Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

arkadaşlar ben sizlere danışmak istiyorum
ben ameliyat olduktan 2 gün sonra sargılarımı aldırdım fakat daha bugünden kulaklarımı görüyorum karşıdan--bu arada iki kulağım da simetrik şekilde değil ama kul yapısı sonuçta Allah vergisi değil onun üstünde durmuyorum--, ki biçok arkadaş ameliyat sonrası kulaklarını görmediğini söylemişti, bende ameliyat olduğum gün kulaklarımı görmüyordum karşıdan şimdi görüyorum, benmi evham ettim bilmiyorum ama inanın çok üzüldüm.
danışmak istediğim nokta, daha bu 2 günde böyle görünürse, kulak daha nekadar açılır ben tekrar kepçemi olurum:KK43:(
bugün çok çok üzüldüm anlatamam, bir kulağım çok az keğçe benim ve esas olarak karşıdan görünen kulak da o malesef:KK43:(

burada nesvan isimli/nickli bir arkadaş vardı sanırım tekrar açıldı azbişi demişti, kendisnie durumunu danışmak istiyorum
bana yardımcı olabilirmisiniz, kulağınız ameliyattan sonra açılıyormu, nekadar süre sonra açıldı

arkadaşlar banada yardım edin nolur:KK43:

çok yakından bakınca aynada sadece yüzümüz görünecek şekilde bakınca kulaklarımız görünmüyo bende hala öyl ama ama boy aynasından falan bakınca görünüyodu

arkadaşlar bu arada önden bakınca tek kulağım üstten daha açık gibi duruyor, kulak açılırsa nereden açılır ve nekadar açılır hem üstten hem alttan açılırsa ben tekrar kepçe olurum:KK43:(
size de ilk zamanlar böyle geliyormuydu benmi takılıyorum lütfen banada bildiğiniz kadarıyla destek olun, ben stres yaptım ciddi ciddi:KK43:(

@hyetişgin teşekkür ederim yanıt verdiğin için, boy aynasından baktım karşıdan kulaklarım görünüyor, bu normal midir kulak daha ne kadar açılır:KK43:(

hyetişgin teşekkür ederim,
nerden açılacak üstten mi alttan mı yoksa komple mi açılıyor,

meraba arkadaslar . benmi olumsuz düşünüyorum ama bilmiyorum kulaklarimin sekli suan iyi ama genede pismanim yaptigima cunku omur boyu agri oluyomus ve kulaga yapilan mudahaleler sonucu kulak hic bir zaman orjinal kulak gibi olmuyomus.. Yani hic bi zaman rahat davranamicaz aklimiz hep kulagimizda olacak ve buda psikolojik olarak kepçe olmaktanda kötü... :KK43:

kul yapısı hiçbir zaman Allah vergisi gibi olmaz, burun için de öyle diyorlar, olan arkadaşlarım da dahil, ki benm ileriki senelerde, 2-3-yıl içinde para biriktirip burnumu da yaptırma durumum vardı ama şuanda hiç düşünmüyorum, tamamen rafa kaldırdım diyebilirim.
umarımben erken karar vermişimdir, evham etmişimdir ama ben açıkçası sargılar alındıktan sonra yine yapışık ameliyat gününde gördüğüm gibi bir kulak bekliyordum, şuanda ise malesef üst kısımlarda açıklık var, belkide ben beklentiyi yüksek tuttum o da olabilir, formda yazılanlara göre, yeni olunduğunda, kulaklarımızı görmüyoruz karşıdan yazıldığı için, burayı takip ediyorum yaklaşık 100 sayfadır, fakat tekrar kepçe olmak istemiyorm, söylediklerimdeki sebep o, kimseyi kötülemek değil.

kul yapısı hiçbir zaman Allah vergisi gibi olmaz, burun için de öyle diyorlar, olan arkadaşlarım da dahil, ki benm ileriki senelerde, 2-3-yıl içinde para biriktirip burnumu da yaptırma durumum vardı ama şuanda hiç düşünmüyorum, tamamen rafa kaldırdım diyebilirim.
umarımben erken karar vermişimdir, evham etmişimdir ama ben açıkçası sargılar alındıktan sonra yine yapışık ameliyat gününde gördüğüm gibi bir kulak bekliyordum, şuanda ise malesef üst kısımlarda açıklık var, belkide ben beklentiyi yüksek tuttum o da olabilir, formda yazılanlara göre, yeni olunduğunda, kulaklarımızı görmüyoruz karşıdan yazıldığı için, burayı takip ediyorum yaklaşık 100 sayfadır, fakat tekrar kepçe olmak istemiyorm, söylediklerimdeki sebep o, kimseyi kötülemek değil.
bende tekrar acilmasi önemli değil yeterki ilessin istiyorum tekrar dokenabilim cekebileyim bukebiliyim ama agirmasin istiyorum...

