Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benden kimse ne numarasını nede başka birşey istedi benimle böyle konuşmaya hakkınız yok soy adını bilmiyorum başkent hastahanesi dedim araştırabilirdiniz sitede adı çıkmıyor arayıp telefonla sorsnız hemen bulabilirdiniz düşünemediniz sanırım bende zamanında çok araştırdım kimse yardım etmedi ben elimden geleeni yapıyorum ankara başkent hastahanesinde 4 ay oldu olalı ben hala ordamıdır bilmiyorum...10-15 mesaj atmışsın kulaklarının çok simetrik çok güzel dolduğunu söyleyip durmuşsun. İyi güzel. Ama bu mesajların bir tanesinde bile asıl insanların işine yarayacak bilgiyi vermemişsin? Farkında mısın bilmiyorum? 3-5 kişi sorduğu halde Dr. Ozan demişsin, başkent hastanesi demişsin. Millet internetten araştırmış ankarada böyle bir hastanede böyle bir doktor yok bulamadıklarını söylemişler mesajlarında. Cevap vermemişsin?.. İnsanlara yardım etmek istiyorsan kulak ameliyatı olduğun doktorun SOYADINI ve şu an ÇALIŞTIĞI KURUMun adını vermen yeterli. Sürekli son 10-15 mesajında olduğu gibi kulaklarının çok güzel olduğunu, çok memnun oldugunu falan söyleyip durmanın insanlara bir yararı olmuyor malesef. Nasıl diğer arkadaşlar ameliyat oldukları doktorların adlarını veriyor, bunun sonucunda yaşadıkları deneyimleri anlatmaları bizler için hayati derecede önemli oluyorsa sen de artık üzerine düşeni yapsan iyi olur. Yada bu arkadaşın gittiği doktorun soyadını ve çalıştığı kurumu bilen başka arkadaşlar varsa, ve en azından insanlar için asıl önemli olan bu bilgiyi diğerleriyle paylaşırsa büyük yardım etmiş olacak.
söylediğim gibi ankara başkent hastahanesi dr ozan die sorarsanız yardımcı olacakalrdır simetri den korkmuşsunuz ne iz nede simetri bozukluğu olmadı bende 4 ay oldu olalı internetten başkent hastanesi numarasını alıp ararsanız en ii şekilde ilgileneceklerdir...Arkadaşlar istanbul'da özel veya devlet farketmez estetik kulak ameliyatı olup çok memnun kalan varmı acaba.
Memnuniyetlik derken aslında şunu demek istiyorum.
-Kulakların simetrik olması (biri dışa açık, diğeri kapalı olduktan sonra neden o kadar acı ve hayal kırıklığı çekelimki, para ve zaman da cabası.)
-Kulak arkasında dikiş izi kalmaması, gözükmemesi (kuaförün kulağınızın arkasına bakınca buraya ne oldu demesi çok acı olur.)
Kulak ameliyatı olup, yukarıdaki 2 durum bakımından memnun olan(Kulakların simetrik olması ve Kulak arkasında herhangi bir iz kalmaması) ve ameliyatı üzerinden en az 2-3 ay geçen arkadaşlar acaba bir doktor adı (ad soyad ve çalıştığı yer) önerebilirler mi?
Bu forumdaki herkesin aradığı cevap aslında bu!..Lütfen üşenmeyin. Ameliyat tarihi alanları düşünürsek. Sedenay ve diğer arkadaşlarımızın yaşadığı yeni mağduriyetlerin çıkmaması için cevaplarınızı bekliyoruz!..
Not: Ameliyatı üzerinden 2-3 ay geçen diyorum çünkü asıl sonuç 3 ay sonra ortaya çıkıyor. Ameliyat olur olmaz çok memnunum diyenler 3 ay sonra doktorun şikayet edilecek kadar berbat bir iş çıkardığının farkına varıyor.
Güzelim bende ankara da ameliyat olmak istiyorum.İrem06 (Yanlış hatırlamıyorsam) Başkent HAstanesinde serdar adlı bir doktoru tavsiye edip duruyor kendi mutlu mesut şen şakrak maşallah ama öyle doktor yok o hastanede cevap gelse de adı soyadı ne bu adamın öğrensek???
evt bir kere oldum.... ve bi daha olmayı düşünüyorum
arkadaşlar bide bişeyi merak ediyorum...ikinci ameliyatı olmak için ne kadar beklemek gerekio bilen var mı?
