• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepçe kulak ameliyatı olanlar

Zambak87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
3
0
1
37
Kızlar 2 gün önce kepçe kulak ameliyatı oldum. Sorum şu. Kulaklarım çok yapışık duruyor ve arkaya doğru sanki rulo yapmışsın gibi. Bence çok kötü. Zamanla açılıp daha doğal duruyor mu daha önce ameliyat olanlara bunu sormak istiyorum

Kızlar 2 gün önce kepçe kulak ameliyatı oldum. Sorum şu. Kulaklarım çok yapışık duruyor ve arkaya doğru sanki rulo yapmışsın gibi. Bence çok kötü. Zamanla açılıp daha doğal duruyor mu daha önce ameliyat olanlara bunu sormak istiyorum
Merhaba şuan kulaklarınız nasıl

kime oldunuz acaba, ben de ankarada olmayı planlıyorum.

Merhaba benim bugün beşinci günüm klasik yöntemle ameliyat oldum kıkırdak fazlalığım yokmuş alınmadı törpülendi ve kalıcı iple sabitlendi ağrım pek olmadı ama sızlama çok fazla bide bandajı çıkardığım nadir anlarda kulağım çok geriliyor sanki içerideki kalıcı ipin kulağımı tuttuğunu hissediyorum bu his sizde de oldu mu olduysa ne zaman geçer

Back