Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kulak arkasındaki o buruşukluk ne yazık ki kalıcı , en azından ben de hala duruyorlar. kulaklarımın üzerine yatabiliyorum kıkırdaklarda da yumuşama oldu ama hala duyarlı yerler var. zaten doktorumda bir yıl sürer tamamen iyileşmesi demişti. onun dışında gayet tatlı kulaklarım :)
off yaa o buruşukluk kalacakmi hep yani :KK43:

arkadaşlar bende perşembe günü amt oldum 3.günümdeyim dün bandajı çıkardı doktorum bugün tenisçi bandıyla devam ediyorm bu agrılar ne zaman gececek hiç gitmicekmiş gibi ağrıyor kulaklarım bide şişler ne zmana geçiyor?

merhaba,
geçmiş olsun hngi doktora ameliyat oldunuz,
bukadar çok ağrı oluyormu, ben okadar korkuyorumki:KK43:

Ben burun ile birlikte oldum ameliyati 6 saat surdu tabi ikisi birden olunca 2 ayın d olmasına cok az kaldi şükür harika duruyor biraz acilma oldu haliyle ama dogal kimse anlamıyor ilk basta cok acili geçti 2 hafta uykusuzluk cektim suan cok rahatım korkmayın guzellik için hepimiz herseyi yapmaya razi oluyoruz zaten ☺
geçmiş olsun siz kime ameliyat oldunuz, burunmu yoksa kulakmı çok acı yapıyor

canım benim ağrı eşiğim çok düşük ondan kaynaklanıyor hiç dayanamam ağrıya herkesde böyle olck diye birşey de yok bandaj çıktıktan sonra bbaya rahatlıyorsun zaten.benim doktorum süleyman taş rizede araştırmada görev yapıyo interneette adını yaz hemen çıkıyor çok başarılı bi doktor kepçe kulak ta yeni bi teknik geliştirmiş ve ödül almış ben görüntüsündende çok memnunm kulağımın tabi biraz şiş ve ödemli ama zamanla geçecek

arkadaşlar geçtiğimiz perşembe am oldum bugn 5.gnm haftya carşamba dikişlerim alıncak dikişler alınırken çok ağrı oluyormu acaba ve dikişler alındıktan sonra ki süreç nsıl seyrediyor anlatrmsnz lütfen ?

arkadaşlar geçtiğimiz perşembe am oldum bugn 5.gnm haftya carşamba dikişlerim alıncak dikişler alınırken çok ağrı oluyormu acaba ve dikişler alındıktan sonra ki süreç nsıl seyrediyor anlatrmsnz lütfen ?

ben de perşembe günü ameliyat oldum. yalnız şişlikler ve kızarıklıklar çok fazla :KK43: yani saçımı toplayıp çıkamam dışarı o kadar belli. senin ne durumda şu an? ben de 15'inde aldırıcam dikişleri, acıyo diye yazmıştı bi kaç arkadaş, umarım çok fazla değildir :/

benimdee kızarık ve şiş canım özellikle sağ kulagm daha şiş dikişler alındıktan sonra baya toparlar dedi doktorm ama tamamen şişlerin gitmesi 2 ayı bulur dedi

Sizi korkutmak istemem arkadaşlar ama ben dikişler alınırken bayılıyordum nerdeyse :KK43: sonrasında saç bandını istediğin zaman takıyorsun akşamları takmak şartıyla ve bu gerçekten çok rahat oluyor :KK70: saçınızı bağlayıp çıkabilirsiniz :KK70: bide dikişler alındıktan sonra gerilme hissi kayboluyor :) acılı ama güzel sonuç aldım inşallah siz de böyle olursunuz geçmiş olsun hepimize :)

canım benim ağrı eşiğim çok düşük ondan kaynaklanıyor hiç dayanamam ağrıya herkesde böyle olck diye birşey de yok bandaj çıktıktan sonra bbaya rahatlıyorsun zaten.benim doktorum süleyman taş rizede araştırmada görev yapıyo interneette adını yaz hemen çıkıyor çok başarılı bi doktor kepçe kulak ta yeni bi teknik geliştirmiş ve ödül almış ben görüntüsündende çok memnunm kulağımın tabi biraz şiş ve ödemli ama zamanla geçecek
evet ben dediğiniz süleyman beyi duydum, geçmişolsun tekrar, inş hayal ettiğinizden de güzel olur.

