Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

senin gibi birini ameliyat etmeyeceğini düşünüyorum

Merhaba, ben de haftaya baskent hastanesinde olucam ameliyat
Benim tek kulagim kepce birtek ona operasyon yapilacak. Doktorum huseyin bey,
2200 tl fiyat verdiler ama ameliyatin gidisatina gore gerekli malzemeye gore
Fiyat artabilir dediler. Burada daha once okumustum ama sormadim kredi kartina
Taksit yapiyorlarmis eger oyleyse cok iyi. Acikcasi baskent hastanesini
Ve doktoru secmemin ozel bir nedeni yok
Hastane olarak genelde tercih ettigim bir hastane oldugu icin guvenebilirim diye dusundum.
Lokal anestezi ile yarim saat surer dedi pek korkmuyorum ve olumsuz dusunmuyorum acikcasi
Dusunen herkes artilarini ve eksilerini dusunup cekecekleri aciyi goze alsinlar derim. Ben suan oyle yapiyorum.
Acisa da agrisa da kafaya koydum yani! Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.

Hastane olarak genelde tercih ettigim bir hastane oldugu icin guvenebilirim diye dusundum.
Lokal anestezi ile yarim saat surer dedi pek korkmuyorum ve olumsuz dusunmuyorum acikcasi
Dusunen herkes artilarini ve eksilerini dusunup cekecekleri aciyi goze alsinlar derim. Ben suan oyle yapiyorum.
Acisa da agrisa da kafaya koydum yani! Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.

canim bende tek kulaqimdan oldm we tek kurus odemedm ozel bile olsa 2200tl cok deil mi ? :O bu ameliyati ucretsz yapan hastaneler de war bnce onlari bi arastrp yaptr ama ksinlkle yaptr derim bn cok memnunum. Ins sninde istdqn qbi olur

bu siteye yeni üye oldum ve belli bi yorum olmadan bazı dosyalar gösterilmiyodu o yüzden çok yazdım sıkıntı yapmaya gerek yok

Yaklaşık iki saat önce 1750 tl ücret ile nişantaşı'nda özel bir muayenede, doktorum Ali Mezdeği ile operasyonu gerçekleştirdim. Olmayı düşünen çekinen veya cesaret edemeyenler için süreci aktarmak isterim.

Ameliyat öncesi uyuşturma işlemi olarak her iki kulak bölgenize 5 ya da 6 şar adet iğne yapılıyor. Şahsen hiçbir iğneyi dahi hissetmedim. Uyuşturma iğneleri hiç ağrı yapmadı.
En çok şaşırdığım nokta, iğneler sonrası kulak kendini öyle bir saldı ki, 2 kat kepçe oldum. Çok komik ve enterasandı. Artık iğneler nereye yapıldıysa.
Akabinde operasyon başladı. Benim kulağımdan kıkırdak alındı. Sol kulak biraz daha kepçe olduğundan sol kulaktan daha çok kıkırdak alındı ve yaklaşık 1.30 saat sürdü. Inanın uyuşturma dediğimiz şey öyle mucize bişey ki o an kulağı kökten kesse ah demezsiniz. Çok kolay ve gerçekten diş çektirmek kadar kolay bir operasyon. O kadar ciddi bir durum yok yani. Hatta ben tek başıma gittim. Dönüşte de otobüsle geldim. :-)
Şuan narkozun etkisi geçiyor. Ağrılarımın olacağı şüphesiz bir gerçekten. Bıçak değiyor sonuçta. Ağrısız ameliyat olmaz. Tek kulak bitince doktorum gösterdi. Gayet güzel ve çok doğal duruyodu. Çok beğendim. Açılsa da olur açılmasa da. Her iki şekilde de çok güzel duruyodu. Şuan bandaj var. Iki gün kalacak ve sonra takmayacakmışım. Tabii ben hem gece hem gündüz bi hafta takacam. Bu konuda söz dinlemeyecegim ::-)

Üst kısmı arkalara doğru olan kısmı, yani orta kısmın hemen üstü 1-2 santim açılabilirmis. Bu şekilde beğendim ama üst kısmı açılırsa tam doğal sonuç oluşacak kanaatimce. Gidin olun arkadaşlar. Devlette olun özel klinikte olun. Ama olun. Rahatsızsanız olun. O kadar büyük ikilemdeydim ki, kredi kartımdan para çekip öyle gidecektim. Parayı çekememe durumum vardı. Çekemesem vazgeçecektim. Olsam mı olmasam mı, ya daha kötü olursa. Ya açılırsa gibi karamsarlık durumu vardı. Ama şimdi iyiki oldum diyorum. Çok daha mutluyum.

