Bu yazıma hitaben sadece 4 adet resim koyacağım farkı anlamanz açısından bu 4 resim arasında geçen zaman dilimi tam 50 gün..Ve bende daha bir sürü resim var her aşamayı tek tek çektim..Tüm morluklar tüm iyileşme süreci ama tabiki hepsini buraya koymam imkansız isteyen olursa yazsın mail olarak atayım..Buyrun 20 sene boyunca olan kulaklarım ve artık Allahın izni ile bir ömür benmle olan yeni kulaklarım :)
Uzak çekim ama göründüğü kadarıyla güzel olmuş bu arada tebrik ederim yalanı sürdürmedin ve birde üzerine fotoğraf koydun :) Aklımın ucundan geçmezdi. Senin kız olduğuna çok inanmıştım
Teşekkrler..Yakın çekim çok var fakat çok detaya girmek istemedim önemli olan uzaktan ilk görünüş :) Bu arada bir ara ben bile inancaktım nerdeyse kız olduğuma fakat değdi vallahi kısa süreliğine kız olmama değdi :) Bu olayları bile biliyor ailem çok gülüyoruz ama işte beni anlıyorsun biliyorum :)
noki noki nokiii seninle hemen iletişime geçmem lazım lütfen bu yazıma cevap ver,bende gittim hastaneye muayene olmaya ama ameliyat günü vermediler,adımı soyadımı ve telefon numaramı aldılar sıran gelince biz seni arayacağız dediler,ne olur acaba ararlar mı? seninde böyle mi olmuştu lütfen cevap ver..
birgün sonra ameliyatım var çok korkuyorum.asıl sonrası için korkuyorum ben yardım edin lütfen
Nerde hangi hastanede/oluyrsn ayrca ailende yanindadr ins bzdn ck onlra ihtycn oluck
izmirdeyim ben evet annem olucak yanımda hatta babama söylemesemmi diyorum ama ilk gün sargılar nasıl olakkii bilmiyorum hiç ??? sargılı fotosu olan yükleyebilir mi acaba?:18:
sölemesem anlar mı
kaç günde tüm acılarım geçicek mesela
birgün sonra ameliyatım var çok korkuyorum.asıl sonrası için korkuyorum ben yardım edin lütfen