Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

benim kızım 10 yaşında ve bu ameliyatı pazartesi günü oldu
ondan çok ben sitres yaptım

burdaki forumu sayfa sayfa okudum bazı arkadaşların yazdıklarını okuyunca aynı şeyleri yaşarız diye çok korktum

pazartesi genel anestezi ile 1,5 saat sürdü operasyonu ikiside kepçeydi
sonrasında çok rahat bir gece geçirdir hiç ağrımadı sadece çocuk olduğu için gece yatmadan önce 2 kaşık calpol verdim

ertesi günü büyük koca sargılar açıldı pansuman yapıldı
ne kanama nede morluk sadece hafif şişlik vardı oda normal dedi doktorumuz
ama kızımın kibar yüzü dahada bir kibar oldu şimdi sargı bezi ve üzerinde saç bandı var bir ay boyunca bu şekilde koruması gerektiğini söyledi
doktorumuz biz özelde yaptırdık ücret konusunda ablam çalıştığı için hastane indiriminide yaptı 1100 tl ödedik

yani ne ağrı nede sızı çekti kızım hatta dün arkadaşlarına doğum günü partisine gitti saç bandını taktığı için operasyon olduğu bgile belli değil

şimdi olacak olan arkadaşlar bence hiç beklemesin biran önce sitresten kurtulun

Çok çok geçmiş olsun kızına ve sana,ne kadar güzel ileride böyle bir sorunu yaşamayacak,ameliyatı da güzel gecmis,bundan sonraki yasaminda çok rahat eder ınşallah.
Nerede yaptırdin ameliyatı?
Bende olucam çok az kaldı,keşke yıllar önce ailelerimiz bilinçli olsalardı bizde sıkıntı yasamasaydik...

biz antalyada yaptırdık
doktorumuz oldukça iyi işinde
gerçekten çokta ilgili

bize 10 yaş geç bile kalmışsınız dedi kızım ilkokul dönemlerinde sıkıntı yapmıyordu ama büyüdükçe sıkıntı yapmaya başladı
ortaokula başlayacak bu sene okul açılmadan yaptırdık

doktor en ideal yaş 5-6 yaş diyor okul öncesinde yaptırmak daha doğru diyor bukadar basit olacağını bilseydim daha önce yaptırırdım
kızımda rahat ederdi sürekli bandana takarak gidiyordu gezmelere falan

inşallah sizinde kolay bir operasyon olur kurtulursunuz sizde

Benim ameliyat olduğum 1 hafta oldu.sargılar açıldıktan sonra 5gün gece gündüz saç bandı taktım.bugün iznîm bitti ve işe döndüğüm için saç bandını çıkarttım.sadece geceleri takıcam.5günlük bu süre kısa mı acaba saç bandı için ? Bu sebeple fazla açılma fln olur mu ki kulaklarımda ?

benim kızıma doktoru 1 ay takacaksın dedi
bugün 4 günü olacak hala şiş dün akşam banyosunu yaptırdım
krem sürdük tekrar saç bandını taktı
yapışık duruyor şuanda zamanla biraz salar normal görünür dedi doktor

Banada bir süre takman gerekiyor saç bandını dedi doktor.geceleri yatarken kulak kıvrılmasın fln diye.ama gündüzleri iş yerînde takamıyorum.eve gidince takıyorum hemen :) inşallah fazla açılmaya sebep olmaz bu durum

Canım bende ali beyle görüştüğümde bir haftaydi sanırım gece ve gunduzleri takman lazım,sonrasında sadece geceleri yapacaksın dedi.bende gunduzleride saç bandını 1ay taksam daha iyi olmazmi dedim,ali beyde bana,iyi yapılmamış bir ameliyatın neticesini saç bandı iyilestirmez,dışardan gelen darbeler için saç bandı dedi,yani kulak iyi yapilmadiysa saç bandı kulağı geri yatirmaz dedi,bana da mantıklı geldi, için rahat etmiyorsa bujiterilerde renkli bantlar,fularlar var onlardan baglayabilirsin aslinda

yaşını bilmiyorum iş yerinde abes durur diye takamıyorsun sanırım benim kız öncedende taktığı için şimdi yine takıyor çoğu kişi bilmiyor operasyon
olduğunu normal hayatı gibi

açılma olmaz herhalde evet bizede dedi geceleri kıvrılmasın üzerine yatmasın bir ay koruması lazım diye
robot gibi yatıyor bizimkisi

Ben de bugün içim rahat etmedi doktorumla görüştüm.açılma olur mu saç bandını uzun süre takmayınca dedim.hiçbişe olmaz dedi.ilk 5 gün takmıştım ztn.şimdide geceleri takıyorum.kurumsal bir şirkette çalışıyorum.saçımda bandana şal vs. Çok hoş olmuyor.neyse sorun olmaz dedi doktor da zaten.peki bu milimetrik açılmalar ne Zmn oluyor acaba ? Fazla açılma olan arkadaslar vardı.ne kadar zmn sonra belli oldu acaba ?

