Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ameliyat oldum ama hiç memnun değilim.. ilk başta iyiydi ama şuan çok kötü... 21.07.2011de oldum.. resimlerime profilimdeki albümen bakın lütfen.. delirecem ya.. tekrar ameliyata girsemmi girmesemmi çok kararsızım.. off
10-15 mesaj atmışsın kulaklarının çok simetrik çok güzel dolduğunu söyleyip durmuşsun. İyi güzel. Ama bu mesajların bir tanesinde bile asıl insanların işine yarayacak bilgiyi vermemişsin? Farkında mısın bilmiyorum? 3-5 kişi sorduğu halde Dr. Ozan demişsin, başkent hastanesi demişsin. Millet internetten araştırmış ankarada böyle bir hastanede böyle bir doktor yok bulamadıklarını söylemişler mesajlarında. Cevap vermemişsin?.. İnsanlara yardım etmek istiyorsan kulak ameliyatı olduğun doktorun SOYADINI ve şu an ÇALIŞTIĞI KURUMun adını vermen yeterli. Sürekli son 10-15 mesajında olduğu gibi kulaklarının çok güzel olduğunu, çok memnun oldugunu falan söyleyip durmanın insanlara bir yararı olmuyor malesef. Nasıl diğer arkadaşlar ameliyat oldukları doktorların adlarını veriyor, bunun sonucunda yaşadıkları deneyimleri anlatmaları bizler için hayati derecede önemli oluyorsa sen de artık üzerine düşeni yapsan iyi olur. Yada bu arkadaşın gittiği doktorun soyadını ve çalıştığı kurumu bilen başka arkadaşlar varsa, ve en azından insanlar için asıl önemli olan bu bilgiyi diğerleriyle paylaşırsa büyük yardım etmiş olacak.
erkek kardeşim yarın öğlen bu ameliyatı olacak.
doktorumuz abd başkanlığı yapmış daha önce ve mikro cerrahi konusunda da araştırmaları ve uygulamaları olan biri.
doçent doktor. bize güvence verdi,istanbul'dan 2 günlüğüne yaşadığımız şehire ameliyatları için geldi.
bazı sorunlar okudum ve biraz tedirgin oldum kardeşim için,ancak bunu ona kesinlikle yansıtmıyorum.cerrahımız açıkçası bize güven verdi,İnşallah güzel olur sonuçları.
kardeşim bu arada 17 yaşında ve çocukluğundan beri takılan lakaplar sebebiyle psikolojisi çok bozuldu,insan içine çıkmaz oldu,çok konuşkan bir çocukkken özgüvenini darmadağın ettiler.
İnşallah bundan sonra iyi olur.
ben ameliyat oldum ama hiç memnun değilim.. ilk başta iyiydi ama şuan çok kötü... 21.07.2011de oldum.. resimlerime profilimdeki albümen bakın lütfen.. delirecem ya.. tekrar ameliyata girsemmi girmesemmi çok kararsızım.. off
esra, senin için çok üzüldüm inan...herkesi bu durum tedirgin ediyo zaten ama fotolarını mesaj sayım yetersiz olduğu için göremiyomuşum, fotolarını nasıl görebilirim acaba??? bu arada doktorun kimdi???
merhaba canım resimlerine baktım gerçekten iki kulağının arasında fark var diğeri daha açık duruyo benimkide öyle ama bn senden daha kepçe duruyorum sanki hiç ameliyat olmamışım gibi üstelik benim durumum senden çok farklı ben mecburen 2. kez ameliyat olucam aynı acıları tekrar yaşayacağım.. ama seninki de ayrı bi sorun seni çok iyi anlıyorum düzeltme ameliyatı olabilirsin içine sinmiyorsa doktorunla bi konuş istersen önden bakılıncada üstlerde hafif kepçelik olduğunu belirt doktor bişeyin olmadığını iddia edecek ama sen baskı yapıp düzeltirebilirsin karar senin tabi ama ağrı sızın yoksa hiç olma derim ama içine sinmiyorsa ol nasıl kendini mutlu hissedeceksen öyle yap canım..
kızlar ssk karşılıyormu estetik ameliyat ları
devlet hastaneleri sadece kulak estetiğini karşılıyor..
kızlar korktugum basıma geldıkuafore gıttım sacımı kestırmeye 5yıllık kuaforum bana ne zaman amelıyat oldun dedı dırek sankı ustumden kaynar su dokuldu yadıkıs ızlerım cok bellı oluyor ne yapcagımı bılmıyorum 3 ay olmak uzere hala cok bellıler sol kulagımda hafıf kepçe gıbı ya ne yapcam ben boyle bu ızler nasıl gececek bı krem falan yok mu ben scarex dıye bırsey aldım ama bı etkısı yok yardım edın bu arada söylemiştim ama tekrar soyleyeyım bogazıcı tıp merkezı velı aslan doktorum fıyatı 1400 tl nakıt