- 17 Ağustos 2014
- 21
- 6
Arkadaşlar bu ameliyatı tek kelimeyle olun derim:)) cok mutluyum,tamam hala bi uyuşukluk sert bisey degince acıma var,eskisi gibi dokunamiyorum kesinlikle,ama bunlarda geçecek daha iyi olucak ınşallah,ve bu sıkıntıyı sadece ben biliyorum,saçlarımı topladığım her güne şükürler olsun,keske yıllar önce olsaymisim,nisanim var yakında ve saçımı istediğim gibi yaptirabilecegimi düşünmek bile mükemmel, zaman kaybedip kulakları saklayarak geçirdiğim her gün icin pişmanım,ınşallah her isteyen olur ve muradına erer:) bu arada 3 ay oldu ben olalı,hala gece saç bantı takiyorum riske atmiyorum,ilk bir ay gunduzleride bant taktım arada serbest bırakarak,sonuçtan suan cok memnunum,kulak arkamda sol tarafta daha bi hassaslik var,izler daha belli,ama umrumda degil tepeden topluyorum,3 aydır saçlarımı ilk kez bugun acik bıraktım değişiklik olsun diye,ne büyük bi rahatlık,eski halimi unuttum diyebilirim,amt olmak kolay ama sonrası sıkıntılı takıntı yapiyosunuz falan ama 3 ay oldu suan daha rahatım psikolojik olarak,şiddetle tavsiye ederim
Valla bende amt öncesi aylarca arastirdim,agladigim zamanlar cok oldu kimseye çaktırmadan,hele yanimda kepçe kulak esprileri yapiliyodu benim kepçe olduğumu bilmeden şunun kulaklara bak vs.. gibi,sanki bana söylenmiş saniyodum falan,ınşallah sende kurtulursun canim :) ben istanbuldayim ali mezdegine oldum,hastalariyla görüştüm kulaklarını gördüm ve karar verdim,bir yillik amt olanda 56 aylık amt olan kulagida gördüm bende karar verdim oldum,cok memnunum,ama amt sonrası zor bi süreç ben yeni yeni biraz daha rahat hareket edebiliyorum,önceden kafamı cevirmiyodum ipler gevser diye:). İlginç bi psikoloji yani,ama cok mutluyum,yağmurda sacim islansin,rüzgar deli gibi essin,artık umrumda degil,hele bu yaz ensem sıcaktan hiç yanmadi,cok büyük bi nimet,darısı başına canim,ol derim bu ameliyatı,hayat kalitem arttı rahatlık,zaman,uzun uzun saç şekillendirme derdim yok,bugun arkadaşım artık saçını bi acik bırak hergün topluyosun yılların acısını cikaramadinmi 3 aydır diyo:) yaşasın topuzlar at kuyrukları,arkamda izler belli ama umrumda degil:)Tatlım ne kadar şanslısın ameliyatın iyi geçmiş. Senin adına çok sevindim geçmiş olsun.
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Ömrüm boyunca bir kere bile at kuyruğu yapamadım saçlarımı. Öyle dışarıya çıkamadım . Ileride düğünüm olduğunda ne yapacağım diye düşünmek beni çok üzüyor. Bizi en iyi biz anlarızBu ameliyatı olmaya karar verdim. Sen hangi ilde hangi doktora oldun ve doktorunu tavsiye eder misin tatlım?
Ben oldum evet. Çok ilgili ve işinin ehli bi doktor olmasının yanı sıra özellikle kulak estetiği konusunda güvenilir bir isim. Bu işin ameliyat kısmı çok basit ama önemli olan sonrasında iyileşme süreci.Siz mi oldunuz o doktora
aynen katiliyorum iyileşme kısmı en zoru hem tam eskisi gibi saglikli olurmu orasi bile meçhulBen oldum evet. Çok ilgili ve işinin ehli bi doktor olmasının yanı sıra özellikle kulak estetiği konusunda güvenilir bir isim. Bu işin ameliyat kısmı çok basit ama önemli olan sonrasında iyileşme süreci.
aynen katiliyorum iyileşme kısmı en zoru hem tam eskisi gibi saglikli olurmu orasi bile meçhul
2 ay 1 hafta oldu tam.Senin ne kadar oldu ameliyat olalı?
