Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Arkadaşlar kulağımın arkası çok acıyor yara mı oldu :KK43:(
Nasıl geçirebilirim yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar iple kepçe kulak ameliyatı oldum 10. Günnde şuan bi sıkntı yok ama ileride 1 ay sora falan büyük ihtimalle eaki halini alacak çünkü almamasına imkan hiç bi kesik olmadığı için kıkırdak üzerinde ipler onu belli bi süre tutuyor daha sonra eski halini alıyor neyse ,ameliyat olacaklar ... Ameliyat olma anı ve öncesi herşwy güzl ama olduktan sora akşam evde bi ağrı başlıyorki anlatılmaz , keşke yaptırmasaydm kulaklarıma rahat rahat dokunmak istiyorum diyosnz sinrden ağlayabilrsmz bile bu ağrılar 2 3 gün devam edyo 4. Gün Azalyo 5. De yok denecek kadar az ağrıları ınıtyosunuz . Daha sonra kulağım hep böle kalsn istiyosunz:) ama açılacağınıda bi yandan düşünüp bari bi kaç ay rahat yaşıyom havası oluyo bi yandan giden paralar hayt size bi ders veryo .sorunz varsa cevaplarm

bizlerin olduğu da mı iple oluyor çünkü kırkırdakta işlem yapılmıyor--klasik yöntem ama kıkırdakta kesi olmadığı için soruyorum--, bu arada arkadaşlar kulakların arkası çok acıyor nasıl geçirebilirim.
S Sevinm hangi doktora ameliyat olduğunuz, geçmiş olsun.

neox sende ali mezdeğiye ameliyat olmultun bende öyle kulak arkasının acıması belki bi baskı üzerine yattığın için falan olabilir senin daha yeni çünkü benim 2 ay oldu ama üzerine yatıp sabah kalktığımda kulak sepsert oluyor hala.ali mezdeğinin söylediği klasik yöntem zaten kıkırdakta kesi yapılarak oluo diye biliyorum kıkırdıktan fazla yeri keserek çıkartıyolar sonra kulağını dikiyolar iple yöntem çok daha farklı

normal klasik ameliyatda'da içten iple kıkırdağı birlestirip düğüm atıyolar iple kepçe kulakta ise derinin içinden gerginleştirip dıştan düyümlüyolar gecici bişey deriyle iple tutulanı ama ömürlük olanı kıkırdağın ararlarından delik açıp ipleri aralarından gecirip acıyı daraltıp düğüm atıyolar bütün ameliyatlar böyledir youtubeden en az 30 farklı teknik izledim

bizlerin olduğu da mı iple oluyor çünkü kırkırdakta işlem yapılmıyor--klasik yöntem ama kıkırdakta kesi olmadığı için soruyorum--, bu arada arkadaşlar kulakların arkası çok acıyor nasıl geçirebilirim.
S Sevinm hangi doktora ameliyat olduğunuz, geçmiş olsun.
Ağrıların için doktorun ağrı kesici vermiş olması gerekyor onları kullan düzenli şekilde , ben esestetik ınternational da oldum doktor mehmet galiba çok kısa sürdü hatırlamıyorum bile herşey güzeldi ama kulaklarım açılacak die korkuyorum büyük ihtimalde açılacak ama şuan tam istediğim gibi kulaklarım

Arkadaşlar açılma nezamanarayabilirim kadar devam eder
Benim tam 2 ay 10 gün oldu ve açılma oldu eskisi gibi degil,bide sol kulak arkam hala burusuk gibi sağ cok iyi,of ınşallah herşey iyi olur hepimiz icin,uyuşukluk hala var saç bandına devam geceleri,haftaya kontrole gitcem,bakalım ne diycek

Benim tam 2 ay 10 gün oldu ve açılma oldu eskisi gibi degil,bide sol kulak arkam hala burusuk gibi sağ cok iyi,of ınşallah herşey iyi olur hepimiz icin,uyuşukluk hala var saç bandına devam geceleri,haftaya kontrole gitcem,bakalım ne diycek
canım kontrole gidersen sormayı unutma kulagi ne zaman eskisi gibi kullanacagiz cekebilip bukebilcez diye :KK43:

arkadaşlar bakalım inş dediğiniz gibi herşey hepimiz için iyi olur ben sizden daha yeniyim ve bende de açılma oldu moralim de bozuldu, çünkü açılma 2-3 aya kadar devam ederse benm daha da açılacak demektir.

