Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Uzak çekim ama göründüğü kadarıyla güzel olmuş bu arada tebrik ederim yalanı sürdürmedin ve birde üzerine fotoğraf koydun :) Aklımın ucundan geçmezdi. Senin kız olduğuna çok inanmıştım

Teşekkrler..Yakın çekim çok var fakat çok detaya girmek istemedim önemli olan uzaktan ilk görünüş :) Bu arada bir ara ben bile inancaktım nerdeyse kız olduğuma fakat değdi vallahi kısa süreliğine kız olmama değdi :) Bu olayları bile biliyor ailem çok gülüyoruz ama işte beni anlıyorsun biliyorum :)

Birbirimizi ancak biz anlayabiliriz senin için daha zor olmuştur heralde en azından bizim saçımız vardı :)

Noki çok güzel olmuş kulakların güle güle kullan. Ayrıca cinsiyetin hiç önemli değil aynı amaç için burdaymışız.

Sağol darısı herkesin başına inş.Ben ilk başta böyle bir amacım yoktu üye olamayınca oldum bayan olarak..Nyse artık her yönden içim rahat :) Allah herkese bu mutluluğu tattırsın..Okadar güzel birşeyki yürürken hiç saçınızı kulağınızı düşünmemek..Millete özenmemek kısa saç görünce ah çekmemek okadar özelki ben erkeğim saçla kapama vs durumuda pek yok..Kesinlikle bu sorunu olan herkes ama herkes olmalı bu ameliyatı nedesem boş artık aynalarla daha barışığm ..Doktorumun babama dediği gibi emin olun onun için çokdaha iyi olucak :)

noki noki nokiii seninle hemen iletişime geçmem lazım lütfen bu yazıma cevap ver,bende gittim hastaneye muayene olmaya ama ameliyat günü vermediler,adımı soyadımı ve telefon numaramı aldılar sıran gelince biz seni arayacağız dediler,ne olur acaba ararlar mı? seninde böyle mi olmuştu lütfen cevap ver..

noki hakkaten ii olmuş güle güle kullan
morlukların kaç günde geçti kaç gün bant taktın bana sonrasını kısaca bi özet geçebilirmisin çarşamba bende ameliyt olcam da cok tedirginim:18:

Vallahi burdaki herkes bilir en geç ben oldum ameliyatı herhalde..ağustos 15 randevuya gittim telefonumu ve ablamn numarsı aldılar ameliyt gününden önce bildirmek için..Ama tabiki 1 hafta sonra kan verdm işte hani amlyata uygunmu değilmi diye..Doktor baktı hayırlı olsun artık beklemek kaldı biz seni karıcaz dediler..eylül 25 inde ameliyat oldum..tam 40 gün felan beklemiş oldum..Bi gün öncesinde akşam çağırdı fotoğraflarımı çekti yatış yaptırdı.25indede saat öğlen 2 gibi oldum...İşte asıl iş orda..Ameliyt olduktn sonra zaman su gibi geçiyor..Ha birinci gün 2.gün derken nerdeyse 2 ay oldu bnm ..Allahım bu mutluluğu sizede nasip etsn..Birde sen hangi hastenede olacaksın..Özeller bekletmiyor doğal olarka fakat devlet biraz bekletiyor..Ama olsun inş değer..

KaramelizE sanada şöyle söylim hatta fotoda koyucam..Ama korkamyın sakın :) Kulağım sargıda tam 5 gün durdu..Ama içim içi yemişti..Her saat anne açıldı glba aynne baksana aradan katlnamışmı odğru söyle katlanmışsa söyle :) Sabah kalkıyorum kesin diyorum üstüne yattım yamuldu..Annen yemn ediyordu artık oğlum vallahi yamulmamış ama çok yapışık felan diyordu yani baya yapışık öbyle kötü diyordu ben mutlu oluyordum :) aradan açıp bakmaya çalışssamda içide hep pamuktu görünmüyordu..Nyse gel zamna git zaman 5.günün sonunda gittim sargım açıldı ..Aman Allahm annemler bakıyor dip tip hani anlıyorum suratlarından tuhaf olmş blli..Hmen ayna getirdi doktor anam kocaman kulak üstü yapyapışık altlar dışarı taşmış..Sevnsemmi üzülsemmi..Ve o gün sağ kulağm bir morarmış off off..Doktor çekti fotoğrafı ameltytımı yapan uzman doktora attı..Oda iğne batır kanı akıt dedi..20 yaşındayım erkeğim bilirsiniz kolum ve ayağımı kırmış birisi olarak böyle acı görmedim..Çubukla bastırarak aldı..Zatn kulaklarım tuhaf bnm moral 0 tabiki..Ve morluklar hemen öyle bi günde geçmedi..bandaja geçtikten bi 5 gün sonra sol kulağm şiş ama renk olarka norml fakat sağ kulağmda yine morluk vardı..Bn ben diyordum kesin simetrk olmycak blli yani..Gel zaman git zaman morluklar bandajdan 10 gün sonraa iyicene gittiler..İlk bandaja geçtiğimde tam 21 gün gece gündz takmamı ve asla elimle arkasını ellemememi söyledi..Tabiki elledim :) morluklar artık belli olmuyordu fakat şuan bile kıkırdak halen şiş gibi..Bi ay daha lazım sanırım..Nyse işte birgün sabah bir uyandım bandaj kafamdan fırlamış..Ağlıcam ya 20 yaşındayım hatta 21 bilidğiniz ağlıyacğm kesin açıldı kulaklarım gittim baktım aynaya bişi yok..Nyse 21 gün geçti tabi ben o sürede geceleri gündüzleri arada çıkarp havalndırıyordum..Sonra gittim süper dedi ki haln şişlik azcık vardı kmse anlamasada bn anlıyordum..Nyse 21 gün geceleri yatarken takmaya başladım..Arkadaşlara gittiğimde bandajı evde unutnca evdekilerdn birinn başörtüsünü bağlardım :) Nyse işte oda geçti..Tam 47.gün sonunda bandajlardan kurtuldum ve kulaklarım rahatlamya başladı..İlk zamanlar bandaj okadar sıkıyorki morluklarlar o yüzden hemen geçmiyor..Asıl geçmesi bu sagdece gece takmaya başlayınca oluyor..Kulak rahatlıyor resmen..Bakın şimdi koyduklarıma nerden nereye resmen evrim geçirdiler :)