Valla bende amt öncesi aylarca arastirdim,agladigim zamanlar cok oldu kimseye çaktırmadan,hele yanimda kepçe kulak esprileri yapiliyodu benim kepçe olduğumu bilmeden şunun kulaklara bak vs.. gibi,sanki bana söylenmiş saniyodum falan,ınşallah sende kurtulursun canim :) ben istanbuldayim ali mezdegine oldum,hastalariyla görüştüm kulaklarını gördüm ve karar verdim,bir yillik amt olanda 56 aylık amt olan kulagida gördüm bende karar verdim oldum,cok memnunum,ama amt sonrası zor bi süreç ben yeni yeni biraz daha rahat hareket edebiliyorum,önceden kafamı cevirmiyodum ipler gevser diye:). İlginç bi psikoloji yani,ama cok mutluyum,yağmurda sacim islansin,rüzgar deli gibi essin,artık umrumda degil,hele bu yaz ensem sıcaktan hiç yanmadi,cok büyük bi nimet,darısı başına canim,ol derim bu ameliyatı,hayat kalitem arttı rahatlık,zaman,uzun uzun saç şekillendirme derdim yok,bugun arkadaşım artık saçını bi acik bırak hergün topluyosun yılların acısını cikaramadinmi 3 aydır diyo:) yaşasın topuzlar at kuyrukları,arkamda izler belli ama umrumda degil:)
Ben amaliyati 1.5 yıl önce oldum 700 liraya devlet hastanesinde. Kulak arkasında iz kalmıyor
burada bir arkadaş vardı devlet hastanesinde olmak istiyor, istanbulda olduysan hastane adı verirmisiniz en azından destek olmuş oluruz.Ben amaliyati 1.5 yıl önce oldum 700 liraya devlet hastanesinde. Kulak arkasında iz kalmıyor
aynen dediğin gibi canim hatta cook buyuk bi görüntü bozuklugu bi anormallik yoksa yapmasinlar hc bende olmadan once ne olursa olsun olcam biktim artık diyodum ama olduktan sonra o kulagin kiymetini anliyosun ha evet kepce degilim belki ama psikolojim dahada bozuldu kulagim ne zaman iyilesecek diye dusunmekten hergun nasil oldu diye bakmaktan fotograf cekmekten ustune yatinca duydugum agridan kafayi yicem .. sanki bundan 3 yil sojra bipe biri cekse veya bise yapsa kulağıma sanki kulagim paramparca olcal veya kök kafamdan kopcak veya daha kotu biseler olcak diye korku dolu dusuncelerle yasamak daha zor inanin..hani artik acilsin acilmasin asimetrik olsun olmasin umrumda deil..yeterki orjinal kulagim gibi hissedeyim artik rahat dokunayimBu ameliyati olmak isteyen arkadaşlar bence iyi araştırsınlar ben ameliyat olduktan sonra bi foruma denk geldim soru cevap şeklinde bi akışta,insanların başına neler gelmiş dedim milletin kulak arkasından tel çıkmış 4.revizyonu olan arkadaşlar varmış
Bu arada sen çok memnun musun dersen bencebenim de açıldı ben zaten simetri aramıyorum kul yapısı sonuçta Allah vergisi gibi olmaz sizin dediğiniz gibi 3 ayın dolmasını bekliyorum fakat bu süreiçinde şişler inince kulak kafaya yakınlaşacak mı ben hiç sanmıyorum
Hissizlik gidior zaman geçtikçe. Ayrıca zor iylesior benm 1 sene civarı sürdü iiylesmesi ilerde biri ceksede bişi olmaz. Sadece iylesmesi uzun zaman alior.Şuan kulaklarınız nasıl açılma felan oldu mu?Hissizlik felan var mı hala
Hissizlik gidior zaman geçtikçe. Ayrıca zor iylesior benm 1 sene civarı sürdü iiylesmesi ilerde biri ceksede bişi olmaz. Sadece iylesmesi uzun zaman alior.
siz ameliyat olalı çok zaman oldu sanırım,Hissizlik gidior zaman geçtikçe. Ayrıca zor iylesior benm 1 sene civarı sürdü iiylesmesi ilerde biri ceksede bişi olmaz. Sadece iylesmesi uzun zaman alior.
bende bunu okumuştum çokbüyük bir görüntü bozukluğuyoksa yaptırmasınlar diye bende şimdi katılıyorum ki keza ben yine kepçe oldum azda olsa kepçeyim benm kulaklarım açıldı.aynen dediğin gibi canim hatta cook buyuk bi görüntü bozuklugu bi anormallik yoksa yapmasinlar hc bende olmadan once ne olursa olsun olcam biktim artık diyodum ama olduktan sonra o kulagin kiymetini anliyosun ha evet kepce degilim belki ama psikolojim dahada bozuldu kulagim ne zaman iyilesecek diye dusunmekten hergun nasil oldu diye bakmaktan fotograf cekmekten ustune yatinca duydugum agridan kafayi yicem .. sanki bundan 3 yil sojra bipe biri cekse veya bise yapsa kulağıma sanki kulagim paramparca olcal veya kök kafamdan kopcak veya daha kotu biseler olcak diye korku dolu dusuncelerle yasamak daha zor inanin..hani artik acilsin acilmasin asimetrik olsun olmasin umrumda deil..yeterki orjinal kulagim gibi hissedeyim artik rahat dokunayim
sen ne kadar oldu ameliyati olali ?arkadaşlar birde diğer forumlardan okuduğum kadarı ile, kimi arkadaşlar, iyileşmesi 6ay-1yıl arası bulur derken kimileri 3.ayda kulakta açılma/değişme olmaz kulak son şeklini alır derler.
ben buaraştırmaları ameliyat olduktan sonra yaptığım için şimdi yaşayarak öğreniyorum, ama arkadaşlar iyi araştırma yapın, bu ameliyatı olacak arkadaşlar.