Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bence bizdeki teknik farkli o yüzden belli oluyo herkesin kullandigi bi teknik degil bi de bant kullanimi disardan gelecek darbelere ve kivrilmayi onlemek icinmis ameliyatta düzgün yapilmayan kulaga banddin hic bir faydası olmaz diye okumuştum bi yerde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki ameliyattaki beceri önemli fakat bana doktorum ne kadar iyi kullanırsan o kadar az açılır demişti ki ben doğru buluyorum. Hatta sıradan bi bant değil tenisçi bandı denilen şeyi kullandım. Ünlü bi spor markasının reklam vermek sakıncalı sanırım

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ameliyat olan arkadaşlardan biri rica etsem kulak açıklığını ölçebilirmi :):) 2.5 cm kulak açıklığım var sizce yaptırmalımıyım

ameliyat olan arkadaşlardan biri rica etsem kulak açıklığını ölçebilirmi :):) 2.5 cm kulak açıklığım var sizce yaptırmalımıyım

Cok rahatsız etmiyorsa yaptirma derim ameliyat olalı kisa zaman oldugu icin bide ameliyatli sonucta bayagi yapisik :)) cok takmiyorsan gerek yok gerçekten bos bosuna eziyet

Cok rahatsız etmiyorsa yaptirma derim ameliyat olalı kisa zaman oldugu icin bide ameliyatli sonucta bayagi yapisik :)) cok takmiyorsan gerek yok gerçekten bos bosuna eziyet

Kulak kafatasına nasıl dikiliyo anlamadim,sende kullanılan yöntem nedir,baktım nette bulamadım,cumaya doktora randevum var sorucam merak ettim,bana hiç iz kalmayacak dedi, senin doktor iz kalacak biraz falan demismiydi,7gun sonra olucam hayırlısıyla ve gün yaklaştıkça heyecan artıyor :KK43:

Kulak kafatasına nasıl dikiliyo anlamadim,sende kullanılan yöntem nedir,baktım nette bulamadım,cumaya doktora randevum var sorucam merak ettim,bana hiç iz kalmayacak dedi, senin doktor iz kalacak biraz falan demismiydi,7gun sonra olucam hayırlısıyla ve gün yaklaştıkça heyecan artıyor :KK43:

Ust kisimla kafa arasi dikiliyor bana da iz kalmicak demisti kulak arkasinda dikisler olacak demisti ama acilma olmamasi icin yaptim dedi :) cok kullanılan bi teknik değil bence bilsem kabul etmezdim benzaten:)

selm herkese

benim kızımın tam 9 gün oldu dikişler kendisi atacak dedi doktor
şişlik indi hergün banyosunu yapıyor saçlarını ve kulağını kurutup kremliyoruz

ama hala yapışık duruyor bir hafta 10 güne normal görüntüsünü alacak dedi doktorumuz
normal açılma olduğu zaman dikişler görünürmü bilmiyorum

bu zaman kadar beklediğimiz için pişman olduk çok kolay ve çabuk iyileşti
yaptırmak isteyenler hiç beklemesin bence....

arkadaşlar kocaelide bilen araştıran yokmu özel devlet farketmez iyi doktor bulan varmı aklımızın yatıcagı ben tek sol kulaktan olucam sanırım fiyat 2 kulaga ragmen düşük olur biraz 21 yaşındayım bu sene içinde olmak istiyorum İzmit merkezden varsa güzel olur ben seka ya baaktım ama kafama yatmadı yardımcı olursanız sevınırım :KK50:

arkadaşlar kocaelide bilen araştıran yokmu özel devlet farketmez iyi doktor bulan varmı aklımızın yatıcagı ben tek sol kulaktan olucam sanırım fiyat 2 kulaga ragmen düşük olur biraz 21 yaşındayım bu sene içinde olmak istiyorum İzmit merkezden varsa güzel olur ben seka ya baaktım ama kafama yatmadı yardımcı olursanız sevınırım :KK50:

ben darıca farabi devlet hastahanesinde sadece sol kulaktan oldum senin gibi :) benım 7 ay oldu hala daha tamamen iyileşmedi sert birşey kulagıma değdiği zaman acıyo çok istediğim gibi olmadı eskisinden iyi ama daha iyi olabilirdi bir git konuş derim ben 700 tl civarı para ödemiştim.

