Canım benim daha 4. günüm çok yapışıktı kafama şişlikler ilk gün ki gibi değil çok şükür, kulaklarım bildiğin hiç görünmüyordu kaldı ki o da hiç doğal durmuyor. Hatta ben amt' den sonra böyle mi kalacak dediğim de biraz açılacak, doğal halini alacak dediler. Normal, o ilk anı, şişmiş oluyor kulaklar, mor oluyor. Onlar inince asıl şekil ortaya çıkıyor. Şuan uç kısımları önden bakınca hafif görünmeye başladılar mesela, tabiki kimse çok açık istemez, ama dediğim gibi doğalı var işin, benim ilk amt' den sonraki halim bildiğin eski kulaklarımdı bildiğin, arkasını görmeyen amt olduğumu anlayamazdı asla, zaten en kötüsü de direkt kendi kulaklarıma dönmesi, normalde açılma o derece olamazmış esasen onun olabilmesi için kulağın kıvrılması, çekilmesi, darbe alması gerekir. Ama benim ilk doktorum toy, bu işlerin çok başında olduğu için becerememiş. Kullandığı ip kulağı tutmayacak bir ipmiş.
Sana kulakların eskisi gibi, hiç amt olduğun belli olmuyor dediler mi? Yoksa senin istediğin çok daha yapışık kulak mıydı? Bence doktorla görüş bi, bir de doktor değerlendirsin durumu, kulağın da çünkü belli bir yere kadar yapımı var, iki kulağın yapısı zaten aynı değil, benim sağ biraz daha büyük mesela, ama yapılan işlem aynı, yani kulak neyse, nereye kadar alınabilirse o kadar olur gibi geliyor bana, internetten de bak istersen herkesin kepçe kulak estetiği farklı duruyor kulak yapısından büyüklüğüne, kepçelik derecesine göre değişiyor.