Menekşe Merhaba. Son durumun hakkında bilgi verirmisin? Bugun itibariyle 1,5 ay(6 hafta) oldu ameliyatını olalı sanıyorum. Ben de Tayfun Aköz'ü düşünüyorum. Nasıl memnunmusun, tavsiye edermisin? Özel muayenehanesine mi gittin yoksa görev yapyığı kartal devlet hastanesinde mi yaptırdın?
Ne kadar ücret ödedin?
Arkadaşlar istanbul'da özel veya devlet farketmez estetik kulak ameliyatı olup memnun kalan varmı acaba?
Memnun kalan derken derken aslında şunu demek istiyorum.
-Kulakların simetrik olması
-Kulak arkasında dikiş izi kalmaması, gözükmemesi (kuaförün kulağınızın arkasına bakınca buraya ne oldu demesin.)
Kulak ameliyatı olup, yukarıdaki 2 durum bakımından çok memnun kalan ve ameliyatı üzerinden en az 2-3 ay geçen arkadaşlar acaba bir doktor adı (ad soyad ve yeri) önerebilirler mi? Bu forumdaki herkesin aradığı cevap bu!..Lütfen üşenmeyin ve cevap yazın.Sizin için sıradan bitip geçmiş olan bu deneyim başkalarının 2. ve belki de son şansı olacağı için hayati derecede önemli.
Not: Ameliyatı üzerinden 3 ay geçen diyorum çünkü ameliyat olur olmaz çok memnunum diyenler aylar sonra(6 ay sonra ortaya çıkıyormuş) asıl sonuç ortaya çıkınca doktorunu şikayet edebilecek hale gelebiliyor.