içimi rahatlattın ya .. bende bitek benim oype oldu diye cok korktum ..umarım hemen ilesir deri kaynaşır cabucak ..
iste kulaklar her ne kadar guzel olsun olmasın insan bu yuzden pisman oluyo.. artik eskisi gibi kulagimizi bukemicez veya yatarken yuzerken gozluk takarken giyinirken hic bizaman eskisi gibi rahat olamayacagiz üstüne dusecez biiri eklcarpacak biri dokunacak diye hep korku icinde yaşayacağız
Arkadaslar kusura bakmayin olumsuz yorum yazıyorum ..Aslinda kulaklarimdan cok memnunum doktorumdanda ama ne biliyim stres olunca hem aklima kötü şeyler geliyo
aynen hani sanki kulaklarımiz hep şiş kalacakmis kulaklarimiza hic dokunamiyacakmis gibi hissediyo insanBende strese girdiğimde saçma şeyler düşünüyorum,olur bunlar ameliyatlarimiz yeni oldu,korku oluyor ister istemez
aynen hani sanki kulaklarımiz hep şiş kalacakmis kulaklarimiza hic dokunamiyacakmis gibi hissediyo insan
Yarın tam bi hafta olacak.. kulakllarim açıldı şimdiki durumu cok iyi ama biraz daha acilirsa kotu olcakdoktoruma dedim daha kulagin taze sisliklerden daha açıkmis gibi durur kulagin dedi .merak etme açılmaz dedi. ama ben yine cok tedirginim.
Yarın tam bi hafta olacak.. kulakllarim açıldı şimdiki durumu cok iyi ama biraz daha acilirsa kotu olcakdoktoruma dedim daha kulagin taze sisliklerden daha açıkmis gibi durur kulagin dedi .merak etme açılmaz dedi. ama ben yine cok tedirginim.
bu kadar takma bir haftalık kulak açılır mı sen benden de kötü takmışsın, gerçi bende ilk günler ağladığım oldu, stresten, ama şiş olduğu için açıldı gibi geliyordur sana, benim mesela sol kulağım arka yanlar daha şişti arkada boşluk yoktu ama önden bana diğerine göre açık geliyordu, arkası yapışık ama önden sol açık gibi geliyordu, ya zamanla daha iyi oldu şişlik inince, tamam iki kulağımda aynı değil ama zaten birebir aynı kulak olmasıda gerekmiyor, ya bence pozitif düşün, bukadar tedirgin olma daha 7 gün, benim 1 ay olacak nerdeyse ama hala şiş ve sert arada sızlıyor, geriliyor, bigün bakıyorum biri daha açık gibi bigün bakıyorum normal gibi geliyor,doktoruna katılıyorum, ilk günler bende bunu düşünmüştüm :)
off yaa keşke hemen gecse zaman uyuyup uyansak 1 yil gecmis olsa kulaklarimizda istedigimiz gibi olsa. yoksa kulak tam iyilesene kadar kafayi yicezbu kadar takma bir haftalık kulak açılır mı sen benden de kötü takmışsın, gerçi bende ilk günler ağladığım oldu, stresten, ama şiş olduğu için açıldı gibi geliyordur sana, benim mesela sol kulağım arka yanlar daha şişti arkada boşluk yoktu ama önden bana diğerine göre açık geliyordu, arkası yapışık ama önden sol açık gibi geliyordu, ya zamanla daha iyi oldu şişlik inince, tamam iki kulağımda aynı değil ama zaten birebir aynı kulak olmasıda gerekmiyor, ya bence pozitif düşün, bukadar tedirgin olma daha 7 gün, benim 1 ay olacak nerdeyse ama hala şiş ve sert arada sızlıyor, geriliyor, bigün bakıyorum biri daha açık gibi bigün bakıyorum normal gibi geliyor,doktoruna katılıyorum, ilk günler bende bunu düşünmüştüm :)
off yaa keşke hemen gecse zaman uyuyup uyansak 1 yil gecmis olsa kulaklarimizda istedigimiz gibi olsa. yoksa kulak tam iyilesene kadar kafayi yicezYa suan cok doğal kulaklarim ama ilk gunlere gore acildi yani. dikislerimde erimeye basladi yavas yavas doktora sordum erken degilmi yok dedi normal. bilmiyorum ne yapacagim kafayi yicem yeminle
bendede oyle işte bende bundan fazla acilmazsa memnunum ama 2 aya kadar acilir diyolar dahabak ne güzel, banada 15 gün içinde dikişler eriyip düşecek demişti ama bende hala duruyor arkada dokununca acıyo kıkırdaklarım dokunmuyorum arkasına da, geçenlerde gittim kontrole sende süreç geç işliyor, normalde 15 güne dökülüyor ve esneme yapıp final halini alıyor dedi, bende esnemede yapmadı tam olarak, arkadaki dikiş ipleride duruyor, şanslısın erken zamanda iplerden kurtulacaksın, bende esneme ne zaman olacak merak ediyorum inşallah hiç açılmaz böyle memnunum yani, ama ilk günlere göre birazcık arkalar açıldı
arkadaşlar yarın amelyt olcm ama biraz korkuyorum lokal olck herkes gibi yapılacak igne kulağın hangi bölgesine yapılıyor acaba birde çok acıyor mu bilgilendirirsenz sevinirm ?