Eklentiler

• $dsc04274kx.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $dsc04272g.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 85
yanlşkla iki kez cevpla yapmışm

Son düzenleme:
nokicim teşekkürler: )
bay baya ayrıntılı anlatmışsın ama benım ameliyatımı kımse bilmiyo ben nası saklarım 50 gün ya offf:18:
arkadaşlar hep şunu sormayı unutuyorum çok önemli ameliyat kaç saat sürüyo

Ayy çok teşekkür ederim nokicim bende marmara eğitim araştırmada olacağım inşallah, ilk randevuya gittiğimde ismimi ve telefon numaramı aldılar,ben belki aramazlar diye düşünüyodum sadece telefon numaramı alınca,ama senin yazdıklarınla dahada umutlandırdın beni çok teşekkür ederim,iyiki bu forumu bulmuşum,nokicim ayrıca o hastanede yapıldığını ilk defa senden duydum ve sana binlerce kez teşekkür ederim canım çok sağol,bende umutla ameliyat olacağım günü bekliyorum :) :)

bende kepçe kulak ameliyatı oldum 8 ay oldu olalı normal oldum ve neden daha önce yaptırmaya cesaret edememişim kendime kızıyorum...

birgün sonra ameliyatım var çok korkuyorum.asıl sonrası için korkuyorum ben yardım edin lütfen

Nerde hangi hastanede/oluyrsn ayrca ailende yanindadr ins bzdn ck onlra ihtycn oluck

izmirdeyim ben evet annem olucak yanımda hatta babama söylemesemmi diyorum ama ilk gün sargılar nasıl olakkii bilmiyorum hiç ??? sargılı fotosu olan yükleyebilir mi acaba?:18:
sölemesem anlar mı

Son düzenleme:
izmirdeyim ben evet annem olucak yanımda hatta babama söylemesemmi diyorum ama ilk gün sargılar nasıl olakkii bilmiyorum hiç ??? sargılı fotosu olan yükleyebilir mi acaba?:18:
sölemesem anlar mı

Sakın gizleme..Öyle bir sargı oluyorki görenler kaza geçirdin felan sanıcak..Tamam kolay bir ameliyt ama okadarda koaly değil..Bi 5 gün ile 10 gün arası komple kafanın üstü ve kulakların sarılı olucak..Hatta öyle bile fotoğraflarım var ama onlara gerek yok tabiki :) Kısacası beyin ameliytı olmuş gibi saracaklar..Doktorun verecğei güne kadar öyle sonra kntrole gidiceksin uygun görürse çıkarıcak tenisci bandajına geçicek..Bak sana önerim var ben yaptım sne yapma..Tenis bandajını nike mağazından aldım kulağımı komple kapamıyordu sen ondan alma bunların birde daha genşii var tipi modeli herşeyi aynı sadece daha geniş..Bu kulaktan biiraz küçük..Sonuçta bandajda kulaktaki şekilde önemli rolü var.Ben bunu kullandım kulağn ortaları yani bandajın olduğu yerler çok yapıştı alt ve üstler daha normal oldu..Gerçi zamanla Allahtan ortalarda açıldı ama az kalsın lale gibi olucaktı biraz..Sen bu hatayı yapma arada 15TL felan oynuyor ama hiç önemli değl en azından kualğının heryeri eşit kapanır..Diğer tavsiyem yedek bandaj al ama aynı model alma daha gevşek elastik bandajlar var ..İlk zamanlar sıkıyı sonra sonra o rahat olanı kullanırsın..Birde havasız ter felan kirleniyor değişmeli takarsın..Yani bu resimdeki gibi kulağını komple kapatsın

Son düzenleme:
kaç günde tüm acılarım geçicek mesela

Sabredersn çabuk geçer..Yani ahh uyuyamadım ahh kulağm ahh kafam ah oram ah buram dersen hayatta geçmez..Zaten hiç ağrı sızı yoksa anlaki bir hata var o işte..Sonçta ameliyt geçiriyorsun yani kıkırdaklarınla oynuyorlar kesip biçiyorlar..ilk gece zor olur genelde yatarkn 2-3 yastık koyup dik ve sırt üstü yatman gerekicek..İçinde karıncalanmlar tuhaf tuhaf isler hatta ipler komplş vs gibi komplo teorileri kurucaksın kendince..Ama değicek hepsine :) Eğer hep iyiki oluyorum iyiki olmşum gibi düşünürsn ameliytnda kahkaha bile atarsn benm gibi..Ben bildiğin gülüyordum ya mutluluktan hemde dha ne olp bittiğini anlamamştm :) 1 ay sonra inş yeniden doğmş gibi olucaksın öz güven %100 e çıkıcak..Bn birde erkeğim bandajla işe git otobüse bin millt tuhaf tuhaf bakıyor vs vs :) Ama hiçç umrmda değil millt bana bakarkn bvile gülüyordum mutlulktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…