Canım ameliyat olmadım ama,her kulak ameliyatı olan kişi yani kulağı eskiye donmeyip memnun olanlar,en geç 2ay içinde belli oluyor diyor,doktorda bana ameliyat olduktan 2-3 hafta lik süreçte kulaklarında milimetrelik açılma olucak ve final hali bu olucak dedi.

Ameliyat oldum olucam stresi vardı onu atlattık.şîmdi açılma olur mu eskiye döner mi stresi başladı.hepimiz için hayırlısı olur inşallah.gönlümüZce olsun

Daha önce ki mesajlarımı gördünüzmü bilmiyorum,bugün gittim hastaneye doktorla görüstüm ssk karsiliyormus ameliyati,2 tane sorum var cabuk cevaplarsaniz sevinirim :)
1-ameliyattan sonra gece gunduz sac bandi takacaksin dedi,istemiyorum sac bandi takmak takmasam olmaz mi?
2-Annemin haberi yok soylemem lazim ama kesin gereksiz gorucek, nasil soyliyim?

Son düzenleme:

Bantsız tabiki olmaz. Hatta bir süre ameliyattan çıktığın bantla kalıyorsun. Daha sonra o açılıp sıkı tenisçi bandı takıyorsun. Hatta uzun bi süre yatarken takmaya devam ediyorsun. Bant kullanmazsan ameliyat olmanın hiçbir anlamı yok. Zaten sonrası çok zor ve ağrılı. Bence annenizi ikna etmelisiniz ben olduktan sonra bir kaç gece annem başımda bekledi ağrıdan uyuyamıyordum destek şart yani..

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sargılar 3 gün falan kaliyor sanirim 3 gun disari cikmam, tenisci bandinida 4 5 gun gece gunduz taksam sonra sadece geceleri taksam oyle olmazmi? Evdeyken surekli takarim zaten de disari cikarken cikaramazmiyim?

Son düzenleme:
Sargılar 3 gün falan kaliyor sanirim 3 gun disari cikmam, tenisci bandinida 4 5 gun gece gunduz taksam sonra sadece geceleri taksam oyle olmazmi? Evdeyken surekli takarim zaten de disari cikarken cikaramazmiyim?

Tenisci bandi darbelerden korunmak ve gece uyurken katlanmasini önlemek icin ben hic kullanmadim ne gece ne gunduz her doktor farkli oneriyo sanirim :s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tenisci bandi darbelerden korunmak ve gece uyurken katlanmasini önlemek icin ben hic kullanmadim ne gece ne gunduz her doktor farkli oneriyo sanirim :s

Kulaklarında açılma oldumu peki,hiç kullanmadım demissin

Kulaklarında açılma oldumu peki,hiç kullanmadım demissin

Hayir hic acilma olmadi ama degisik bi teknik kullanmis doktor arkadan sag kulagimda belli oluyor kulak kikirdaginin bitis noktasi kafatasina kucuk bi dikisle dikilmis sanirim o da arkadan belli oluyo ve ben cok rahatsız oldum sol taraf güzel ama bakalım zamanla nasil olcak

Kulak kikirdaginin bitiş noktası neresi oluyor canım,gözümde canlandiramadim,arkaya saç falan koyamiyomusun ipmi var

Kulak kikirdaginin bitiş noktası neresi oluyor canım,gözümde canlandiramadim,arkaya saç falan koyamiyomusun ipmi var

Sacimi koyabiliyorum valla bende anlamak icin vayagi zorlanmistim degisik bi teknik :) acilma olmamasi icinmis dikis atilmis ip yok dikisi aldilar arkadan belli olmasa süperdi aslinda da orasi cok rahatsiz ediyor inşallah bi cozum bulunur bu teknikle olan burda olan kimsede duymadım ben internet te okudum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…