- 5 Nisan 2014
- 800
- 49
Bence bizdeki teknik farkli o yüzden belli oluyo herkesin kullandigi bi teknik degil bi de bant kullanimi disardan gelecek darbelere ve kivrilmayi onlemek icinmis ameliyatta düzgün yapilmayan kulaga banddin hic bir faydası olmaz diye okumuştum bi yerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ameliyat olan arkadaşlardan biri rica etsem kulak açıklığını ölçebilirmi :):) 2.5 cm kulak açıklığım var sizce yaptırmalımıyım
Cok rahatsız etmiyorsa yaptirma derim ameliyat olalı kisa zaman oldugu icin bide ameliyatli sonucta bayagi yapisik :)) cok takmiyorsan gerek yok gerçekten bos bosuna eziyet
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kulak kafatasına nasıl dikiliyo anlamadim,sende kullanılan yöntem nedir,baktım nette bulamadım,cumaya doktora randevum var sorucam merak ettim,bana hiç iz kalmayacak dedi, senin doktor iz kalacak biraz falan demismiydi,7gun sonra olucam hayırlısıyla ve gün yaklaştıkça heyecan artıyor
arkadaşlar kocaelide bilen araştıran yokmu özel devlet farketmez iyi doktor bulan varmı aklımızın yatıcagı ben tek sol kulaktan olucam sanırım fiyat 2 kulaga ragmen düşük olur biraz 21 yaşındayım bu sene içinde olmak istiyorum İzmit merkezden varsa güzel olur ben seka ya baaktım ama kafama yatmadı yardımcı olursanız sevınırım
kizlar ben ameliyat olali tam 1 ay 10 gun oldu ve artik sacimi boyatmam gerek am kulak arkasini nasil boyarlr bilmiyorum.sakincasi olur mu sizce boyatmamin
ameliyat olan arkadaşlardan biri rica etsem kulak açıklığını ölçebilirmi :):) 2.5 cm kulak açıklığım var sizce yaptırmalımıyım
her birinize geçmiş olsun kızlar kulak ameliyatı ne kadara yapılıyo....
Ben de uzun zamandır bu ameliyatı olmak istiyorum ama korktuğum bazı şeyler var, birincisi ameliyattan sonra ne kadar sürede normal görünüme döner. İkincisi kaçıncı günden sonra saçımı yıkayabilirim. Lütfen yardım edin!!
Dikişler benim duruyor hala.iki hafta oldu.ne zmn gider dikişler acaba?çağlayan yağmur