Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar.bende ameliyat olmayı düşünüyorum.ankarada olupta memnun kalan varmı acaba.hangi hastane hangi dr.zaten devlet hastaneleride karşılıyomuş bunu bildiğim kadarıyla.
gata dan randevu aldım canım.haftaya perşembe muayene bakalım hayırlısı artık.benimde duyduklarım başkent gülhane sincan fatih devlet hastanesi bide gazi ünv hastanesi.
arkadaşlar ben 14 temmuzda olmuştum esra06 ve eylulaktas arkadaslarm sanrm yakın tarihlerde olmuşuz...bnde pek memnun diilim sanki bi kulağım daha açık gibi hissediorum sizin resmlerinizi görmk istiorm ama acılmıo ya
merhaba arkadaşlar.bende ameliyat olmayı düşünüyorum.ankarada olupta memnun kalan varmı acaba.hangi hastane hangi dr.zaten devlet hastaneleride karşılıyomuş bunu bildiğim kadarıyla.
gata dan randevu aldım canım.haftaya perşembe muayene bakalım hayırlısı artık.benimde duyduklarım başkent gülhane sincan fatih devlet hastanesi bide gazi ünv hastanesi.
gata da ameliyat olsak ücretlimi olcak hani devlet karşılamıyomu.ben bi anlamadım bu işi yaaa
cnm ben resimlerimi koydum.. profilimde var.. :) ben kulaklarımdan hiç memnun değilim.. sağ kulağım yine yarı kepçe.. ben ameliyat oldum ama değişen bişey olmadı eski haline geri geldi... hiç olmasam daha iyiydi...
cnm ben resimlerimi koydum.. profilimde var.. :) ben kulaklarımdan hiç memnun değilim.. sağ kulağım yine yarı kepçe.. ben ameliyat oldum ama değişen bişey olmadı eski haline geri geldi... hiç olmasam daha iyiydi...
06_esra arkadsm sn ameliyat bir kere mi oldun?
Cannm resmn aclılmıo ya msj saym yeterli diilmiş.Ben ameliyat olala 2 buçuk ay oldu arkadaşlar.Dikişlerim tamamen döküldü ve dökldükten sonra biraz açıldı kulaklarım.Bende bunu sorun ediyorm evet ameliyat öncesi kadar kepçe diilim belki ama hep ayna ayna geziyorum deli gibi resmimi çekip inceliorum galba artk kafaya yedm Bugün dayanamayp doktorumu aradm böle ble die gel düzeltelim ddi. Biraz dsünüp bekleyp öle karar wermk istiorm netcede yne ağrı ve koca bi sargı var işin ucunda :) ama bi yandan da foto karşılastrmktan cok sıkıldm.dksler döklmeden önce doktorm cetiği fotoyla smdi arasnda epey far war cddn.Foto mesaj olarak gnderilebiliomu arkadasm?cok knstm :)
malesef esracım çok rahatsız ediyo bu kulaklar beni.26 yaşındayım birkez bile saçımı toplamadım.çok istiyorum
sincandevlet hastanesinde olanlar dr esabil eker mi.yaa orasıda ne kadar güvenilir olur bilmiyorum.off yaaa kafayı yicem.nerde nasıl olcam