Ilerleyen günlerde fotoğraf koyuyor olucam. Hoşcakalın.

bende 1ay kadar önce dr ali beyle görüşmüştüm ama bi türlü karar verip olamadım daha bu ameliyatı peki siz ali mezdeğini önerirmisiniz ameliyatı olmuş biri olarak ?

bu siteye yeni üye oldum ve belli bi yorum olmadan bazı dosyalar gösterilmiyodu o yüzden çok yazdım sıkıntı yapmaya gerek yok

yorum yazmak demek aynı cumleyı 28 kere yazmak anlamına gelmez sanırım:44:
yada ben öyle düşünüyorum:KK14:
2 sayfa sizin mesajınız dolu ve mail kutumda 28 gereksiz bildiri:KK45:

bende 1ay kadar önce dr ali beyle görüşmüştüm ama bi türlü karar verip olamadım daha bu ameliyatı peki siz ali mezdeğini önerirmisiniz ameliyatı olmuş biri olarak ?

canım merhaba,

bende Ali bey'e ameliyat oldum 37gün önce.Şu an çok memnunum tam istediğim gibi oldu. Benim 2. ameliyatım ilkini 5 yıl önce olmuştum yine Ali bey'e, tavsiye ederim ama açıkcası ben 1 ay daha geçmeden emin olmam. İyidir insan odaklıdır para konusunda esner. Sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin

canim bende tek kulaqimdan oldm we tek kurus odemedm ozel bile olsa 2200tl cok deil mi ? :O bu ameliyati ucretsz yapan hastaneler de war bnce onlari bi arastrp yaptr ama ksinlkle yaptr derim bn cok memnunum. Ins sninde istdqn qbi olur

Haklisin rakam cok, acikcasi aklima gelmedi devlet hastanesine gitmek, bir de sanirim zaman sorunu var hemen gun veremiyorlar, ben bayramdan once olsun bitsin istiyorum. İnsallah ben de senin gibi kurtulurum:)

canım merhaba,

bende Ali bey'e ameliyat oldum 37gün önce.Şu an çok memnunum tam istediğim gibi oldu. Benim 2. ameliyatım ilkini 5 yıl önce olmuştum yine Ali bey'e, tavsiye ederim ama açıkcası ben 1 ay daha geçmeden emin olmam. İyidir insan odaklıdır para konusunda esner. Sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin

merhaba canım,
2. ameliyatımı demişşin 2 kere mi ameliyat oldun ?

Sevkara uzun zamandır bir şeyler yazamadım.İnşallah mesajımı görürsün.Nasılsın?durumun nasıl?Umarım her şey yolundadır.

o ne ya öyle 2200 tl bide tek kulak çok para gerçekten ben devlet hastanesinde tamamen ücretsiz oldum çok da süper oldu kulaklarım

o ne ya öyle 2200 tl bide tek kulak çok para gerçekten ben devlet hastanesinde tamamen ücretsiz oldum çok da süper oldu kulaklarım

Ne guzel sen bu isi ucretsiz halletmissin ama benim oyle bir sansim suan yok ben muayenemi bile haftasonu oldum iznim olmadigi icin o yuzden birseylere katlanmak zorundayim o da ucret ne yazik ki yoksa eminim devlet hastanelerinde cok basarili olduklarina
Ne yazikki sartlarim beni buna zorluyor.

merhaba canım,
2. ameliyatımı demişşin 2 kere mi ameliyat oldun ?

canım evet 2 kere olmak durumunda kaldım ama ilkini saymıyorum ben, zaten çok yapıştırılmamıştı açılmalar olmuştu. Şu an çok memnunum ama burdan bi arkadaşımız daha oldu o da memnun bildiğim kadarıyla. Ali bey iyidir ama şunu belirtmek isterim kime ameliyat olursan ol tamamen yapışık olmasını iste, 2 haftadan sonra hafif açılmalar olacaktır çünkü. Dediğim gibi çok memnunum ama bikaç ay geçmeden tmm oldu diyemem o da benim takıntılı oluşumdan. Umarım gönlüne göre olur. Bence geç kalma yaptır kurtul :)

X