Ne zaman oldun ameliyatını
2 ay önceNe zaman oldun ameliyatını
Bence kulağından olması gerektiğinden fazla açıklık yok, doğal duruyor :) olduğundan beri mi böyle yoksa yeni yeni mi şikayetçisin peki2 ay önce
ameliyatı ilk oldğumda hiç açıklık yoktu zamanla biraz açılcaktı tabi açıldı da ama bu defa orta kısmı çok yapışık öyle olunca da sadece kulağmn uç kısmı görünüyor zamanla ortası da birazck açılırsa belki normal görünür.acaba bana mı tuhaf görünüyor diye merak ettimBence kulağından olması gerektiğinden fazla açıklık yok, doğal duruyor :) olduğundan beri mi böyle yoksa yeni yeni mi şikayetçisin peki
Uç kısmı ne zaman açılmaya başladı peki? Kulak 6 aydan önce oturmazmış, bence ortası da açılır 1 aya kadarameliyatı ilk oldğumda hiç açıklık yoktu zamanla biraz açılcaktı tabi açıldı da ama bu defa orta kısmı çok yapışık öyle olunca da sadece kulağmn uç kısmı görünüyor zamanla ortası da birazck açılırsa belki normal görünür.acaba bana mı tuhaf görünüyor diye merak ettim
1 ya da 1.5 ay sonra falan sanırımUç kısmı ne zaman açılmaya başladı peki? Kulak 6 aydan önce oturmazmış, bence ortası da açılır 1 aya kadar
cArkadslar amt olali 15 gun oldu doktor dun sac bandini artik gunduz takma gece tak dedi dun cikardm ve 8 saatte fln acayip bi acilma oldu kulaklarimda moralm cok bozuldu neden byle oldu anlamiyrm fikri olan varsa biseyler yazsin lutfen
Cnm cıdden açıldı bı ben böyle düşünmüyorum görenlerde aynısını söylüyorlar keske dedıgın gbı bana öyle gelmıs olsaydı ama değil işteGecmis olsun,acayip bi açılma derken sana oyle gelmiştir,normalde 15-20 günde final halini alırmış kulaklar belki bundandır,bende sabahlari çıkarınca yapışık ama aradan zaman geçince esniyo,sendede böyledir,hemen panik olma,15 günde cok fazla açılmaz,bende 15 gün falanken yani amt oldugum ilk zamanlar acildimi diye telaş edip agliyodum,sevgilim cok teselli verdi,sana oyle geliyo diye,psikolojik olarak etkilenmiştim,şimdi hala bazen korkularim oluyor
c
Cnm cıdden açıldı bı ben böyle düşünmüyorum görenlerde aynısını söylüyorlar keske dedıgın gbı bana öyle gelmıs olsaydı ama değil işte
geçmiş olsun nerede ameliyar oldunuz, düzelme imkanı varmıArkadslar amt olali 15 gun oldu doktor dun sac bandini artik gunduz takma gece tak dedi dun cikardm ve 8 saatte fln acayip bi acilma oldu kulaklarimda moralm cok bozuldu neden byle oldu anlamiyrm fikri olan varsa biseyler yazsin lutfen
biz rkndmt ile aynı yerde ameliyat olduk ama benim ilk günle 1 ay sonraki hali arasında şişliklerin inmesinden başka bi değişiklik yok çok çok çok az açılma var doktorunla görüş revizyon olabiliyosan sor bence aklında kalmasın
yarın kontrolüm var söylicem herşeyi revizyon olacakmış gibi geliyor bana da ama daha 5 ay beklemem gerekecek ona moralimm bozuluyor bakalım bi doktor görsün ne dicek merak ediyorm gerçektnde15 gün cok erken cok sasirrrdim canim,doktorunla gorustunmu,
yarın kontrolüm var söylicem herşeyi revizyon olacakmış gibi geliyor bana da ama daha 5 ay beklemem gerekecek ona moralimm bozuluyor bakalım bi doktor görsün ne dicek merak ediyorm gerçektnde