• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kenzül arş duası

bu dua nın anlatamayacağım kadar çok faydası var ama dikkat edin 5 den fazla okumayın çünkü bazı garip rüyalar görebiliyorsunuz mesela ben rüyamda bazı şeyler görüyordum diğer gün aynısını yaşayabiliyordum korkmaya başlamıştım bu yüzden 3 defa okuyorum şimdi en fazla örnek verecek olursam mesela rüyamda uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımı görüp diğer gün yıllar sonra karşıma çıkmıştı korkmuştum bunun gibi birçok örneği ben yaşadım dahada güzellerini

İyi günler ben çok zayıfım kilom 35 yıllardır kilo almaya çalışıyorum hiç 40 olmadım zayıflıktan eriyorum iştahım çok var sürekli dua ediyorum ne olur kilo alayım psikolojim bozuldu yüzüm çok cirkinleşti soldum eriyorum doktora gittim koca bir şehirde gitmedigim doktorlar özeller kalmadı hepsi sağlık lısın dediler ama her gün yavaş yavaş ölüyorum nazar dediler büyü dediler kimseyi dinlemedim kendimi namaza duaya daha verdim bir kez bile olsun Allah'tan ümit kesmedim bu duayı okumam yararli mı iglesecek miyim 🥺🥺

Back