Valla kızlar benim 2 ay bitti,kulaklarimdaki uyuşma büyük oranda geçti,açılmaları oldu senedi,ama kikirdaklar sert,sert dokununca aciyor,ben en az 6 ayı gözden çıkardım iyice rahatlamak icin,hemen bir ayda eskisi gibi olmasını beklemek acelecilik bence,en ufak bi kanal tedavisinde bile arada agrim oluyor,ki bu ameliyat daha uzun zamana ihtiyaç var bence,2 aydır saçlarımı toplamanın verdiği huzur rahatlık herşeye bedel,sertmis,aciyormus,bukemiyomusum falan umursamiyorum,kepçe değilim bu önemli suan,ve sabretmek lazim

Valla kızlar benim 2 ay bitti,kulaklarimdaki uyuşma büyük oranda geçti,açılmaları oldu senedi,ama kikirdaklar sert,sert dokununca aciyor,ben en az 6 ayı gözden çıkardım iyice rahatlamak icin,hemen bir ayda eskisi gibi olmasını beklemek acelecilik bence,en ufak bi kanal tedavisinde bile arada agrim oluyor,ki bu ameliyat daha uzun zamana ihtiyaç var bence,2 aydır saçlarımı toplamanın verdiği huzur rahatlık herşeye bedel,sertmis,aciyormus,bukemiyomusum falan umursamiyorum,kepçe değilim bu önemli suan,ve sabretmek lazim
canim bizde hemen bükelim kiviralim beklemiyoruz ama iste diyorum ya hic bizaman bukemicez rahat davranamicaz orjinal kulagimizmis gibi sorun bu işte.. bunu dusunmekten psikolojim bozuldu inan ..cok kötüyüm ne yemek yiyesim geliyo ne konusasim.. :KK43:

Canım bide şekli olmaz ise insan psikolojisini düşünün:KK43:
İnşallah bizler içinde iyi olur
Kulak birde bayanlar için kısmen saç ile kamufle edilebilen bir organ, birde burun gibi olsa bilmiyorm daha zor olurmuş diyorum,tabi insan para biriktirip oluyor hepimiz ne zorluklarla olduk manevi olarak stres de cabası,herkes güzel olsun iyi olsun diye olmak ister kimse tekrar ameliyat olmak istemez

canim bizde hemen bükelim kiviralim beklemiyoruz ama iste diyorum ya hic bizaman bukemicez rahat davranamicaz orjinal kulagimizmis gibi sorun bu işte.. bunu dusunmekten psikolojim bozuldu inan ..cok kötüyüm ne yemek yiyesim geliyo ne konusasim.. :KK43:
Canim bu kadar stres yapma,niye bukemicekmissin,valla ben zaten hiç bukmuyodum,buna bu kadar takılma,sadece zamana bırak,yani ben inanıyorum bir yil yaklaşınca gayet rahat olacaktır,uzme kendini,saçını toplamanın huzurunu yasaC

Canim bu kadar stres yapma,niye bukemicekmissin,valla ben zaten hiç bukmuyodum,buna bu kadar takılma,sadece zamana bırak,yani ben inanıyorum bir yil yaklaşınca gayet rahat olacaktır,uzme kendini,saçını toplamanın huzurunu yasaC
haklısın canim bugun doktor a dayabamadim sordum doktorda drdi 12 yila en gec eski kulagin neyse o olacak dedi ama bazende internette yorumlar okuyorum sakin olmayin geri aciliyo yillar boyunca agri cekiyosunuz diye oyuzden hemen moralim bozuluyo :)

haklısın canim bugun doktor a dayabamadim sordum doktorda drdi 12 yila en gec eski kulagin neyse o olacak dedi ama bazende internette yorumlar okuyorum sakin olmayin geri aciliyo yillar boyunca agri cekiyosunuz diye oyuzden hemen moralim bozuluyo :)

Ben bu tarz sorularimi yanitlayip ameliyat olduğum icin bunları hiç düşünüp stres yapmadim,tek istedim böyle devam etmek, eskidende bukmuyodum zaten,o yüzden sorun degil :) zaman ve sabir

Ben bu tarz sorularimi yanitlayip ameliyat olduğum icin bunları hiç düşünüp stres yapmadim,tek istedim böyle devam etmek, eskidende bukmuyodum zaten,o yüzden sorun degil :) zaman ve sabir
ya bizde bukmuyoduk öncedende ama yani ne biliyim insanda heo hassas davranacagini dusununce morali bozuluyor ister istemez.

benim doktorum 6 ay sonra eski halinden farkı kalmayacağını söylemişti hem nerden çıkarıyosunki bida bükemiyceğini doktor yaparım ama bida bükemezsin falanmı dedi :)

arkadaşlar belirttiğiniz şişlikler inice kulak kafaya yakınlaşıyormu yoksa olduğu gibi mi kalıyor.

benim doktorum 6 ay sonra eski halinden farkı kalmayacağını söylemişti hem nerden çıkarıyosunki bida bükemiyceğini doktor yaparım ama bida bükemezsin falanmı dedi :)
yok ben kendim cok takintiliyim bi yorum goruyorum hemen moralim bozuluyo iste nebiliyim asla eskisi gibi olmayacak hep Ağrı olacak bukuncede agiracak üstüne rahat yatamicaksiniz falan yaziyodu bende hemen moralim bozuldu.. :KK43:

kızlar sakin olun stres yapmayın ben 2 sene önce oldum bu ameliyatı hiçbir sıkıntım yok şişlikler zamanla geçiyor kulağını istediğiniz gibi kıvırabiliyorsunuz ağrı sızı kalmıyor normal insanlardan hiçbir farkınız kalmıyor gevşeyin akışına bırakın biraz :)

X