çok ii anlıorum esra arkadaşm seni...sakin olmaya calıs çünkü kmse telkin edemio bizi kndimzden baska...çok yakın tarhlerde olmusuz...bnde iknci ameliyatı olcam gbi görünüo..ya bde bnm doktor ameliyttan sonra antibiyotk yazdı gönderdi arkdslar krem falan kullanmadım kullananlar warmı acaba ne kullanlıosnz?
anladm cnm peki ameiyatı yapan doktorla grstnmü tepkisi ne oldu cnm iknci ameliyatı o mu ypck yne?
zaten biri diğerinden farklıydı canımm sağ kulağım biraz açık duruyordu sol kulağım çok güzeldi ama şimdi sol kulağımm bariz kepçe oldu sağ zaten açıktı eski halime geri döndümm.. dün şikayet etmek için ameliyat olduğum hastanenin asıl merkezine gittim kulaklarımı gösterip yaralardan izlerden acılarımdan sızlamalardan ve kulağımın üstüne yatamamam uykusuz geceler geçirmem ve doktorun ilgisizliğini yönetim kuruluna şikayet ettimm. hakkımı sonuna kadar arayacağımı gerekirse o merkezi mağdur olduğum için gazeteye vereceğimi söyledim o kadar para verdimm özelde oldum ve aynı maymun gibiyim töbe yarabbimm sinirlerim çok bozuk.. güzel bir muayenin ardından 5 kuruş para vermeden memnuniyetsizliğimi ve kulaklarımı gösterdim oradaki doktorlarda benle aynı fikirdeydi düzeltme operasyonu ile bu durumunuzu halledebiliceklerini sonuna kadar bana yardımcı olacaklarını söylediler ama bunun için sabırlı olmam gerektiğini ve beklememi söylediler çünkü kulaklarımda hiç bir şekilde iyileşme olmamış ve sağ kulağımın üstünde siyah bir tel çıkık etimden canım çok yanıyoo böyle bir şeyi doktor nasıl unutur nasıl dikkat etmez güya dikişler ykarı dönmüşş öyle söylediler o dikişleri aşağıya doğru dikip kulağa yeniden şekil vericeklermiş ve bu ameliyat için ücret almıcaklarını yeterki ben memnun olucakmışım yok bide üstüne para vercektim kulağım bu hale geldikten sonra..eylünün sonunda tekrar gidicem merkeze kulaklarımın durumuna bakıp tekrar ameliyat için gün vericekler arkadaşlar yani ben 2. kez bıçak altına yatıcamm ne kadar kötü şanssım var tekrar aynı acıları yaşayacağımm beni bu hale getiren doktorun allah cezasını versin verdiğim parayı helal etmiyorumm zaten beni bu hale getiren doktor hakkında da gerekeni yapacaklarını söylediler inşallah sözünde dururlar.. kızlar çok korkuyorumm doktor düzeltme ameliyatı için ne kadar beklersem sabredersem o kadar iyi olacağını aksi takdirde geriye dönülmez sonuçlar çıkacağını söylediler eğer hemen ameliyat olmak istersem çünkü kulağımda iyileşme olmadığı için yaralar taze olduğu için doktorlarında eli kolu bağlı durumda enfeksiyon kapmasından endişe ettiklerini söylediler ve bu ameliyat için en az 2-3 ay geçmesi gerekir ki bizde başarılı bir operasyon yapalım hem siz hem biz mutlu olalım dedi daha dikiş izlerim bile duruyoo kızlarrrrr bunun için sabretmeliyim ama ben hemen bu durumdan kurtulmak istiyorum görüntümü geçtim kulaklarım çok acıyo nasıl dayanıcam bilmiyorum toplum içine çıkamaz oldum çok zor bir durumdayımm allah yardımcım olsunn çok pişman oldum açıkcasıı günde 2 kere sürülen bi jel verdi bunu kullanıp yaraların hemen iyileşmesi ve operasyonun daha verimli olması için bunu masaj yaparak kulağıma yedircekmişimm offff kulağıma dokunamıyorum ki çok acıyo jeli nasıl sürcem bilmiyorumm çok sinirliyimmmm arkadaşlarrrrr kurtulmak istiyorummmm.....