- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 43
bir tanesini anlatayım . . yıllar önceydi yazlıktaydık benim odam 2.kattaydı boşukta olduğum bir an ve sürekli bu duayı okumuştum birden arkamdan sacımdan bir güç beni çektii yastıgaa doğru uyku bastırdıı hiç uykum yoktu ama bir agırlık beni arkaya yastığa çekiyordu uyumuşum kalmışım nasıl uyuduğumu hatırlamıyorm. rüyamda elimde cep telefonu ve telefondan tanıdığım 1 arkadas multi mesaj atmıstı rüya yaa bana karsıdan görüntüyle sende gel diyordu yanındada bir baskası vardı beyaz kıyafetlerle kabenin üstünde uçuyorlardı bende nasıl geleyim dedğimde telefnun içine gir kafanı girdir gelirsin dediler öylece uyandım ter içinde .ben 2.katta uyumuş kalmıştım aceleyle merdivenlerden aşağı indim annemi uyandırmak rüyamı anlatmak ve su içmek için orta merdivenin ışığını dahi yakmamış koşarak inmişim aşağıya .ışığı aşağıda yaktığımda annem asla yerde yatmazken nasıl olmuşsa yerde uyumuş kalmış başının altındada sadece bir yastık anne dicektimki annemin tam başucunda bi AKREP ama öyle böyle değil elime bakıyorm şuanda tam elim kadar hatta etli kocaman daha belgesellerde dahi bukdar akrep görmemiştim artı böcekten falan çok korkarım örümcek görsem akrep sanar çığlık atarım . . AKREBİ GÖRÜR GÖRMEZ AKREPPPPPPPP diye bağırdığımı hatırlıyorm babam sesime koştu ve sandıki herzamanki gibi ufacık bir böcek gördüm babam dan önce annem irkildi ama oda çok korkar babam o an o akrebi aldı ve öldürdü ve anne akrepmiş içi yumurta doluymuş o yüzden okdar büyükmüş allah göstermesin annemi soksa yazlıktan merkeze hastaneye gidene kdar zehirlermiş o kadar büyük ve zehirliymiş gece o korkuyla tekrar uyuyamadık ve ben anneme durumu anlattm böyle bir rüya gördüm bunu anlatmak için aşağı indim dedim annemde beni allahın gönderdiğini allahın koruduğunu korkmamamı söyledi daha bu olayın şokunu atlatamamıştık aynı gün gün ışıdı öğle vakti balkonda yemek yicez bi araba aşağı geldi kapı çaldı ve şok oldum gce rüyamda gördüğüm kişiydi 2 kişiydiler birisini tanıyorm ama dierini bir gece rüyamda görmüşüm 2.de o an görüyordum ben çok kötü oldum fenalastım korkmaya başladım nasıl olurdu yüzünü hiç görmediğim birisi rüyamda görüyorum hemde aynı kişiyle birlikte bize geliyorlar. evimizide sora sora bulmuşlar GELME NEDENLERİDE babam bi yerde arabamı satıcam demiş bunlarda almak için gelmişler ogün çok korktum hemen bi müftüye durumu anlattık ve bana bu duayı 5 defa ve fazlasını okudğum için olmuş ağır gelmiş dua bana kaldıramamısım. .gece rüyamda kabeyi görmemde peygamberimizi (s.a.v) görmem anlamına gelirmiş bana duayı okumamamı söyledi bir süre sonra en fazla 1 yada 2 en fazla 3 defa okudum biraz uzun oldu ama yazarken tekrar yaşadım emin olun