kenzo amour ve diğer kokuları

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
slm kızlar,
kenzo amour u deneyen var mı ben aldım d&p den ama orginalı ıle çok farklı
ama çok çok çok hoş kokuyor herkez soruyorr
ve diğer kokuları nasıl paylasalımm

ben kullaniyorum canim gayet memnunum ama bence biraz daha kalici olabilirdi sanki cabuk ucuyo gibi yada sürekli kullandigim icin bana oyle geliyo bide kenzo amour indien var oda süper tavsiye ederim

saol bebek herkez çok beğeniyor bendekını ve oldukça kalıcı gün aşırı sıkıyorum düşün yani
kızlar yine mi sıktın dıolar ama alakasızzzzzemuszemus

kenzo amour kullananlardanım .. d&p nin bi parfümü hariç orjinal kullanıyorum diğerlerini..
inanılmaz memnunum kenzodan.. sokakta sürekli çevrilmekten bıktığım zamanlar oluyor
ama yaz için biraz ağır kaçıyo sanırım..

Çok sık parfüm değiştiren biriyim..En son Kenzo Amour aldım halada onu kullanıyorum..Hoş ve kalıcı bi kokusu var kabıda çok güzel ben orjinalini kullanıyorum losyonuda var hatta bende :1rolleyes:

Çok sık parfüm değiştiren biriyim..En son Kenzo Amour aldım halada onu kullanıyorum..Hoş ve kalıcı bi kokusu var kabıda çok güzel ben orjinalini kullanıyorum losyonuda var hatta bende :1rolleyes:

aynen canım bende oyle aaa suda selinni kokusu nadir derlerzemuszemus
napem huyum bu zırt pırt değiştiriyorm

oooff offf benim favori parfümlerimden biridir..
nasıl bebek teni gibi yumuşak ve hassas ama rüzgardan burnuna estikçede kadınsı ve vahşi kokar o ya..
orryantal kokular sevenler için birebir..
şekerdir şeker..kenzonun diğer ürünleri bana çok hitap etmiyo..ama amour..
amour gercek anlmada aşk ya aşk..

yaaaaaaaa amour cok iyi bi kokuu!! bayılıyorum! arkadasım kullanıo simdii cok guzel cidden

annem bi ara üstteki resime cicek gibi sisesi olan kenzo ca sent beau yu kullanıodu. hiç güzel diil bence

ben de bi ara kenzo flower kullanmıstım. ben açıkcası kokuya bayılıyodum çok severek kullanıodum ama cevremdeki herkes erkek arkadasım dahil olmak üzere 'bu ne biçim koku, cok kotu, bence değiştir' diye yorumlarda bulununca ben de bidaha kullanmadım :) bi tek annemle babam seviodu kokuyu bende :)

haa bi de kenzo flower ı sakın 100ml almayın :)) alırsanız da evde bırakın , çantada taşımayın haha :))

cnm senin bahsettiğin hangisi hangi rengi..isimleri hep aynı karıştırıyorum bendefisfisfis

ben dün açık parfüm olarak kenzo amor'u aldım black pointten. Bir gün öncesinde lady one million almıştım ama memnun kalmadım onu sevemedım.
Kenzo amour vanilya kokuyor sıcak yaz günlerindeki o pembe beyaz vanilya kokulu zakkum çiçekleri var ya aynı onları anımsatıyor bana ve vanilya olmasına rağmen hafif boğucu ve sıkıcı değil çünkü ben parfümden çok çabuk sıkılıp daralan biriyim. D&P den denemedim çünkü dp çok yağlı oluyor ve leke bırakıyor blackpointin ki gayet hoş

Son düzenleme:
Tavsiye ederim edp yani daha kalıcı oluyor. Baharatlı ve çiçek kokusu ben sevdim.
Özellikleri merak edenlere, Limited Edtion oluyormuş birde bu parfüm öyle dediler
Özellikleri,
Keyifli , tensel, çekici bir Eau de Parfum. Yoğunlukta misk ve çiçek kokusu içeren bu parfümün tepe notalarını pirinç buharı, tütsü esintisi ve her an uçmaya hazır baş döndürücü kiraz çiçekleri, kalp notasını gülün doğal esansı ve şakayık yaprakları, dip notalarını ise vanilya ve misk kokulu sandal ağacı oluşturmaktadır. KENZO AMOUR INDIAN HOLI parfümü çiçeksi notaları ile gün boyu kendinizi rahat hissetmenizi sağlar
Benim Aldığım Yer;
Kenzo Amour Indian Holi Edition Edp Spray, Kadn Parfm :: sihirliguzellik.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…