• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kenzül arş duası

bir tanesini anlatayım . . yıllar önceydi yazlıktaydık benim odam 2.kattaydı boşukta olduğum bir an ve sürekli bu duayı okumuştum birden arkamdan sacımdan bir güç beni çektii yastıgaa doğru uyku bastırdıı hiç uykum yoktu ama bir agırlık beni arkaya yastığa çekiyordu uyumuşum kalmışım nasıl uyuduğumu hatırlamıyorm. rüyamda elimde cep telefonu ve telefondan tanıdığım 1 arkadas multi mesaj atmıstı rüya yaa bana karsıdan görüntüyle sende gel diyordu yanındada bir baskası vardı beyaz kıyafetlerle kabenin üstünde uçuyorlardı bende nasıl geleyim dedğimde telefnun içine gir kafanı girdir gelirsin dediler öylece uyandım ter içinde .ben 2.katta uyumuş kalmıştım aceleyle merdivenlerden aşağı indim annemi uyandırmak rüyamı anlatmak ve su içmek için orta merdivenin ışığını dahi yakmamış koşarak inmişim aşağıya .ışığı aşağıda yaktığımda annem asla yerde yatmazken nasıl olmuşsa yerde uyumuş kalmış başının altındada sadece bir yastık anne dicektimki annemin tam başucunda bi AKREP ama öyle böyle değil elime bakıyorm şuanda tam elim kadar hatta etli kocaman daha belgesellerde dahi bukdar akrep görmemiştim artı böcekten falan çok korkarım örümcek görsem akrep sanar çığlık atarım . . AKREBİ GÖRÜR GÖRMEZ AKREPPPPPPPP diye bağırdığımı hatırlıyorm babam sesime koştu ve sandıki herzamanki gibi ufacık bir böcek gördüm babam dan önce annem irkildi ama oda çok korkar babam o an o akrebi aldı ve öldürdü ve anne akrepmiş içi yumurta doluymuş o yüzden okdar büyükmüş allah göstermesin annemi soksa yazlıktan merkeze hastaneye gidene kdar zehirlermiş o kadar büyük ve zehirliymiş gece o korkuyla tekrar uyuyamadık ve ben anneme durumu anlattm böyle bir rüya gördüm bunu anlatmak için aşağı indim dedim annemde beni allahın gönderdiğini allahın koruduğunu korkmamamı söyledi daha bu olayın şokunu atlatamamıştık aynı gün gün ışıdı öğle vakti balkonda yemek yicez bi araba aşağı geldi kapı çaldı ve şok oldum gce rüyamda gördüğüm kişiydi 2 kişiydiler birisini tanıyorm ama dierini bir gece rüyamda görmüşüm 2.de o an görüyordum ben çok kötü oldum fenalastım korkmaya başladım nasıl olurdu yüzünü hiç görmediğim birisi rüyamda görüyorum hemde aynı kişiyle birlikte bize geliyorlar. evimizide sora sora bulmuşlar GELME NEDENLERİDE babam bi yerde arabamı satıcam demiş bunlarda almak için gelmişler ogün çok korktum hemen bi müftüye durumu anlattık ve bana bu duayı 5 defa ve fazlasını okudğum için olmuş ağır gelmiş dua bana kaldıramamısım. .gece rüyamda kabeyi görmemde peygamberimizi (s.a.v) görmem anlamına gelirmiş bana duayı okumamamı söyledi bir süre sonra en fazla 1 yada 2 en fazla 3 defa okudum biraz uzun oldu ama yazarken tekrar yaşadım emin olun

soğan suyuda cok faydalı ama bence duadan olmuştur çünkü yeri göğü indiren bindiren duadır allah istemezse değil soğan suyu ne yaparsak yapalım olmaz aralık ayında bende aynı sekilde hem dua okudum hemde soğan suyu o ay bende hamile kalmışım ama düşük yaptım demekki hayırlısı değilmiş bende aynı şeyleri düşündüm önce allah sonra dua sonrq soğan suyu
ben bu duanın uzun olanını hamıle kalmak ıcın cok ıcten bı sekıde sadece 1 kez okudum..
ve sonuçta o ay hamıle kaldım..

tabı aynı ay soğan kurunude ılk kez yapmıştım..
Allahtan bıseyler oldu yanı o ay..9 aydır tutmayan sey tutuverdı..cok sukur

soğan suyuda cok faydalı ama bence duadan olmuştur çünkü yeri göğü indiren bindiren duadır allah istemezse değil soğan suyu ne yaparsak yapalım olmaz aralık ayında bende aynı sekilde hem dua okudum hemde soğan suyu o ay bende hamile kalmışım ama düşük yaptım demekki hayırlısı değilmiş bende aynı şeyleri düşündüm önce allah sonra dua sonrq soğan suyu

oncelık duaya ınandım bende tabıkı ama soğanda bı sebep olmuş olabılır..
sonuçta onuda allah yarattı,herseyın bılmedıgımız nıce faydası var bızım ıcın..
ıkısıde Allahtan geliyor..hayırlısı olsun dıyelım..

