Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 2 gün önce kepçe kulak ameliyatı oldum. Sorum şu. Kulaklarım çok yapışık duruyor ve arkaya doğru sanki rulo yapmışsın gibi. Bence çok kötü. Zamanla açılıp daha doğal duruyor mu daha önce ameliyat olanlara bunu sormak istiyorum
Kızlar 2 gün önce kepçe kulak ameliyatı oldum. Sorum şu. Kulaklarım çok yapışık duruyor ve arkaya doğru sanki rulo yapmışsın gibi. Bence çok kötü. Zamanla açılıp daha doğal duruyor mu daha önce ameliyat olanlara bunu sormak istiyorum
Merhaba benim bugün beşinci günüm klasik yöntemle ameliyat oldum kıkırdak fazlalığım yokmuş alınmadı törpülendi ve kalıcı iple sabitlendi ağrım pek olmadı ama sızlama çok fazla bide bandajı çıkardığım nadir anlarda kulağım çok geriliyor sanki içerideki kalıcı ipin kulağımı tuttuğunu hissediyorum bu his sizde de oldu mu olduysa ne zaman geçer