Yazın neden açılma olsunki,o zaman dunyanin hiç bir yerinde yazın kimse estetik yaptırmazdım,doktorum vana açılma %. 99 olmayacak,%1lik risk her ameliyatta olur dedi
Burada okuduklarimin bi çoğunu sordum ali beye,ve tatmin eden cevaplar aldım,doktor seçimi önemli,işini bilmeyen hayatında bikac tane kulak ameliyatı yapan birine kışında guvenmem ben,
Yazın genelde millet tatile gidiyo,fiyatlar dusuruluyorki cazip hale gelsin,kışın daha yogundur,evindesin tatil gezme tozla yok haliyle parayı der etmeyenler kışın olur,
Hem bi yerde okumuştum,yazın amt olmak daha iyiymiş bilgi verilmişti ama ınan aylar oldu aklimd kalmadı,kışın soğukta ise gitceksin etceksin soğuk yağmur,yazın bi terliyosun,kafamdan altını suya sokarsin banyoya izin verilene kadar :)
Bunu yarın arayinca telefonda sor bence gereken cevabı verirler:)
Ben sargilar için gitcem sorarım ali beye ama okadar saçma şey sordumki burdan duyduğum artık guluyodu bana,bu başlığı en baştan soba kadar okudum arastirmadigim yer kalmadı,bütün amt olanların sıkıntılarını sordum nedenlerini falan,artık espri ye vurup bu soruyu kendime hakaret görürüm falan dedi yani:)
Onun bunun demesi değil senin yaşayıp gormen önemli
Ben allaha dua ettim girdim amt,allahım mahcup etmesin