arkadaşlar benim 7. ayımda bitti kulağım dışardan nomal görünüyo zaten 2. ayındada ameliyat oldugum belli olmuyodu ilk 2 ay çok hızlı iyileştiğini düşünüyodum ama daha sonra yaklaşık 5 aydır neredeyse bir fark yok gibi hala daha şiş kulak memem dışardan belli olmasada tek kulaktan oldugun için elimle kontrol edince bariz fark var üzerine yatınca rahatsız ediyo ama benim için sorun değil zaten sağ tarafıma yatmaya alışığım ramazan çıksında bir doktora görünüyüm bir rahatsızlık vermesede sert birşey çarğınca acıyo birde kulagımın içinde siyah bir nokta var tırnagımla kabuk soyar gibi soymaya çalışınca soyulmuyo dikiş ipi oldugunu düşüyorum çok küçük bir parça kalmış olabilir.iyileşme süreci çok uzun ameliyat öncesindeki haline ne zaman gelicek çok merak ediyorum birde doktorla konustuktan sonra yazarım.

kizlar ben ameliyat olali tam 1 ay 10 gun oldu ve artik sacimi boyatmam gerek am kulak arkasini nasil boyarlr bilmiyorum.sakincasi olur mu sizce boyatmamin

kizlar ben ameliyat olali tam 1 ay 10 gun oldu ve artik sacimi boyatmam gerek am kulak arkasini nasil boyarlr bilmiyorum.sakincasi olur mu sizce boyatmamin

Canım kulağının ameliyatli yerine boya surmuyorsunki neticede,bişey olmaz ameliyat yerine dokundurma boyayı,bende 10gün sonra olucam,ameliyattan 2gun önce boyicam,doktorunun ara sor bence tedirginsen,kulağın nasıl oldu memnunmusunuz?

Son düzenleme:

Canım kendini sen bilirsin,aynaya baktığında saçlarını at kuyruğu yapabiliyorsan ve o şekilde sokağa cikabiliyorsan sorun yok,ama cikamiyorsan sorun var,dün doktora gittim çok sayıda ameliyat olan kişinin eski yeni halini gördüm,kulağı bence normal görünen kişiler bile yaptırıp daha bitistirmis kafaya,doktora aaa hocam bunda bişey yok neden olmuş dedim,o baktığında iyi görmüyordu,rahatsız oluyordu dedi,yani banada sevgilim gerek yok sen iyisin kepçe kulak gornemissin diyo,ama ben mutsuzum,ve allah nasip ederse 10 gün sonra amt olucam günümü aldım hepmiz için hayirlisi olsun arkadaşlar :)

her birinize geçmiş olsun kızlar kulak ameliyatı ne kadara yapılıyo....

her birinize geçmiş olsun kızlar kulak ameliyatı ne kadara yapılıyo....

Selam,ben baya arastirdim,2500 den başlıyor ozeller ki bu yaz fiyatı normalde eylül ayından itibaren 4000 e cikicak,doktorlar yaz kampanyası yapıyor,
Tabii devlettede olanlar var,18 yaş ustuysen yine 1500 civarı ödeniyor gördüğüm kadarıyla
Önemli olan doktorun güvenilir olması,ben aylardır düşündüm ve sonunda karar verdim,

Ben de uzun zamandır bu ameliyatı olmak istiyorum ama korktuğum bazı şeyler var, birincisi ameliyattan sonra ne kadar sürede normal görünüme döner. İkincisi kaçıncı günden sonra saçımı yıkayabilirim. Lütfen yardım edin!!

Ben de uzun zamandır bu ameliyatı olmak istiyorum ama korktuğum bazı şeyler var, birincisi ameliyattan sonra ne kadar sürede normal görünüme döner. İkincisi kaçıncı günden sonra saçımı yıkayabilirim. Lütfen yardım edin!!

Bir haftada normal sürece donuyomussun,sargilar 2. Gün aliniyo ve banyo yapiyosun bundan sonra,ve bir hafta gece günduz bant takiyosun bi hafta sonra sadece geceleri koruma amaçlı takiyosun,birazda doktoruna ve kulak yapiba bağlı,benden kıkırdak cikarmicak doktor çıkarmayı uygun görmüyorum dedi,morluk falan olmicak biraz şişlik ve hafif kızarıklık olcakmis bikac gün ve bi haftada kendine gelir dedi,kıkırdak kesilip alındığında kulak daha fazla işlem gördüğü için zorlandığı için morluk oluyo baya.. doktorunla konuş bence

Kızlar yarın amt oluyorum,aylarca burdan sizleri takip edip amt olmaya karar verdim,böyle bi amt olduğunuda burdan öğrendim zaten:) ömür boyu kepçe olarak kalicam saniyordum,yureklendirenlere teşekkür ediyorum,dualarinizi istiyorum,her ne kadar basit densede ben okadar basit olduğunu düşünmüyorum çok korkagim bu konuda :)

X