arkadaşlar bakalım inş dediğiniz gibi herşey hepimiz için iyi olur ben sizden daha yeniyim ve bende de açılma oldu moralim de bozuldu, çünkü açılma 2-3 aya kadar devam ederse benm daha da açılacak demektir.
malesef oluyo canim benm takintim sizinkinden beter benm kulaklarim cpk iyi suan görüntu olarak ama benm taktigim nokta sadece tam olarak ne zaman eskisi gibi olacak ve bi doktorun makalesini okudum o gunden sonra felaket moralim bozuldu kulaga uygulanan mudahaleler sonucunda operasyon ne kadar kaliteli gecmis olursa olsun hic bir zaman orjinal kulak gibi olmayacak. bu nedenle cok fazla bi görüntu bozuklugu yoksa operasyon fikrini rafa kaldirmanizi öneririz yazıyordu.. ve benm icinde stresli gunler o gunden itibaren basladi yemekten kesildim konuşmaz oldum acayip bi pismanlik falan anlayacagin berbat bi haldeyim ..

Canim normalde 20 güne açılma oluyor sonra fazla acilma olmadan final halini alıyor demişti doktor,ama benim 2 aya yaklaşırken açılma esneme oldu,doktor zaten sende süreç geç isliyo demişti bu sanırım kişiden kişiye degisiyo,suan nasil Kulaklarin arkası nasil oldu,açılma ne kadar oldu,uyuşukluk sertlik ne durumda

arkadaslar bugun kendi kendime dusundum artik eskisi kadar takmicam.kafama hem nasil eskisi gibi olmasın milletin parmağı kopuyo dikiyolar belli bureden sonra kayniyo birbirine ve kemik kiriliyo kemiktede sonucta ne damar var ne kan ne bise ama yine belli sure sonra kaynasiyo birbirine kikirdaklar niye kaynasmasin diye düşündum ve cok şükür biraz moral verdim kendime.suan kulaklarim acildi yani cok hafif kepceyim yine ama goze batmiyo ikisi birbirinden biraz farkli ama goze batacak kadar degil yine onlari sorun etmiyorum okadar dedigim gibi tek istegim artik iyilesmesi bir an once..

arkadaslar bugun kendi kendime dusundum artik eskisi kadar takmicam.kafama hem nasil eskisi gibi olmasın milletin parmağı kopuyo dikiyolar belli bureden sonra kayniyo birbirine ve kemik kiriliyo kemiktede sonucta ne damar var ne kan ne bise ama yine belli sure sonra kaynasiyo birbirine kikirdaklar niye kaynasmasin diye düşündum ve cok şükür biraz moral verdim kendime.suan kulaklarim acildi yani cok hafif kepceyim yine ama goze batmiyo ikisi birbirinden biraz farkli ama goze batacak kadar degil yine onlari sorun etmiyorum okadar dedigim gibi tek istegim artik iyilesmesi bir an once..
İyileşmesi sorun deil düzeliyosun elbet , özgüvenli bi şekilde kendinle barışık yaşayabilyomusun sorun bu , ben şuan çok rahatım özgüvenm tam ama açılacağı zaman gene eskiye döneceğim kötü bi durum ya , insan kendisiyle barışık yaşamalı ama olmuyo , bnm tek sorun kulaklarım, şuan herşey güzel ama açılacağı zaman neler olcak işte orası var psikoloji yeni yeni düzeldi gene eski bunalımlara dönmek istemiyırum...

İyileşmesi sorun deil düzeliyosun elbet , özgüvenli bi şekilde kendinle barışık yaşayabilyomusun sorun bu , ben şuan çok rahatım özgüvenm tam ama açılacağı zaman gene eskiye döneceğim kötü bi durum ya , insan kendisiyle barışık yaşamalı ama olmuyo , bnm tek sorun kulaklarım, şuan herşey güzel ama açılacağı zaman neler olcak işte orası var psikoloji yeni yeni düzeldi gene eski bunalımlara dönmek istemiyırum...
valla bana ders oldu bu ameliyat buyuk konusmuyum ama eski haline donse artik kendimle barisik olcam ve istediğim sac modelini yapcam kimin ne dusundugu umrumda deil bu saatten sonra

kizlar eski haline dönen falan olmuyo neden bahsediyosunuz siz:) geri dönerse doktor hatasıdır zaten çok basit bi ameliyat ne büyüttünüz 10 yorumdur sustum sustum tutamadım artık kendimi:)

X