Selam kızlarr :)
Bugün 65.günüm..Yazdıklarınızı okuyorum da harbiden çok takmışsınız kafaya.Düşünsenize şimdi kulak memesi dışarda,kulağımın üst kısmı daha açık,boynum ağrıyo falan diyorsunuz da sanki kepçeyken çok mu iyiydik yani :) Bende aslında bikaç gün önceye kadar baya bi takmıştım kafaya sürekli elim kulağımdaydı açılcak mı açıldı mı acaba diye..Bana da sanki üst kısmı daha açık gibi geliyodu kulağımın ama bi tanıdığımız gelmişti geçen gün ve o ameliyat olduğumu biliyodu ayrıca çok da havalı biri böyle bişeyi beğenmeyen :) Kulağıma baktı ve sanki biraz daha açılsa daha mı iyi olcak , öyle daha doğal durucak sanki diyince çok şaşırdım.Sanırım biz bu duruma çok taktığımız için böyle oluyo dedim ve o günden sonra takmamaya karar verdim..Ki ben ameliyattan sonra çok taktığımdan alerji olmuştum her yerim kabarmıştı duramıyodum kaşıntıdan stres yapmışım iğne falan atılmıştım yani..Şuan çok mutluyum saçlarımı topladığımda kendimi çok mutlu hissediyorum , Allah'ıma bin kere şükürler olsun doktorumdan da ALLAH RAZI OLSUN :)