Bendede ustlerde uyuşukluk var,ben kulak arkamı hiç yikamiyorum elimle korkudan ama döküldüler,burusukluk var birazcık okadar,benimde özellikle 15 gündür esnedi,cok yapisikti ali bey doğal olmaz esnicek biraz demişti,acaba daha esnermi böyle cok iyide kulak aram yerlere doğru görünmüyor biraz daha pay var sanırım,bende bant Takicam uZun bi surekontrole gidemedim ben zaman bulamadım ama netten foto yollayabilirsin demişti ali bey :) aslında kulaklarım keşke ilk günkü kadar açık olsa diyorum ama birazcık benimde açıldı tabi eski haliyle kıyaslanamaz :) ama demişti zaten ali bey o kadar yapışık olmaz senin gösterdiğin gibi diye benimde kulaklarımım sadece üst kısmı uyuşuk ve hala sertler gerçekten ama memnunum halimden çok :) Ben hala geceleri bant takıyorum bi 3 ay daha takarım heralde önemli demişti doktor :) dikiş izleride ben kulak arkamı yıkarken falan hep döküldü ordaki izler,ipler elinle uğraşınca biraz hemen dökülüyo zaten dikiş izi falan ben göremiyorum ama sadece kulak arkasında buruşukluk var o kadar :)
kulagimin alt kısmı ortadan itibaren acik onu görüyorum seninki gibi,ust kısımlar daha kapalı ama gözlukluk yer var ama aralamadan görünmüyor ustler,yoksa altlari uzun zamandır görüyorum,dikislerim falan görünüyordu saçlarımı topladigimda,ama yinede hep topladım,karşıdan bakincada kulaklarimi görüyorum önceden hiç gorunmuyodu,sen karşıdan bakınca kulaklarını gorebiliyormusun?ohoo o zaman senin hiç açılmamış :) benim kulağımın alt kısmı arkası açık görübeliyorum parmağımda giriyor ama en üst kısmını biraz bükmeden parmak girmiyor bi gözlük takıcak yer kadar var sadece
Bendede yatarken kulak üstüne denk gelirse biraz açıyor,zaten hep sırt üstü yatıyorum alıştım buna,gunler geçince Kulaklarim açılmasında sorun yasamiyim diye dua ediyorum,yinede insan endişe ediyor bi an önce 6. Ayimi bitirsem diyorum sorunsuzca :)ben söylediğim gibi uzaktan bakınca kulaklarımı görüyodum az biraz ama şimdi uzzaktan bakınca daha çok görünüyorlar ama normal eskisi kadar yapışık değil en yakından baktığımda yine nerdeyse hiç belli olmuyolar ama bende üstüne yatarken biraz ağrı oluyo sadece o kadar başka bi sorunum olmadı çok şükür
bence olmasa bile sakincasi takma sen yinede kulagin tam bi otursun seklini alsin ondan sonra her gun tak :) bu arada arkadaşlar sizinde kulak icine kalici dikismi kullanildi ?arkadaşlar ben amt olalı 21 gün oluyor hala banda fln dewam ediyorm nişanımz var bende küpe takmak istiyorum bi sakıncası varmı acaba küpe takmanınn bilenler yorum yapsın lütfen
kalıcı değilde 180 gün snra kendiliğinden eriyen dikişler kullanıldı benimknde geneldede öyledir canımbence olmasa bile sakincasi takma sen yinede kulagin tam bi otursun seklini alsin ondan sonra her gun tak :) bu arada arkadaşlar sizinde kulak icine kalici dikismi kullanildi ?
benimkiler kalıcı ama herhangi bi kötü etkisi olmayan iltihap kapmayan ozel ipmis öyle dedi doktorkalıcı değilde 180 gün snra kendiliğinden eriyen dikişler kullanıldı benimknde geneldede öyledir canım
Haklısın canimBende amt olalı 6 gün sonra 2 ay bitcek,cok memnunum,allah razı olsun işini bilen bi cerrah,ortaya çıkardığı sonuç benim hayatımı guzellestirdi, Neox sende canini sıkma,Seninde guzel olur iyi şeyler dusun bence,olup kurtulcaksin,allah isteyen herkese nasip etsin,acayip bi rahatlikmis,saçlarımı hiç acik bırakmadım,bandı gunduzleri 20-25 gün taktım geceleri hala takiyorum,ama uyandığımda bant kafamdan çıkmış oluyor rahat uyumaktan:) içteki dikisler kikirdakla kayniyo zaten,erisin yada erimesin allah korusun cok büyük ters bi darbede yine açılır,bu kadar olumsuz düşünmeyin arkadaşlar,rahat olmaya çalışın,doktora guvendiyseniz gerisi boş,doktorun mahareti,estetik becerisi. İle alakalı bu kulak işi,ben cok memnun kaldım s u zamana kadar,ne anlattiysa o sonuçla karşılaştım,birebir ayni maket gibi bi kulak istemeyin:) umarım her isteyen olur kurtulur,doktoru iyi araştırın en zoru doktor secmek