ben bu duanın uzun olanını hamıle kalmak ıcın cok ıcten bı sekıde sadece 1 kez okudum..
ve sonuçta o ay hamıle kaldım..
tabı aynı ay soğan kurunude ılk kez yapmıştım..
Allahtan bıseyler oldu yanı o ay..9 aydır tutmayan sey tutuverdı..cok sukur
İnsallah ya cok sagol . Peki okumadan once abdest almali miyim ?
alsan daha iyi olur canım bence...
soğan suyuda cok faydalı ama bence duadan olmuştur çünkü yeri göğü indiren bindiren duadır allah istemezse değil soğan suyu ne yaparsak yapalım olmaz aralık ayında bende aynı sekilde hem dua okudum hemde soğan suyu o ay bende hamile kalmışım ama düşük yaptım demekki hayırlısı değilmiş bende aynı şeyleri düşündüm önce allah sonra dua sonrq soğan suyu
şuan adetlisin okuyamadın ya bence bugün okumuş kadar oldun inşallah canm faydasını görürsün alışkanlık yapın günde 1 defa okuyun nternete yazın kenzül arş diye faziletlerini okuyun dicem amayaşayan bilir mucizelerini ben çokk fazla mucizesini yaşadım sizlerde yaşayacaksınız inşallah ama ödev gibi okumuş olmak için değil canı gönülden inanarak inançla okuyun ve isteyin rabbim verecektir
buldum kuran çantamda yazıcıdan çıkarmışım bu topiktekinin aynısı anlamıyla birlikte bu akşamdan itibaren başlıyorum allahın izniyle rabbim dualarımızı kabul eylesin
aynen bende.........
maşallah okudun ve hamile kaldın emin ol ilaç falan boş herşey dua canı gönülden istediysen allahım verdi
o duayı sadece bir kere okudum sonra unuttum canım..
cumaları yasin okumaya çalıştım ondan sonra..
çalıştığım için her gün okumaya fırsat bulamıyorum malesef..
çok şükür Allah verdi...
bende okudum ama ne regl oldum nede bebek var ınsallah rabbım tez zamanda benıde sevındırırcok korkuyorum hıc bebegım olmayack dıye
korkma canım bende korkuyodum ama hep en hayırlı zamanda olsun değilse olmasın diye dua ettim Allah'a havale ettim...Alah bizden daha iyi bilir tabiki hayırlı mı değil mi..kendini sakın üzme...
oyle tabıkı bende oyle dua edıyorum rabbım hayırlısını tez vakıtte dıye elbet duyar sesımıben en son 16 ocakta regl oldum doktor 22 gun once gıttım betahcg 2.26 cıktı bebek yok dedı sokturucu verdı ıctım gecen hafta pazar gunu agır kaldırdım koyu kahve leke geldı 3 gun her sabah geldı hala gelen gıden yok belırsızlık cok kotu
canım bebeği kafaya taktığın için vücut bırakamıyodur kendini...psikoloji hormonları çok etkiliyo..başka bişeye odaklansan adet oluverceksin hemen..
dualardaki mucizeye çok inanıyorum.bende ilk defa bugün okudum.arapçasını okuyamayabilirim ama allahın izniyle anlamını hergün okuyacağım.gebeliğide hemen beklemiyorum.onun bir zamanı var inanıyorum.ama bu dua harikaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?