kan testi verdim şimdi hiç bi belirtim yok biliyormki bebek yok önceki hamileliklerimde (düşükle sonuclanan ) hep biraz belirtim vardı birinden biri ama suan hıc bı belırtm yok ama allahım ol desn olur bu yuzden tek umudum dua ve allahımın ol demesi ol de olsun yarabbım
ben bu duayi babam mide kanamasi gecirdiginde okumustum beni cok ferahlatmisti.keske dun kandilde aklima gelseydi ama bu gun okuyacagim cunku cok bunalim ruh halindeyim hicbisey yapmak istemiyorum oylece uyusam hepNeyse umarim ferahlarim duami geri cevirmez rabbim degisir hersey belki mucize olur.....
mesajımdan alıntı yapıp sonucu yazmanı istesemHerşerde bir hayır vardır rabbim dualarını kabul eylesin sonucun hayırlara vesile olsun
ocay ayında düşükle sonuclanan gebeliğimde 12.gün 0.48 cıkmıstı ama haftasına artmıstı bugun 12.gün yaptırdm 1.43 cıktı yani yok ama pazartesiye kadar regl olmazsam tekrarlıcem hayırlısıyla zamanı var sanırım daha zaten umudum yoktu
herşeyin başı sabır unutma lütfen rabbim elbet bi zaman biçmiştir hepimiz için.sabrına hayran olduğum arkadaşım benim
ah cnm ah nasıl sabredemıyorm bilsen ama yapıcak brsey yok hayırlısı benm zaten umudum yoktu işin kötüsü gecç döllenmede olamaz eşimle 12 gündür sadece doktorun dediği 2gün birlikte olduk baskada olmadıki gec döllendi diyeyim kısmet ama ben bu hormon ilaclarından felaket kılo aldım düşükten sonra 10kg aldm o biraz kötü rejime baslayım diyorm bu seferde ya bebek varsa dıye hareketım kısalıyo kısmet
1 haftaya kadar tekrar kanda belli olur eğer yoksa hemen spora başla kilo engel biliyorsun.herşey bebeklerimiz için
bana folik asit kilo aldırdı sanırım düşükten sonra sürekli folik asit aldım hala alıyorm kilom folik asitten gibi geliyo cok hareketliyim ama offffffff acayıp kılo aldım bu bebek sevdasına
tatlım 2 senedir folik asit kullanıyorum hiç kilo almadım ben ???
folik asitten değil ozman sevındm bunaa ozman sıkıntı yok ben sürekli ilaclara baglıyordm klomen ve catlatma ıgnesı aldırıyo ama dımı bırde bana progesteron ampül vuruldu adet olamadıgm ıcın vs vs benmkı hormon agırlıklı:)
evet kullandığın ilaçlardan olabilir birazda saldınmı sen kız kendini
eşim bana şaka karısık fil gibi oldun dedi inanamıyorm yaa düşükten sonra ocak 27den bugune 10kg almısım bu hiç normal degıl hıcbırseym olmuyo heray ya hamıleysem dıye hareketımıde yavaslattm işin kötusu 1 ay sonra kardesımın dugunu var ama umrumda degıl ben regl olursam ınsallah tekrar ıgne yada klomen yumurtalık gelıstırtmeyle mesgul olucamm aynı sürec sıfırdann cok zor bazıları tüp bebek dene dıyo ama ben hamıle kalabılıyormm tup bebek gerek yoktur dıye dusunuyorm
ben şu an ikinci kez tüp bebek tedavisi görüyorum ve ona rağmen hamdolsun 2 kilo aldım.şimdiden o kiloları vermezsen tüp bebek veya aşılama iğneleri hormonları fırlatıyo haberin olsun
eline sağlık bilgilendirdiğin için teşekkürler hemn başlıcam okumaya Allah hepimizin dualarını kabul eylesin
40gün nerde yazıyor bilmiyorm bu duayı 7defa okuyanın peygamber efendimizi rüyasında görebildiğine şahidim ama 40defa okumak olabilir 40günü ben duymadım canmmerhaba 40 gün okuyan denmiş araya adet döneminizde girdiğinde okunmaya devam ediliyormu yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?