döner diye cok korkuyorum of of of
Kızlar merhaba yorumları okudum Salih emre bey ya da Ali mezdeği beye ameliyat olacağım lütfen onlara ameliyat olanlar bilgi verebilirler mi? Tavsiye eder misiniz ?
Eski haline döner diye cok korkuyorum of of of
Ameliyattan kac gun sonra sacini yikadin arkadasim.dikisli ameliyatmi oldun iple ameliyatmi.. 5 gun oldu ameliyat olali doktorum sacini yikayabilirsin dedi ama benim tereddutlerim var karar veremiyorum sacimi yikamalimiyimarkadaşlar banyodan sonra kulak arkasında bir gerginlik hisseden varmı,bide benm gözlerim bozuk gözlük takarken kulak arkası rahatsız oluyor uzun süre gözümde kalınca, gözlüğe dikişi mi değiyor bilmiyorum bunları yaşayanlar varmı aramızda,