arkadaşlar merhaba, benim 37 gün oluyor, çok iyyim, gerilme hissi falan hepsi bitti gitti, ama sert bi darbede acı oluyor, kıkırdaklarda sertlik var hala, bu tahminen 3 ayda tamamen bitmiş olur, kulak arkamda sarı gibi ilaç gibi kabuğa benzer sert bişeyler var, onlarda geçer herhalde yakında, olmayı dusunenlere siddetle tavsiye ederım :)
birde dikiş alınma durumu neden oluyor, eriyen dikiş niye yapmıyor doktorlarınız, benim doktoruma sorduğum ilk sorulardan biri eriyen dikiş olup olmadığıydı, dikiş eriyen olmasa amt olmazdım, çok ürkütücü olsa gerek, geçmiş olsun hepinize

arkadaşlar merhaba, benim 37 gün oluyor, çok iyyim, gerilme hissi falan hepsi bitti gitti, ama sert bi darbede acı oluyor, kıkırdaklarda sertlik var hala, bu tahminen 3 ayda tamamen bitmiş olur, kulak arkamda sarı gibi ilaç gibi kabuğa benzer sert bişeyler var, onlarda geçer herhalde yakında, olmayı dusunenlere siddetle tavsiye ederım :)
birde dikiş alınma durumu neden oluyor, eriyen dikiş niye yapmıyor doktorlarınız, benim doktoruma sorduğum ilk sorulardan biri eriyen dikiş olup olmadığıydı, dikiş eriyen olmasa amt olmazdım, çok ürkütücü olsa gerek, geçmiş olsun hepinize

bende hem eriyen hem de alınan dikişler kullanıldı canım. sanırım içinde eriyen, dışında alınan. tam da emin değilim :KK70:

Sizi korkutmak istemem arkadaşlar ama ben dikişler alınırken bayılıyordum nerdeyse :KK43: sonrasında saç bandını istediğin zaman takıyorsun akşamları takmak şartıyla ve bu gerçekten çok rahat oluyor :KK70: saçınızı bağlayıp çıkabilirsiniz :KK70: bide dikişler alındıktan sonra gerilme hissi kayboluyor :) acılı ama güzel sonuç aldım inşallah siz de böyle olursunuz geçmiş olsun hepimize :)
bayılıyor muydun :KK43: ya benim acı eşiğim yüksek heralde, ilk gece dayanılmaz ağrılarım olmadı, ameliyattaki iğneler de saliselik acıttı diyebilirim. bide çoğumuz ağda acısına dayanan kadınlarız, dikiş ne kadar zorlayabilir ki :KK43:

2 ay oldu ameliyat olalı.önceleri çok yapışıktı şimdi ise üst kısımları açıldı arkası yapışık,minicik bir açıklık var.bu hep böyle kalır mı yoksa arkası biraz daha açılır mı ve açılırsa üst kısmı düzelir mi acaba?

2 ay oldu ameliyat olalı.önceleri çok yapışıktı şimdi ise üst kısımları açıldı arkası yapışık,minicik bir açıklık var.bu hep böyle kalır mı yoksa arkası biraz daha açılır mı ve açılırsa üst kısmı düzelir mi acaba?
memnun musunuz anlattığınız durumdan ben pek hayal edemedim.

Arkadaşlar çekilen acılar doktorun el becerisive tecrübesiyle birde sizin acı esiginizle alakalı,mesela iğne cok açıyor diyenler oldu ben hiç hissetmedim ilaçta acitmadi,boşuna yorumları okuyup korkmusum,sonra amt cok rahat geçiyor,amt dan sonraki gece uyuyamadim,bantın altındaki sargilar sıktı ve baskı yapti sırt üstü yatamamak tuz biber oldu uykusuzluk ve sarginin sikmasi başımı agritti,ama ertesi gün içteki sargilar alınınca agrilardan eser kalmadı ve 12 saat deliksiz uyudum,zaten doktor demişti ağrılar doktorun yaptığı işleme göre değişir diye,eli cok hafifti sağolsun,ama ben cok korktum ve iğneyi bile hissetmiyceksin demesine rağmen doktor,onyargiliydim burdaki olumsuz yorumlarda etkiliyor insanı,sunu soyliyim hiç korkmayın,ilk gece sargı baski yapıyor ağrı oluyor,ama 2 gün ağrı oldu suan cok mutluyum,hiç korkmayın herkesin doktoru ve kulağa yapılan tahribat farklı duzeyde topuz yapmanın mutluluğunu yasiyorum

X