Canım kusura bakmayın ama doktorların ben doğal olanı yaptım demesini ben anlayamadım doğal hali ile kalmak isteyen insan neden maddi manevi sıkıntıya girip ameliyat olsun ben bu şekilde düşünüyorum
Acisiz olmuyor maalesef canım sana bisey sorucam ben neredeyse her akşam sacimi yikarim en son pztesi banyo oldum ve korkudan yikayamadim sacimi da öyle dolaniyorum ilk banyo dan sonra sık seyrek olması önemli mi? Bana doktor bu konuda bişey söylemedi de..
canım geçmiş olsun bu foto eski bir fotomu ilk zamanlardan kalan yoksa güncel mi, eğer ilk zamanlardan kaldı ise hiç dert etme çünküozaman kulaklar çok büyük ve şiş oluyor, ancak geçecektir, eğer güncel foto ise ve içine sinmedi ise doktorla görüş ama bana 3.ameliyatı olmuş bu forumu takip eden bir arkadaş tarafından verilen tavsiye, 8aydan önce tekrar ameliyat olunmaması yönünde idi.Ben ikinci ameliyati olmak istiyorum.5 ay oldu ameliyat olali.kulagimda acilma var diye gittim gorustum doktorla fakat kulaklarimin iyi oldugunu normal gorundugunu ben alisamadigim icin oyle dusundumu soyledi fakat ben hala acik oldugunu dusunuyorum baska bir doktora gitmek istiyorum.sizce de olmalimiyim
Canim bana hergün yap korkma rahatlarsin dedi,ilk banyodan sonra ıki gün yapmadim sonra bi gün yaptım bi gün yapmadim bi 10 gunlukten itibaren hergün yaptım,ve banyo yapmak kulaklarimi okadar rahatlatiyorduki anlatamam,15 günlük kontrolumde kızdı doktor,yıka kulaklarının arkasını bisey olmaz falan dedi korktugumu söyledim korkma falan dedi,şimdiki aklım olsa hergün yapardım en baştan,hem ipleride yumsatiyo ve daha çabuk düşer erir,benimkiler geç eridi düştü,bunu anlatırken Kulaklarimin o rahatladığını anlar geldi,nerdeyse 5 ay oldu,birde sen ilk amt da kulaklarında uyuşukluk hissizlik olmusmuydu,ben ilk üç ay nerdeyse hissizdim,dokunuyordum ama hissetmiyordum,suandada biraz var dış sarmal kısımların ust tarafa dogru
Evet canım uyuşukluk vardı yanlışlıkla dokunduğumda tuhaf oluyordum, baya geç iyileşti ve yavaş yavaş en son hissizlik kulak dış kıvrımlarımda hissedilmeye başlandı öyle öyle geçti..
Senle nerdeyse benzer süreçleri yasamisiz,sende kulağında açılma ne kadar zaman sonra gerceklesmisti,benim 5 ay olacak nerdeyse, suan nasil oldu Kulaklarin agrin sizin varmi
Bendede o sancılar oluyodu arada bi anda bisey batıyı gibiydi onlar geçti,dışarı çıkarken cok dikkat et kulaklarına rüzgar gelmesin şar şapka tak,kulağını usutme,ben suan bile sapkasiz çıkmıyorum,birde ilk amt olduğunda ne kadar zaman sonra kulaklarında bariz açılma olmuştu bazılarında aylar sonra oluyormuş sende nasil oldu canim,insan yinede korkuyorSol çok iyi ama sağ kulağıma bandajı takıp yattığımda inanılmaz ağrıyor. Ara ara kulağımdan yanağıma doğru iğne saplanırcasına da ağrıyor. Neşter acısını geçti, kaba kulak geçiriyorum sanki ya da kulağıma su kaçırmışım gibi..
Açılma kısmına gelince açılma yok galiba bakıyorum bakıyorum göremiyorum, şişlikler geçmeye başladı, çok şükür kırmızı da değil 3. gün neydi öyle? Kulaklarım kangren olmuş gibiydi.
Bendede o sancılar oluyodu arada bi anda bisey batıyı gibiydi onlar geçti,dışarı çıkarken cok dikkat et kulaklarına rüzgar gelmesin şar şapka tak,kulağını usutme,ben suan bile sapkasiz çıkmıyorum,birde ilk amt olduğunda ne kadar zaman sonra kulaklarında bariz açılma olmuştu bazılarında aylar sonra oluyormuş sende nasil oldu canim,insan yinede korkuyor
arkadaslar benim 4 ay oldu suan yani kulaklarım kepçe sayılır yine ama eskisi kadar degil. sorum su dahada fazla acilirmi kulaklar ?
Allah Allah, normalde '' sayılır '' diye bişey olmaması lazım, kepçeliğin tamamen ortadan kalkması lazım canım, benim daha 8. günüm 3 hafta sonra muayeneye gel demişlerdi o zaman bende son şekli bu mu? Açılır mı daha diye soracağım..
açılma oluyor, forumda okuduğm herkes benzer şeyleri yazdı, ameliyat esnasında gördüğünüz kulağını beklemeyin.Açılma olur bence cok yapisiksa,araya arkaya kağıt gircek kadardı bildiğin yapışık,baya zaman oldu açılması doktorda geç isliyo süreç demisti
bende aynı konudan korkuyorum, sürekli deformasyona yol açarmı diye.Arkadaslar revizyon olmaya korkuyorum.ama uclarida acildi ve simetrik degiller sadece uclarindan geriye gitse biraz kulagim sorun ortadan kalkacak ama.revizyon olmaya korkuyorum.kulak kikirdaklari zayıfliyimus iyice.
off ya ikinci ameliyati olmaya karar vermek daha zor ilkinde herseyi goze aliyosun ama ikincisinde o acilari cekip sonucun istediğin gibi olmadığını gorunce korkuyosun. dahada kotu olur diyebende aynı konudan korkuyorum, sürekli deformasyona yol açarmı diye.
evet aynen öyle.off ya ikinci ameliyati olmaya karar vermek daha zor ilkinde herseyi goze aliyosun ama ikincisinde o acilari cekip sonucun istediğin gibi olmadığını gorunce korkuyosun. dahada kotu olur diye
Arkadaslar revizyon olmaya korkuyorum.ama uclarida acildi ve simetrik degiller sadece uclarindan geriye gitse biraz kulagim sorun ortadan kalkacak ama.revizyon olmaya korkuyorum.kulak kikirdaklari zayıfliyimus iyice.
Hayır tabiki beklentimiz yuksek degil. yani ben iki kulagimin tipa tip ayni olmasini beklemiyorum zaten ama bukadarda bariz bi sekilde asimetrik olmasida çok kötü bi durum. zaten ben acilmasinida dert etmiyordum onceki mesajlarimdada yazdim ama bu asimetrilik baska brsey.Yapmayın böyle elbette açılma olacak, hiç bir kulak hatta organ simetrik değildir. Beklentinizi az tutun arkadaşlar herkesin kulağının yapısı, esneme durumu farklı azcık daha geri gitse diye aynı şey göz alınmaz bence üstelik benimde kulak uçlarım görünüyor şuan, görünecek tabii, siz gerçekten hiç estetik durmayan kafaya dikilerek sabitlenmiş bir kulak hayal etmişsiniz demek ki arkadaşlar..