şuan adetlisin okuyamadın ya bence bugün okumuş kadar oldun inşallah canm faydasını görürsün alışkanlık yapın günde 1 defa okuyun nternete yazın kenzül arş diye faziletlerini okuyun dicem amayaşayan bilir mucizelerini ben çokk fazla mucizesini yaşadım sizlerde yaşayacaksınız inşallah ama ödev gibi okumuş olmak için değil canı gönülden inanarak inançla okuyun ve isteyin rabbim verecektir

Zaten niyetim adetten sonra hergun bir yasin okumakti bu duayi daha oncede duymustum insallah bunu okuyucam bendeki kitapta var ama aynisimi bilmiyorum adet bitince burdn bakarim zaten odev gibi okumak degil niyetim manevi olarak rahatlamaya ihtiyacim var

Cok mubarek bir dua. ben de duydum bu duanin yuceligini. icten isteyin Rabbim herkesin duasini hayirlisi ile kabul etsin. hepimize saglik sifa sihhat versin. Amin

Kenzül Arş dendimi yuregim titrer benim..okumaya baslamadan once 1fatiha 3ihlas 1nas 1felak okunur sonra istegini duani yaparak 40gun gunde 1defa bu duayi okuyanin Rabbim duasini kabul edermis.ben dugunumuz kazasiz belasiz gecsin diye niyet alarak okumuştum eltimde kaynimin askerligi doguya teror yerlerine çıkmasın niyetiyle okudu 200km otede konyaya çıkmıştı.Icten inanarak ve samimiyetle okunursa Rabbim hepimizinde gonlunun muradini verir insallah

kızlar bendeki kitaotaki kenzul arş duası burdaki gibi değil 2 duamı var anlamadım kitaptakinimi okuyum yoksa bunumu neden farklı anlamadım:44::44:

buldum kuran çantamda yazıcıdan çıkarmışım bu topiktekinin aynısı anlamıyla birlikte bu akşamdan itibaren başlıyorum allahın izniyle rabbim dualarımızı kabul eylesin

maşallah okudun ve hamile kaldın emin ol ilaç falan boş herşey dua canı gönülden istediysen allahım verdi

o duayı sadece bir kere okudum sonra unuttum canım..
cumaları yasin okumaya çalıştım ondan sonra..
çalıştığım için her gün okumaya fırsat bulamıyorum malesef..
çok şükür Allah verdi...

o duayı sadece bir kere okudum sonra unuttum canım..
cumaları yasin okumaya çalıştım ondan sonra..
çalıştığım için her gün okumaya fırsat bulamıyorum malesef..
çok şükür Allah verdi...

bende okudum ama ne regl oldum nede bebek var ınsallah rabbım tez zamanda benıde sevındırır:( cok korkuyorum hıc bebegım olmayack dıye:43:

bende okudum ama ne regl oldum nede bebek var ınsallah rabbım tez zamanda benıde sevındırır:( cok korkuyorum hıc bebegım olmayack dıye:43:

korkma canım bende korkuyodum ama hep en hayırlı zamanda olsun değilse olmasın diye dua ettim Allah'a havale ettim...Alah bizden daha iyi bilir tabiki hayırlı mı değil mi..kendini sakın üzme...

korkma canım bende korkuyodum ama hep en hayırlı zamanda olsun değilse olmasın diye dua ettim Allah'a havale ettim...Alah bizden daha iyi bilir tabiki hayırlı mı değil mi..kendini sakın üzme...

oyle tabıkı bende oyle dua edıyorum rabbım hayırlısını tez vakıtte dıye elbet duyar sesımı:( ben en son 16 ocakta regl oldum doktor 22 gun once gıttım betahcg 2.26 cıktı bebek yok dedı sokturucu verdı ıctım gecen hafta pazar gunu agır kaldırdım koyu kahve leke geldı 3 gun her sabah geldı hala gelen gıden yok belırsızlık cok kotu:43:

oyle tabıkı bende oyle dua edıyorum rabbım hayırlısını tez vakıtte dıye elbet duyar sesımı:( ben en son 16 ocakta regl oldum doktor 22 gun once gıttım betahcg 2.26 cıktı bebek yok dedı sokturucu verdı ıctım gecen hafta pazar gunu agır kaldırdım koyu kahve leke geldı 3 gun her sabah geldı hala gelen gıden yok belırsızlık cok kotu:43:

canım bebeği kafaya taktığın için vücut bırakamıyodur kendini...psikoloji hormonları çok etkiliyo..başka bişeye odaklansan adet oluverceksin hemen..

canım bebeği kafaya taktığın için vücut bırakamıyodur kendini...psikoloji hormonları çok etkiliyo..başka bişeye odaklansan adet oluverceksin hemen..

ınsallah canım ya:( maydonoz suyu yesılcay hersey ıctım ama yok sancı var gelen yok

dualardaki mucizeye çok inanıyorum.bende ilk defa bugün okudum.arapçasını okuyamayabilirim ama allahın izniyle anlamını hergün okuyacağım.gebeliğide hemen beklemiyorum.onun bir zamanı var inanıyorum.ama bu dua harikaymış :21:

kan testi verdim şimdi hiç bi belirtim yok biliyormki bebek yok önceki hamileliklerimde (düşükle sonuclanan ) hep biraz belirtim vardı birinden biri ama suan hıc bı belırtm yok ama ALLAHIM ol desn olur bu yuzden tek umudum dua ve ALLAHIMIN OL DEMESİ ol de olsun YARABBIM
dualardaki mucizeye çok inanıyorum.bende ilk defa bugün okudum.arapçasını okuyamayabilirim ama allahın izniyle anlamını hergün okuyacağım.gebeliğide hemen beklemiyorum.onun bir zamanı var inanıyorum.ama bu dua harikaymış :21:

Back