Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bu tekniğin adı nedir canim? Ben de baktım ama göremedim

Bu tekniğin adı nedir canim? Ben de baktım ama göremedim

Tekniğun adini tam bilmiyorum canim araştırırken bi yerde okumuştum gerçekten acilmiyo ama sevmedim ben onermemde zaten :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla bunu duyduğuma nasıl sevindim anlatamam. SSK karşılamıyor artık demişti biri, bi 4 yıl daha beklemem gerekecekti öyle bi durumda. :) peki SSK ne kadarını karşılıyor, yani toplamda bizim cebimizden ne kadar bi meblağ çıkacak, kaça mal olur?

Tekniğun adini tam bilmiyorum canim araştırırken bi yerde okumuştum gerçekten acilmiyo ama sevmedim ben onermemde zaten :)

Teşekkürler canım,benimki nasıl olcak bilmiyorum ama bende 1inde olucam en geç az kaldı:)

Ben 3 gün önce gittim konuştum doktorla 18 yaş altı karşılıyor diye biliyorum dedi ama kesin bişey söylemedi,onun hakkında konuşmadık,yarın gidip bir daha görüsücem ameliyat tarihini de yarın ayarlarız, sen de 18 yaş altındaysan karşılıyordur :)

Teşekkürler canım,benimki nasıl olcak bilmiyorum ama bende 1inde olucam en geç az kaldı:)

Istedigin gibi olur inşallah doktorla önceden bütün ayrıntılari konus nasıl istiyarsan acik açık anlat doktorunu iyi sectiysen sorunsuz gecer

nisahan sen Kocaeli'nde misin? Eğer ordaysan biraz daha bilgi verebilir misin? mesela hangi doktora yaptırdın? Şu an kulaklarının durumu nasıl? ameliyat için gün almak zor oldu mu? Kaç gün sonraya gün verdiler? ...

Hayır ya, 20 yaşındayım ben. :/ Gittiğinde sorabilir misin? Eğer karşılamıyorsa da ne kadar tutuyor ortalama?

Bende iki hafta önce ameliyat oldum.benimde bu yöntemle yapıldı ameliyatım.kafatasına dikilmiş ve sol kulağımın arkasından biraz belli oluyor benimde.sol kulağım hala baya yapışık ama sağ kulağımda hafif açılma oldu.inşallah daha fazla açılmaz.senîn hiç mi açılmadı ?

Sag acildi azicik sol tarafada masaj yapiyorum ama sag tarafin belli olmasi acikcasi beni cok rahatsız etti duzelir inşallah cok fazla acilcagini sanmam senin de ben sac bandi nile hic takmadim seni de o dikilen yer rahatsiz ediyo mu

Benimde sağ azcık açıldı.sol uyuşuk hala.bant bende ilk hafta taktm şimdi arada geceleri takıorm.dikiş yerini hissetmiorm ben ama arkadan bakınca görünüomuş.inş geçer ve inş çok açılmaz.kafamıza diktiler resmen kulakları çok açılmaması gerekıo aslında dımı.senin ne kadar oldu ameliyat olalı ?

Benim tam iki ay oldu uyusukluk gecti ama hala cok sert ben doktoruma söyledim o dikislerin rahatsız ettigini hatta acin dedim normal gelmiyo belli olmasi uc ayin dolmasini bekliyorum bu teknikten hoc memnum kalmadim ama estetik acidan sonucta böyle bi teknik varsa da belli olmamasi lazim bence bakalim kontrole gidince de soylicem ama orayi acarsak acilir dedi zamanla gecmesini umuyorum zor ama napcam bilmiyorum

Bende zamanla geçer diye düşünüyorum.senin dikişler eriyen dikiş miydi ? Dikiş fln kalmamıştır sende iki ay olmuş artık

Bende zamanla geçer diye düşünüyorum.senin dikişler eriyen dikiş miydi ? Dikiş fln kalmamıştır sende iki ay olmuş artık

Dikis kalmadi da arkadan belli olan kafaya dikilen yer nasil gecer bilemedim :) doktorun kimdi

Dikis kalmadi da arkadan belli olan kafaya dikilen yer nasil gecer bilemedim :) doktorun kimdi

Dikişler benim duruyor hala.iki hafta oldu.ne zmn gider dikişler acaba?çağlayan yağmur

Kızlar kulaklarınızda açılma ve açıldığından dolayı dikiş yerinin görünmesi bant kullanmadığınız için oluyor. Ben 1 hafta sargı 3 hafta bant taktım gece gündüz. Sonraki 2 ay da gece taktım ve doğal görünüm kazanacak kadar açılma oldu. Ne dikiş belli ne bi şey

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence bizdeki teknik farkli o yüzden belli oluyo herkesin kullandigi bi teknik degil bi de bant kullanimi disardan gelecek darbelere ve kivrilmayi onlemek icinmis ameliyatta düzgün yapilmayan kulaga banddin hic bir faydası olmaz diye okumuştum bi yerde

Dikişler benim duruyor hala.iki hafta oldu.ne zmn gider dikişler acaba?çağlayan yağmur

Bi iki haftaya kalmaz dökülür cogunun gitmis olmasi lazim tek tuk kaliyo onuda doktor alir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…