bende tekrar acilmasi önemli değil yeterki ilessin istiyorum tekrar dokenabilim cekebileyim bukebiliyim ama agirmasin istiyorum...kul yapısı hiçbir zaman Allah vergisi gibi olmaz, burun için de öyle diyorlar, olan arkadaşlarım da dahil, ki benm ileriki senelerde, 2-3-yıl içinde para biriktirip burnumu da yaptırma durumum vardı ama şuanda hiç düşünmüyorum, tamamen rafa kaldırdım diyebilirim.
umarımben erken karar vermişimdir, evham etmişimdir ama ben açıkçası sargılar alındıktan sonra yine yapışık ameliyat gününde gördüğüm gibi bir kulak bekliyordum, şuanda ise malesef üst kısımlarda açıklık var, belkide ben beklentiyi yüksek tuttum o da olabilir, formda yazılanlara göre, yeni olunduğunda, kulaklarımızı görmüyoruz karşıdan yazıldığı için, burayı takip ediyorum yaklaşık 100 sayfadır, fakat tekrar kepçe olmak istemiyorm, söylediklerimdeki sebep o, kimseyi kötülemek değil.
canim bizde hemen bükelim kiviralim beklemiyoruz ama iste diyorum ya hic bizaman bukemicez rahat davranamicaz orjinal kulagimizmis gibi sorun bu işte.. bunu dusunmekten psikolojim bozuldu inan ..cok kötüyüm ne yemek yiyesim geliyo ne konusasim..Valla kızlar benim 2 ay bitti,kulaklarimdaki uyuşma büyük oranda geçti,açılmaları oldu senedi,ama kikirdaklar sert,sert dokununca aciyor,ben en az 6 ayı gözden çıkardım iyice rahatlamak icin,hemen bir ayda eskisi gibi olmasını beklemek acelecilik bence,en ufak bi kanal tedavisinde bile arada agrim oluyor,ki bu ameliyat daha uzun zamana ihtiyaç var bence,2 aydır saçlarımı toplamanın verdiği huzur rahatlık herşeye bedel,sertmis,aciyormus,bukemiyomusum falan umursamiyorum,kepçe değilim bu önemli suan,ve sabretmek lazim
Canim bu kadar stres yapma,niye bukemicekmissin,valla ben zaten hiç bukmuyodum,buna bu kadar takılma,sadece zamana bırak,yani ben inanıyorum bir yil yaklaşınca gayet rahat olacaktır,uzme kendini,saçını toplamanın huzurunu yasaCcanim bizde hemen bükelim kiviralim beklemiyoruz ama iste diyorum ya hic bizaman bukemicez rahat davranamicaz orjinal kulagimizmis gibi sorun bu işte.. bunu dusunmekten psikolojim bozuldu inan ..cok kötüyüm ne yemek yiyesim geliyo ne konusasim..
haklısın canim bugun doktor a dayabamadim sordum doktorda drdi 12 yila en gec eski kulagin neyse o olacak dedi ama bazende internette yorumlar okuyorum sakin olmayin geri aciliyo yillar boyunca agri cekiyosunuz diye oyuzden hemen moralim bozuluyo :)Canim bu kadar stres yapma,niye bukemicekmissin,valla ben zaten hiç bukmuyodum,buna bu kadar takılma,sadece zamana bırak,yani ben inanıyorum bir yil yaklaşınca gayet rahat olacaktır,uzme kendini,saçını toplamanın huzurunu yasaC
haklısın canim bugun doktor a dayabamadim sordum doktorda drdi 12 yila en gec eski kulagin neyse o olacak dedi ama bazende internette yorumlar okuyorum sakin olmayin geri aciliyo yillar boyunca agri cekiyosunuz diye oyuzden hemen moralim bozuluyo :)
ya bizde bukmuyoduk öncedende ama yani ne biliyim insanda heo hassas davranacagini dusununce morali bozuluyor ister istemez.Ben bu tarz sorularimi yanitlayip ameliyat olduğum icin bunları hiç düşünüp stres yapmadim,tek istedim böyle devam etmek, eskidende bukmuyodum zaten,o yüzden sorun degil :) zaman ve sabir
yok ben kendim cok takintiliyim bi yorum goruyorum hemen moralim bozuluyo iste nebiliyim asla eskisi gibi olmayacak hep Ağrı olacak bukuncede agiracak üstüne rahat yatamicaksiniz falan yaziyodu bende hemen moralim bozuldu..benim doktorum 6 ay sonra eski halinden farkı kalmayacağını söylemişti hem nerden çıkarıyosunki bida bükemiyceğini doktor yaparım ama bida bükemezsin falanmı dedi :)