Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrıların için doktorun ağrı kesici vermiş olması gerekyor onları kullan düzenli şekilde , ben esestetik ınternational da oldum doktor mehmet galiba çok kısa sürdü hatırlamıyorum bile herşey güzeldi ama kulaklarım açılacak die korkuyorum büyük ihtimalde açılacak ama şuan tam istediğim gibi kulaklarım
Benim tam 2 ay 10 gün oldu ve açılma oldu eskisi gibi degil,bide sol kulak arkam hala burusuk gibi sağ cok iyi,of ınşallah herşey iyi olur hepimiz icin,uyuşukluk hala var saç bandına devam geceleri,haftaya kontrole gitcem,bakalım ne diycekArkadaşlar açılma nezamanarayabilirim kadar devam eder
canım kontrole gidersen sormayı unutma kulagi ne zaman eskisi gibi kullanacagiz cekebilip bukebilcez diyeBenim tam 2 ay 10 gün oldu ve açılma oldu eskisi gibi degil,bide sol kulak arkam hala burusuk gibi sağ cok iyi,of ınşallah herşey iyi olur hepimiz icin,uyuşukluk hala var saç bandına devam geceleri,haftaya kontrole gitcem,bakalım ne diycek
Olur canim sorarım,benimde sol kulak arkam amt olduğu cok fazla belli suan,sağ neredeyse belli degil,bunu sorucam:)canım kontrole gidersen sormayı unutma kulagi ne zaman eskisi gibi kullanacagiz cekebilip bukebilcez diye
malesef oluyo canim benm takintim sizinkinden beter benm kulaklarim cpk iyi suan görüntu olarak ama benm taktigim nokta sadece tam olarak ne zaman eskisi gibi olacak ve bi doktorun makalesini okudum o gunden sonra felaket moralim bozuldu kulaga uygulanan mudahaleler sonucunda operasyon ne kadar kaliteli gecmis olursa olsun hic bir zaman orjinal kulak gibi olmayacak. bu nedenle cok fazla bi görüntu bozuklugu yoksa operasyon fikrini rafa kaldirmanizi öneririz yazıyordu.. ve benm icinde stresli gunler o gunden itibaren basladi yemekten kesildim konuşmaz oldum acayip bi pismanlik falan anlayacagin berbat bi haldeyim ..arkadaşlar bakalım inş dediğiniz gibi herşey hepimiz için iyi olur ben sizden daha yeniyim ve bende de açılma oldu moralim de bozuldu, çünkü açılma 2-3 aya kadar devam ederse benm daha da açılacak demektir.
Canim normalde 20 güne açılma oluyor sonra fazla acilma olmadan final halini alıyor demişti doktor,ama benim 2 aya yaklaşırken açılma esneme oldu,doktor zaten sende süreç geç isliyo demişti bu sanırım kişiden kişiye degisiyo,suan nasil Kulaklarin arkası nasil oldu,açılma ne kadar oldu,uyuşukluk sertlik ne durumdaarkadaşlar bakalım inş dediğiniz gibi herşey hepimiz için iyi olur ben sizden daha yeniyim ve bende de açılma oldu moralim de bozuldu, çünkü açılma 2-3 aya kadar devam ederse benm daha da açılacak demektir.
canom o burusukluk izi nirmal ya bendede var ve en az bir yila kadar surede geciyo heralde..Olur canim sorarım,benimde sol kulak arkam amt olduğu cok fazla belli suan,sağ neredeyse belli degil,bunu sorucam:)
İyileşmesi sorun deil düzeliyosun elbet , özgüvenli bi şekilde kendinle barışık yaşayabilyomusun sorun bu , ben şuan çok rahatım özgüvenm tam ama açılacağı zaman gene eskiye döneceğim kötü bi durum ya , insan kendisiyle barışık yaşamalı ama olmuyo , bnm tek sorun kulaklarım, şuan herşey güzel ama açılacağı zaman neler olcak işte orası var psikoloji yeni yeni düzeldi gene eski bunalımlara dönmek istemiyırum...arkadaslar bugun kendi kendime dusundum artik eskisi kadar takmicam.kafama hem nasil eskisi gibi olmasın milletin parmağı kopuyo dikiyolar belli bureden sonra kayniyo birbirine ve kemik kiriliyo kemiktede sonucta ne damar var ne kan ne bise ama yine belli sure sonra kaynasiyo birbirine kikirdaklar niye kaynasmasin diye düşündum ve cok şükür biraz moral verdim kendime.suan kulaklarim acildi yani cok hafif kepceyim yine ama goze batmiyo ikisi birbirinden biraz farkli ama goze batacak kadar degil yine onlari sorun etmiyorum okadar dedigim gibi tek istegim artik iyilesmesi bir an once..
valla bana ders oldu bu ameliyat buyuk konusmuyum ama eski haline donse artik kendimle barisik olcam ve istediğim sac modelini yapcam kimin ne dusundugu umrumda deil bu saatten sonraİyileşmesi sorun deil düzeliyosun elbet , özgüvenli bi şekilde kendinle barışık yaşayabilyomusun sorun bu , ben şuan çok rahatım özgüvenm tam ama açılacağı zaman gene eskiye döneceğim kötü bi durum ya , insan kendisiyle barışık yaşamalı ama olmuyo , bnm tek sorun kulaklarım, şuan herşey güzel ama açılacağı zaman neler olcak işte orası var psikoloji yeni yeni düzeldi gene eski bunalımlara dönmek istemiyırum...